damyanov1963 написа:Значи така, ние биеме четвъртфинали ста за ЛК от миналата година ПАОК, който според вас е класи под Йънг Бойс, после се осираме срещу Малта.
Вие имате полуфинали за КЕШ от М. Балево време, а сега не се осирате на последните места в групите на ЛЕ и ЛК.
Даже не можете да настигнете Евроидиота, който не само ги прескочи но и стигна до 1/4 финал.
Наду ми главата с тоя галактически ПАОК!Не го сравнявам с никой и нямам намерение да казвам,че сме били бъдещи носител на ЛК!Щом всичко е точно според теб и сте щели да влезете в групите на лигата на скъсаняците,ама съдията ви е попречил,така да бъде!Аз пък се надявам да победим отново Базел и сред като участвахме миналата година в групите на ЛК,а по-миналата в ЛЕ,дано и тази влезем!На какво ниво е ПАОК спрямо Базел,Пилзен,Рома,Осиек,Адмира Вакер,БАТЕ това са отбори които победихме или пък Йънг Бойс,Зоря,Рома,Бодьо отбори от които загубихме,а с някой и завършихме наравно,това вече не мога да го преценя!Знам,че играхме с няколко отбора около нивото на Харпун-Саълънс,Б36,Лиепая,Рига,Македония,Сейнт Патрик и всички бяха отстранени!Това е последните 4-5 години!
За четвъртфинала който споменах е 1990 год и тогава комунизъм няма!