Дебилните разбирачи от А сектор и форумните философи вдъхнаха стотинки на медиите. А за мен има един голям виновник и много по-малки. Големият виновник се нарича Станимир Стоилов. Точка. Ако нямаше първи гол, нямаше да има втори. Първият гол започна от грешка в средата, грешка в защитата и след това Ники прояви голямата си слабост - хващането. Ники е като хандбален вратар. Но грешката беше далеч преди него и продължи с тактическа грешка в защитата. Кога ще разбере Мъри, че не става с тази схема. Поне не и в такъв мач. Трябваше от първата до последната минута да мачкаме и нападаме, а не да клатиме. От мен в тоя форум няма много по-големи фенове на Мъри. Чел съм тук за Мър***ьо, за користния Мъри, дето ходил само при парите и съм си мълчал, така че айде няма нужда! Когато има кривици, трябва да се казват. Не е прокоба, а некадърност. Хубаво е да си казваме нещата право куме в очи. В мача с тея харпуни мароканецът много ми хареса как се връща преди средната линия и връща топки, бори се. По върнати топки тоя е сред лидерите. И в същото време... това ли е работата на една девятка? Ако такива са инструкциите... Уелтън тич по крилото, Бари в центъра... Защитата леш с тая формация. Кордоба и Сонко - убийствена двойка. А не, че правим експерименти. Кордоба не знам кой мач не знае какво играе! Още края на първото почнахме да губим средата. Всичко е наред. Тея второто направиха халфовете ни анонимници. Мъри седи на тъча и се ядосва. На кого, освен на себе си?
Ама не, Ники е виновен. Понеже той е виновен, че не беше привлечен нормален втори вратар от нашето първенство сигурно. Дано да се случи това, което се случи след трагедията Беверен. Не вярвам, ама...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Абе с две приказки, Мъри е цар, но като че ли той обърка нещата в тоя мач най-вече. Случва се.
Иначе, горе главите и това е положението.
metodito написа:Дебилните разбирачи от А сектор и форумните философи вдъхнаха стотинки на медиите. А за мен има един голям виновник и много по-малки. Големият виновник се нарича Станимир Стоилов. Точка. Ако нямаше първи гол, нямаше да има втори. Първият гол започна от грешка в средата, грешка в защитата и след това Ники прояви голямата си слабост - хващането. Ники е като хандбален вратар. Но грешката беше далеч преди него и продължи с тактическа грешка в защитата. Кога ще разбере Мъри, че не става с тази схема. Поне не и в такъв мач. Трябваше от първата до последната минута да мачкаме и нападаме, а не да клатиме. От мен в тоя форум няма много по-големи фенове на Мъри. Чел съм тук за Мър***ьо, за користния Мъри, дето ходил само при парите и съм си мълчал, така че айде няма нужда! Когато има кривици, трябва да се казват. Не е прокоба, а некадърност. Хубаво е да си казваме нещата право куме в очи. В мача с тея харпуни мароканецът много ми хареса как се връща преди средната линия и връща топки, бори се. По върнати топки тоя е сред лидерите. И в същото време... това ли е работата на една девятка? Ако такива са инструкциите... Уелтън тич по крилото, Бари в центъра... Защитата леш с тая формация. Кордоба и Сонко - убийствена двойка. А не, че правим експерименти. Кордоба не знам кой мач не знае какво играе! Още края на първото почнахме да губим средата. Всичко е наред. Тея второто направиха халфовете ни анонимници. Мъри седи на тъча и се ядосва. На кого, освен на себе си?
Ама не, Ники е виновен. Понеже той е виновен, че не беше привлечен нормален втори вратар от нашето първенство сигурно. Дано да се случи това, което се случи след трагедията Беверен. Не вярвам, ама...
1. Трофеят, първи от 13 години насам дойде с вратар, наречен Пламен Андреев, въпреки че е анонимник на 17 год.
2. Трофеят, първи от 13 год насам дойде с " тази измислена схема, която не работи" (да, и аз мисля, че не работи срещу слаби противници, но се начетохме колко равностойни са ни малтийците....)
3. Трофеят, първи от 13 год дойде с нападател Билал Бари, не Костов, Силва, Карвальо, независимо кой колко гола е вкарал. Същият вкара два гола на Лудогорец и на ПАОК, най-силните отбори, срещу които сме играли като два от тях бяха образец на отиграване на нападател.
4. Лицето Николай Михайлов...ама наистина ли не виждаш какво пази или си идиот
metodito написа:Дебилните разбирачи от А сектор и форумните философи вдъхнаха стотинки на медиите. А за мен има един голям виновник и много по-малки. Големият виновник се нарича Станимир Стоилов. Точка. Ако нямаше първи гол, нямаше да има втори. Първият гол започна от грешка в средата, грешка в защитата и след това Ники прояви голямата си слабост - хващането. Ники е като хандбален вратар. Но грешката беше далеч преди него и продължи с тактическа грешка в защитата. Кога ще разбере Мъри, че не става с тази схема. Поне не и в такъв мач. Трябваше от първата до последната минута да мачкаме и нападаме, а не да клатиме. От мен в тоя форум няма много по-големи фенове на Мъри. Чел съм тук за Мър***ьо, за користния Мъри, дето ходил само при парите и съм си мълчал, така че айде няма нужда! Когато има кривици, трябва да се казват. Не е прокоба, а некадърност. Хубаво е да си казваме нещата право куме в очи. В мача с тея харпуни мароканецът много ми хареса как се връща преди средната линия и връща топки, бори се. По върнати топки тоя е сред лидерите. И в същото време... това ли е работата на една девятка? Ако такива са инструкциите... Уелтън тич по крилото, Бари в центъра... Защитата леш с тая формация. Кордоба и Сонко - убийствена двойка. А не, че правим експерименти. Кордоба не знам кой мач не знае какво играе! Още края на първото почнахме да губим средата. Всичко е наред. Тея второто направиха халфовете ни анонимници. Мъри седи на тъча и се ядосва. На кого, освен на себе си?
Съгласен съм с теб. Станимир Стоилов е първо човек, после треньор. Като човек, нищо човешко не му е чуждо. Като треньор е много над нивото на онези преди него. Впрочем, само киселяка е треньор, останалите нямат нищо общо с тази професия. Треньорът е главния виновник. И за впечатляващия възход с нискоразрядни ритнитопковци, и за поредния резил в Европа. Благодарение на него скромно представящия се до сега ПГГ израсна като футболист и срещу ПАОК беше безупречен. Друг е въпроса защо след като направи показно на гърците беше заменен от по-слабия в момента Цунами.
Не са малко и треньорските грешки. Нямам обяснение каква е разликата между договор за 1 година и за 1+1 година. От това започна проблема десен бек. В Левски няма вратар който да диша във врата на Ники. Нито има централен нападател. Нали Мъри държи на играчи от школата? БГ първенството има бол вратари и централни нападатели от синята школа, но в отбора няма. Не е виновен за болежките на ред играчи, а предстоят важни мачове. Не е виновен за тоталния спад на формата на Кордоба след като разбра за оферта от чужбина. ГМ не е същия лидер след като към отбора се присъедини Ивелин Попов. Бразилците и Петрис са много "пресни". Не са свикнали на тактическа дисциплина, на игра пред толкова много и ентусиазирана публика, на напрежение. На всички им е чужда целта първо място. Никога до сега на са печелили купа. Билал е всичко друго, но не и централен нападател. Оставането на Кръстев е несполучлив ход, грешките ме са повече от головете. Язък му за брилянтната техника! Краев си е за Хебър. Марин не е направил крачка напред. Дали не е достигнал горната си граница? Нека не оправдаваме неуспехите с липсата на пари. Сигурен съм, че в България има отбори с доста по-малки приходи. Но и с по-малки разходи. Не разбирам и факта, че няма средства, а се плащат заплати на футболисти които не играят. И то при къса резервна скамейка. Играчите са преуморени, въпреки обратните твърдения на отговорни фактори. След час игра започват да издишат. Това тепърва ще си проличи. Неуспехите са плод на липсата на знания в по-широк мащаб. В Левски си мисли мач за мач, не се мисли в перспектива. Ако някои се успокояват от победите срещу Спартак и Пирин, нека знаят, че има отбори като Лудогорец и прекръстения Литекс.
-
- Контакти:
Харпун изпратили отговор на жалбата ????? Е няма такъв филм на черното бяло да кажеш. Смешници.
tiamat написа:Абе с две приказки, Мъри е цар, но като че ли той обърка нещата в тоя мач най-вече. Случва се.
малко на майтап но големия виновник този мач е Георги Миланов. просто около това момче се върти играта на отбора. не трябваше сега да се разболява.
-
- Контакти:
Грешката на Стоилов беше, че си повярва, че имаме вратари. Михайлов и Андреев са слаби вратари. Централен нападател няма нито един в Левски. Без вратар и нападател централен толкова. Краев и Стефанов изпъкваха с лошата си форма специално за този мач. Галчев като влезе колкото игра и толкова грешки направи. Михайлов в мача беше безумец.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Къде къде по-големи вратари от Н.Михайлов са опропастявали мачове на отборите си. Не е първият , няма да е последният , но да не можеш да излезеш като мъж и да кажеш едно просто - Съжалявам , аз съм грешника! Ще се поправя.........
Ами то колективни са , ами то сухите мрежи , ами то атмосферното налягане.....
Жалка работа.
Жалка работа.
LoveAndPeace написа:Къде къде по-големи вратари от Н.Михайлов са опропастявали мачове на отборите си. Не е първият , няма да е последният , но да не можеш да излезеш като мъж и да кажеш едно просто - Съжалявам , аз съм грешника! Ще се поправя.........
Жалка работа.
От кого мислиш е наследил наглостта си?
Ако бяхме клуб намясто вече щеше да се преговаря с него за разтрогване или най-малкото да е пратен при Блажевич, който беше отстранен за много по-малка грешка.
Но при него няма 40 годишно приятелство!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Ники Михайлов нямаше сила да се извини даже.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема