eddie написа:Готина гавра с подуенци.. фенерчета под съпровода на "100 годинииии, 100 годинииии, евроидиооооот".. :)
Не гасете фенерчетата телета :)
Наистина готино, едните 10 000, другите 400, доста готино се получава...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
eddie написа:Готина гавра с подуенци.. фенерчета под съпровода на "100 годинииии, 100 годинииии, евроидиооооот".. :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:ugly bug написа:Как върви мачлето ?
Подуенци мучат, значи е добре...
Супер е мача, вървите към ново закриване. 400 човека на стадиона, единственото скандиране е срещу Левски и така.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
W84me написа:eddie написа:Готина гавра с подуенци.. фенерчета под съпровода на "100 годинииии, 100 годинииии, евроидиооооот".. :)
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:W84me написа:eddie написа:Готина гавра с подуенци.. фенерчета под съпровода на "100 годинииии, 100 годинииии, евроидиооооот".. :)
Качествените хора винаги са били малцинство...
miro_rz написа:Ей Богу, и циганите ли са качествени хора?
W84me написа:miro_rz написа:Ей Богу, и циганите ли са качествени хора?
Брачед, аз в Разград и на Коритото виждам по-добре облечени и изглеждащи хора. Тия са някакви колхозници...
ugly bug написа:W84me написа:miro_rz написа:Ей Богу, и циганите ли са качествени хора?
Брачед, аз в Разград и на Коритото виждам по-добре облечени и изглеждащи хора. Тия са някакви колхозници...
Айде мача свърши...
Отивай да питаш тъщата дали може да си лягаш вече...!
W84me написа:ugly bug написа:W84me написа:miro_rz написа:Ей Богу, и циганите ли са качествени хора?
Айде мача свърши...
Отивай да питаш тъщата дали може да си лягаш вече...!
Гледах селското мачле и съм спокоен. Тая година Тирето е поне на 10-15 точки зад Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: Венелин и 13 госта