Висша лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Висша лига (сезон 2022/2023)
Че то си е било наказано. Виждам, че има жълт картон за Андерсен. Повече от жълт не е заслужил според мен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- KOPScousers
- Контакти:
Ем толкова. Тоя сезон ще е пълна мъка, битката за Топ 4 ще е много жестока. Макар, че да си призная, Арсенал ми изглежда най-подготвен и добър от всички измежду Ливърпул, Челси и Тотнъм, така че по-скоро борбата ще е между тези три отбора. Сити и Пепо наистина ще обезсмислят това първенство обаче. 5 титли за 7 сезона е равностойно или дори по-добро от постиженията на САФ.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:Ем толкова. Тоя сезон ще е пълна мъка, битката за Топ 4 ще е много жестока. Макар, че да си призная, Арсенал ми изглежда най-подготвен и добър от всички измежду Ливърпул, Челси и Тотнъм, така че по-скоро борбата ще е между тези три отбора. Сити и Пепо наистина ще обезсмислят това първенство обаче. 5 титли за 7 сезона е равностойно или дори по-добро от постиженията на САФ.
Тотнъм по-скоро ги виждам втори, заради Конте и заради факта, че имат двама равностойни играчи на абсолютно всеки пост. И другото е, че имат много хора, които могат да вкарват голове и да решават мачове. Кейн, Сон, Ричарлисон, Кулушевски.....Арсенал ако на Жезус му спадне формата ще почнат да губят доста точки. Тея младите Сака, Мартинели, Одегаард, Смит Роу не са лоши, но просто не могат да носят отбор на гърба си и това се видя тази пролет. Докато Конте очаквам да изкара сезона на едно постоянно ниво без спадове.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Udoji90
- Контакти:
Ами, можеше да се очаква, че ще се усети липсата на Мане. Все пак и доста контузени имат Ливърпул и като се върнат, предполагам, че не биха имали проблеми с 4-ката, но тръгват с лош пасив от Сити само след 2 мача (и то не най-трудните), а "гражданите" не бъркат много в повечето сезони, та може да станат шампиони с преднина.
Тотнъм според мен направиха най-добрата селекция и Конте е подходящ за вътрешните първенства, така че бих очаквал известно време да се гонят със Сити и после да глътнат вода.
И по-назад бях писал, че бих очаквал първите 4 да са същите, но Тотнъм да завършат пред Челси. Ако успеем да се вмъкнем някак в ШЛ, бих бил много доволен разбира се. Съставът малко по малко се окомплектова, но все още има няколко играчи без равностойни заместници, Рамсдейл започва да си личи, че на този етап е лимитиран вратар, а и Артета не ме е убедил, че е човекът, който ще извлече максимума от тези играчи.
Ще е интересно в следващия кръг Ман Юн - Пуул. Гостите с по-качествен състав, но много кадрови проблеми, а домакините нямат много контузени, но си личи липса на класа при част от играчите, а при другите - липса на настроение и мотивация.
Иначе за Палас още след нашия мач казах, че са тегави, и продължавам да смятам, че доста отбори ще губят точки срещу тях. Може и да успеят да завършат в горната половина.
Тотнъм според мен направиха най-добрата селекция и Конте е подходящ за вътрешните първенства, така че бих очаквал известно време да се гонят със Сити и после да глътнат вода.
И по-назад бях писал, че бих очаквал първите 4 да са същите, но Тотнъм да завършат пред Челси. Ако успеем да се вмъкнем някак в ШЛ, бих бил много доволен разбира се. Съставът малко по малко се окомплектова, но все още има няколко играчи без равностойни заместници, Рамсдейл започва да си личи, че на този етап е лимитиран вратар, а и Артета не ме е убедил, че е човекът, който ще извлече максимума от тези играчи.
Ще е интересно в следващия кръг Ман Юн - Пуул. Гостите с по-качествен състав, но много кадрови проблеми, а домакините нямат много контузени, но си личи липса на класа при част от играчите, а при другите - липса на настроение и мотивация.
Иначе за Палас още след нашия мач казах, че са тегави, и продължавам да смятам, че доста отбори ще губят точки срещу тях. Може и да успеят да завършат в горната половина.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
paceto написа:Дарвин може ли да е толкова глупав?
Не знам в Португалия дали са минавали подобни неща, макар че се съмнявам, но в Англия да направиш това и да мислиш, че ще ти се размине...
https://clip.dubz.co/v/d4a7xv
Класическо латино, за което са платени много пари и прегоря в желанието си да се докаже.
80 милионният етикет тежи. Вярвам, че Юрген бързо ще му налее акъл.
Ако си вземе поука, това изгонване във 2 кръг си е даже вид позитив.
.... а иначе провокациите са част от играта.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Аз само ще кажа, че Юнайтед няма да са в битката за трофея и топ 4! :D
bubka написа:Ливърпул тази година ще трябва да положат доста усилия, за да влязат в четворката. Новите са далеч от класата на Мане, а халфовата линия е потресаваща. Независимо дали ще обърнат докрая или не.
мда, очертава се да се борите с тях за 4-тото място
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
- KOPScousers
- Контакти:
locke написа:bubka написа:Ливърпул тази година ще трябва да положат доста усилия, за да влязат в четворката. Новите са далеч от класата на Мане, а халфовата линия е потресаваща. Независимо дали ще обърнат докрая или не.
мда, очертава се да се борите с тях за 4-тото място
Абе то не се знае, всичко е много относително. Веднага се сещам вие като станахте шампиони през 16/17 колко слаб старт имахте. Сега проверих и действително сте били с 3 победи, 1 равен и 2 загуби от първите си 6 кръга тогава, а аз все си мисля, че Ливърпул ще вземе поне 8 точки от следващите си 4 мача, за да изравни тогавашното ви постижение от 10/18. Вярно, тогава я нямаше тая аномалия Ман Сити, която вероятно в тоя период ще си е 18/18 и като изоставаш още през септември с 8 точки е ясно, че няма как да се бориш за титлата, но просто споменавам, че началото не винаги гарантира със сигурност кой, за какво ще се бори. Трябва обаче да бъда реалист. Половината ни отбор е контузен, а са минали едва 2 кръга в първенството. Срещу Фулъм вчера в студиото гледах, че сме били едва ли не най-слабо представилия се отбор в първия кръг, вчера пак беше някаква мъка. Не знам кога, как и дали нещата ще се нормализират, но за момента сме просто скандални. Смисъл, халфова линия Елиът, Милнър и Фабиньо е скандално само като си го помисля, а какво остава действително да я видя на терена...
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Ако станем шампиони, май месец идвате в моя край и ви коля две агнета!
Red_Neck написа:paceto написа:Дарвин може ли да е толкова глупав?
Не знам в Португалия дали са минавали подобни неща, макар че се съмнявам, но в Англия да направиш това и да мислиш, че ще ти се размине...
https://clip.dubz.co/v/d4a7xv
Класическо латино, за което са платени много пари и прегоря в желанието си да се докаже.
80 милионният етикет тежи. Вярвам, че Юрген бързо ще му налее акъл.
Ако си вземе поука, това изгонване във 2 кръг си е даже вид позитив.
.... а иначе провокациите са част от играта.
Бекер така беше направил някаква простотия още първите си мачове там като се помъчи да излъже един нападател. И Клоп бързо го вкара в пътя