Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот bubka » 15 авг 2022 17:34

damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
ЦСКА или Литекс сме последно?

Питай ГГ, ЦСКА, или Литекс ви би с 8:0.

Аз те питам теб, защото се имаш за всезнайко, пък и ми се обиди преди, що те смятам за малоумен. Въпросът е лесен и разбираемо зададен. Според теб ЦСКА или Литекс сме? Ако ме интересува мнението на ГГ ще намеря начин да го питам лично, а не чрез трети лица във форума.

Ами все тая, дали ще се наречете ЦСКА, или Литекс, в зависимост от случая. Важнотое е, че се бихте с 8:0.

Така е, и аз съм на това мнение, че все тая дали е Левски, Динамо, или Хармун-Спартак.....аа така де Левски-Спартак. Все за едни и същи милиционери става въпрос. Иначе значи сме се били с повече, отколкото Левски ни е бил ;(. И тука сте втори! Начиии, тъй като стане, деева... ;((((.

Ее, и това доживяхме!
Да се хвалите, че сте се били с повече сами, отколкото Левски ви е бил със 7:2 и 7:1.
Благодаря!

Пак не си разбрал, Динамов. Аз ви съжалявам, че досега си имахте една едничка радост за 73 години съществуване, а сега вече и нея сами си я отнехте :(. Понякога наистина се чувствам много тъжно и изпитвам голямо съжаление за хората-динамовци. Наистина без майтап. Не ви е особено лесен животът.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 авг 2022 17:35

damyanov1963 написа:
BRF написа:
damyanov1963 написа:Значи така, ние биеме четвъртфинали ста за ЛК от миналата година ПАОК, който според вас е класи под Йънг Бойс, после се осираме срещу Малта.
Вие имате полуфинали за КЕШ от М. Балево време, а сега не се осирате на последните места в групите на ЛЕ и ЛК.
Даже не можете да настигнете Евроидиота, който не само ги прескочи но и стигна до 1/4 финал.

Наду ми главата с тоя галактически ПАОК!Не го сравнявам с никой и нямам намерение да казвам,че сме били бъдещи носител на ЛК!Щом всичко е точно според теб и сте щели да влезете в групите на лигата на скъсаняците,ама съдията ви е попречил,така да бъде!Аз пък се надявам да победим отново Базел и сред като участвахме миналата година в групите на ЛК,а по-миналата в ЛЕ,дано и тази влезем!На какво ниво е ПАОК спрямо Базел,Пилзен,Рома,Осиек,Адмира Вакер,БАТЕ това са отбори които победихме или пък Йънг Бойс,Зоря,Рома,Бодьо отбори от които загубихме,а с някой и завършихме наравно,това вече не мога да го преценя!Знам,че играхме с няколко отбора около нивото на Харпун-Саълънс,Б36,Лиепая,Рига,Македония,Сейнт Патрик и всички бяха отстранени!Това е последните 4-5 години!
За четвъртфинала който споменах е 1990 год и тогава комунизъм няма!

До този 1/4 финал стигнахте през есента на 1989-та, когато соца още беше на власт, а го играхте през пролетта на 1990-та, когато соца вече го нямаше и загубите и двата мача с 0:1 и 1:3, въпреки присъствието на Стоичков.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 авг 2022 17:38

bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:Питай ГГ, ЦСКА, или Литекс ви би с 8:0.

Аз те питам теб, защото се имаш за всезнайко, пък и ми се обиди преди, що те смятам за малоумен. Въпросът е лесен и разбираемо зададен. Според теб ЦСКА или Литекс сме? Ако ме интересува мнението на ГГ ще намеря начин да го питам лично, а не чрез трети лица във форума.

Ами все тая, дали ще се наречете ЦСКА, или Литекс, в зависимост от случая. Важнотое е, че се бихте с 8:0.

Така е, и аз съм на това мнение, че все тая дали е Левски, Динамо, или Хармун-Спартак.....аа така де Левски-Спартак. Все за едни и същи милиционери става въпрос. Иначе значи сме се били с повече, отколкото Левски ни е бил ;(. И тука сте втори! Начиии, тъй като стане, деева... ;((((.

Ее, и това доживяхме!
Да се хвалите, че сте се били с повече сами, отколкото Левски ви е бил със 7:2 и 7:1.
Благодаря!

Пак не си разбрал, Динамов. Аз ви съжалявам, че досега си имахте една едничка радост за 73 години съществуване, а сега вече и нея сами си я отнехте :(. Понякога наистина се чувствам много тъжно и изпитвам голямо съжаление за хората-динамовци. Наистина без майтап. Не ви е особено лесен животът.

Разбрах, разбрах, вашата радост, че сте се били сами с повече отколкото ние вас, е по - голяма от нашата.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 авг 2022 17:47

damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:

Ее, и това доживяхме!
Благодаря!

Разбрах, разбрах, вашата радост, че сте се били сами с повече отколкото ние вас, е по - голяма от нашата.

Коя всъщност е вашата радост, че пак не ти се разбира. След определена възраст мозъкът не работи като на млади години. Не виждам нищо в динамовската тъжна история, което да предизвика радост у нормален човек.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 авг 2022 18:07

bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:Ами все тая, дали ще се наречете ЦСКА, или Литекс, в зависимост от случая. Важнотое е, че се бихте с 8:0.

Ее, и това доживяхме!
Благодаря!

Коя всъщност е вашата радост, че пак не ти се разбира. След определена възраст мозъкът не работи като на млади години. Не виждам нищо в динамовската тъжна история, което да предизвика радост у нормален човек.

Е, значи съм объркал радостта с гордоста. Гордостта ви е тази, че сте се били сами с повече от 7:2 и 7:1.Отричаш ли, че го призна?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 авг 2022 18:16

damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:

Ее, и това доживяхме!
Благодаря!

Е, значи съм объркал радостта с гордоста. Гордостта ви е тази, че сте се били сами с повече от 7:2 и 7:1.Отричаш ли, че го призна?

За Н-ти път. Пак не си разбрал. Аз нищо не декларирам или отричам. Просто вървя по твоята логика на това, което пишеш и я доразвивам. Но виждам, че често ти става неудобно от заключенията, до които водят собствените ти изказвания, след което започваш да извърташ. Милиционерските номера минават пред някои хора, но не пред всички.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 авг 2022 18:21

bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
damyanov1963 написа:Ее, и това доживяхме!
Благодаря!

За Н-ти път. Пак не си разбрал. Аз нищо не декларирам или отричам. Просто вървя по твоята логика на това, което пишеш и я доразвивам. Но виждам, че често ти става неудобно от заключенията, до които водят собствените ти изказвания, след което започваш да извърташ. Милиционерските номера минават пред някои хора, но не пред всички.

Ти се отричаш от собствените си твърдения - Давам пример, че пак сме втори, след кат вие сами сте се били с повече, отколкото ние вас
Хайде отречи го.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 авг 2022 18:36

damyanov1963 написа:..... след кат вие сами сте се били с повече, отколкото ние вас
Хайде отречи го.

Това не е мое твърдение. Ти го въвлече в темата, след като ти зададох ясния въпрос дали лично за себе си ни смяташ за ЦСКА, или за Литекс. Незнайно защо не отговори, няма нищо кой знае какво в този въпрос, след което тръгна да извърташ и въвлече в дискусията онова за 8:0:

damyanov1963 написа:Ами все тая, дали ще се наречете ЦСКА, или Литекс, в зависимост от случая. Важнотое е, че се бихте с 8:0.

Както ти казах, аз следвам и доразвивам твоята логика. Пръв ти каза, че сме се били с 8:0, от което следва естественото заключение, че щом ТИ смяташ това за вярно, то автоматично от него следва, че онези победи с по 7:2, с които толкова се хвалиш, отпадат назад като по-маловажни. Т.е. несъмнено сте втори и тук. Но щом държиш да е така, твоя си воля... Ако аз пръв бях въвлякъл в темата онова за 8:0, тогава вероятно щеше да си прав в предишното си мнение. Но не аз го направих пръв. Сам се вкарваш в лабиринт, от който затъваш все повече и повече. Не виждам да съм написал нещо невярно, съответно няма какво да отричам или да не отричам.
Последна промяна от bubka на 15 авг 2022 18:41, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 15 авг 2022 18:36

Тази вечер ще има ли бдение ?
Всички безбожни милиционери да запалят свещ и да се помолят .
:-)

https://dsport.bg/levski-razbira-dali-ste-ima-preigravane-s-hamrun-vav-vtornik~91159.html
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 авг 2022 18:52

Лепилари!!!Съвсем безплатно ще ви дам един бизнес съвет, защото и аз съм човек и правя добрини понякога. Няма значение дали ще ви дадат да преигравате или не. Пуснете си едни виртуални билети за мача с Партизан, ако не ви дадат преиграване! След като отстраните Партизан(защото няма как да не ги отстраните, те са много по-слаби от ПАОК), си направете виртуално теглене на групи(или направо заместете Партизан в групата, в която ще ги изтеглят в реалния живот) и си изиграйте една виртуална лига на скъсаняците с виртуални 6 мача. С пълен стадион и #DMS SAMI SRE6TU SI4KI. Няма съмнение, че ще запишете 6 безапелационни победи(защото и в реалния живот щяхте да ги запишете със сигурност, все пак бихте П-А-О-К, не кой да е друг). След това спокойно по същата схема може най-после във вековната си история да достигнете полуфинал в ЕКТ!!!(виртуален, но хей, нека не издребняваме), че даже и финал!!! Не се съмняваме, че можете(все пак бихте П-А-О-К, а от тях няма по-силен отбор в галактиката и загубихте от Харпун заради съдията, няма значение, че до 90-тата минута беше 0:1 на Герена(което изобщо не е срамно) и имаше още 30 минути продължения и дузпи). Левски шампион! Мачкай лавино!

Върни се в “Левски”