ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00
Преди няколко години не преиграха/доиграха ли някакъв мач?
Как хвърчи времето Байерн - Нюрнберг 5-0 - 94-а година.
Абсурдно нарушение. Не мисля, че ще се назначи преиграване, но ситуацията е фрапираща и може пък да ни огрее. Ако не, поне да накажат мамалигаря и да свири на румънските припоци само.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
W84me написа:Абсурдно нарушение. Не мисля, че ще се назначи преиграване, но ситуацията е фрапираща и може пък да ни огрее. Ако не, поне да накажат мамалигаря и да свири на румънските припоци само.
В епохата на VAR в мач носещ милиони да се допусне такова нарушение на правилата на играта, което на практика решаваща изхода на срещата. Такова нещо да не се вземе предвид, не вярвам. Те Иво Ивков и компания са проверили много сериозно какви са възможните варианти, затова са подали жалбата.
W84me написа:Абсурдно нарушение. Не мисля, че ще се назначи преиграване, но ситуацията е фрапираща и може пък да ни огрее. Ако не, поне да накажат мамалигаря и да свири на румънските припоци само.
Много зависи от доклада на делегата.И аз мисля,че на съдията ще му спрат тихомълком нарядите в Европа и до там.
Нарушението не е до някакъв си метър, а 4-5 метра, като нарушителят прави цялата атака.
-
- Контакти:
Преди време Наско Сираков заплаши българското неадекватно съдийство ,че 20 000 души левскари ще отидат и ще ги изметат от
БФС или където са.Ако излязат 20 000 фена срещу УЕФА и съдийството им със съответното медийно представяне да протестират
дали няма да бъдем чути ??? Докога ще си мълчим и ще се свиваме пред разни некадърни съдии със съмнително поведение ???
Не съм фен на Лудогорец,но много ,много рядко в световния фугбол са показвани 3 червени картона !!!??? Още повече,че в този
мач все пак не взе участие побеснелият Текпетей ! На " Георги Аспарухов " това момче беше като отвързан и никой не посмя да го
усмири с едно червено картонче...Няма наш отбор да не е дялкан здраво от "европейски " съдии.Докога ,бе ,хора ? Какво ще ни
вземат повече,освен голите безгазови и безбензинови задници ?
БФС или където са.Ако излязат 20 000 фена срещу УЕФА и съдийството им със съответното медийно представяне да протестират
дали няма да бъдем чути ??? Докога ще си мълчим и ще се свиваме пред разни некадърни съдии със съмнително поведение ???
Не съм фен на Лудогорец,но много ,много рядко в световния фугбол са показвани 3 червени картона !!!??? Още повече,че в този
мач все пак не взе участие побеснелият Текпетей ! На " Георги Аспарухов " това момче беше като отвързан и никой не посмя да го
усмири с едно червено картонче...Няма наш отбор да не е дялкан здраво от "европейски " съдии.Докога ,бе ,хора ? Какво ще ни
вземат повече,освен голите безгазови и безбензинови задници ?
Българин да протестира така спонтанно,за идеята,за правдата,без пряк интерес???
Направо забрави.
Направо забрави.
САМО ЛЕВСКИ!
Уефата е на нивото на ЕС - неглижиране на периферията.
Случката става не на някое островно игрище, а на един от най-посетените мачове в кръга.
Случката става не на някое островно игрище, а на един от най-посетените мачове в кръга.
В Дспорт видеото от случката е направо потресаващо,страничен няма ли?
САМО ЛЕВСКИ!