delqnski47 написа:Говедата нищо не губят така че що да не се пробват
Подобен опит справедливост няма да затрие Левски като един стар познайник, който е забравен от феновете си.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Говедата нищо не губят така че що да не се пробват
realno написа:delqnski47 написа:Говедата нищо не губят така че що да не се пробват
Подобен опит справедливост няма да затрие Левски като един стар познайник, който е забравен от феновете си.
DoSomethingDifferent написа:luchoni написа:Чудя се как англичаните 1986 година не се сетиха да искат преиграване на мача с Аржентина.
Все пак Марадона им вкара гол с ръка струва ми се нарушение на правилника. Ама къде е четвъртфинал на световното къде е Левски Хамрун
Когато англичаните имат треньор като Мъриту, тогава може да ги сравняваш!!
DoSomethingDifferent написа:realno написа:DoSomethingDifferent написа:2 въпроса имам ако се преиграе:
1. Мъриту ще пусне ли пак Никиту ?
2. Ако пак паднете, което си е 50% възможно, какво правим?
Има едно сигурно нещо, че Левски ще продължи напред докато ЦСКА никога няма да го видите да играе където и да било и че винаги ще сте припоци. Доволен ли си? :)))
Ами не съм, ако бях първолак може би отговорът ти щеше да е задоволителен!
damyanov1963 написа:DoSomethingDifferent написа:luchoni написа:Чудя се как англичаните 1986 година не се сетиха да искат преиграване на мача с Аржентина.
Все пак Марадона им вкара гол с ръка струва ми се нарушение на правилника. Ама къде е четвъртфинал на световното къде е Левски Хамрун
Когато англичаните имат треньор като Мъриту, тогава може да ги сравняваш!!
На СП няма как да се преиграе мач.
А иначе англичаните ореваха света, тогава.
realno написа:DoSomethingDifferent написа:realno написа:DoSomethingDifferent написа:2 въпроса имам ако се преиграе:
1. Мъриту ще пусне ли пак Никиту ?
2. Ако пак паднете, което си е 50% възможно, какво правим?
Има едно сигурно нещо, че Левски ще продължи напред докато ЦСКА никога няма да го видите да играе където и да било и че винаги ще сте припоци. Доволен ли си? :)))
Ами не съм, ако бях първолак може би отговорът ти щеше да е задоволителен!
Ако беше първолак нямаше да направят впечатление глупостите, които си написал. Точно защото имате претенции да сте умни, подобни небивалици правят впечатление. Но пак имате причина за извинение. Припоците сте. :)
delqnski47 написа:realno написа:delqnski47 написа:Говедата нищо не губят така че що да не се пробват
Вие сте Динамо ;)
realno написа:delqnski47 написа:realno написа:delqnski47 написа:Говедата нищо не губят така че що да не се пробват
Вие сте Динамо ;)
Пак си се припознал. :)
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00, ReBorn1982 и 17 госта