Петър Курдов: Мъри е виновен за отпадането от Хамрун, беше неадекватен край тъчлинията
спеца с бенката от село Кюмурджии се изсра върху приказката:)))
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Петър Курдов: Мъри е виновен за отпадането от Хамрун, беше неадекватен край тъчлинията
1914.1902 написа:4x4 написа:След високопоставената среща край морето Боби и Наско, Гонзо и сие начертаха спешни мерки:
Продължаване отлагането на мачовете за първенството до второ нареждане
Продължаване подготовката на хореография за Партизан - парите знаете къде да внасяте
Зарята за преиграването да се удвои - всички трябва да усетят празничната атмосфера
Мъри да смени анцуга и тениската по възможност
Никито да продължава да бъде себе си - всички сме зад него
Съдийската бригада да внимава за грешки особено и най - вече в едната посока
УЕФА да си затваря очите за грешки евентуално в другата посока
Утре във вестниците - Първи и Вечни
Не знам защо идваш и пишеш едно и също 100 пъти. За хореографията и зарята питай сектор Б, имат страница или им иди в магазина. Стига да ти стиска.
damyanov1963 написа:drvasko98 написа:На мача Антверпен Левски имаше под 10 000 зрители. Домакините бяха и недоволни от слабата форма на отбора си или нещо имаха пререкания с ръководството. Освиркваха ги яко през голяма част от мача.
Ваще манипулации ги знаем, никога с доказателства, стадиона беше пълен и публиката непрекъснато ги подкрепяше.
4x4 написа:1914.1902 написа:4x4 написа:След високопоставената среща край морето Боби и Наско, Гонзо и сие начертаха спешни мерки:
Продължаване подготовката на хореография за Партизан - парите знаете къде да внасяте
Зарята за преиграването да се удвои - всички трябва да усетят празничната атмосфера
Не знам защо идваш и пишеш едно и също 100 пъти. За хореографията и зарята питай сектор Б, имат страница или им иди в магазина. Стига да ти стиска.
Ще ти кажа честно ти ме кефиш щото пускаш цици в темата ама другите само мелят едно и също - припоци ловеч и то във всяко изречение
И аз щото си нямам работа тука една седмица и
аз паднах на тяхното ниво и почнах да меля едни и същи глупости
1914.1902 написа:4x4 написа:1914.1902 написа:4x4 написа:След високопоставената среща край морето Боби и Наско, Гонзо и сие начертаха спешни мерки:
Ще ти кажа честно ти ме кефиш щото пускаш цици в темата ама другите само мелят едно и също - припоци ловеч и то във всяко изречение
И аз щото си нямам работа тука една седмица и
аз паднах на тяхното ниво и почнах да меля едни и същи глупости
На тях също им казах, че е безсмислено в толкова много страници да се пишат едни и същи неща.
шивача написа:Петър Курдов: Мъри е виновен за отпадането от Хамрун, беше неадекватен край тъчлинията
damyanov1963 написа:шивача написа:Петър Курдов: Мъри е виновен за отпадането от Хамрун, беше неадекватен край тъчлинията
Както ти се изсра върху обещанието си, че няма да припознаеш друг отбор.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Да играеш с петима в защита срещу Харпун :Ddamyanov1963 написа:шивача написа:Петър Курдов: Мъри е виновен за отпадането от Хамрун, беше неадекватен край тъчлинията
Както ти се изсра върху обещанието си, че няма да припознаеш друг отбор.
Човек, който гледа света на 50 така както го е правил на 20, е пропилял 30 години"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта