ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Jordan1914
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Мнениеот Jordan1914 » 12 авг 2022 22:02

https://dsport.bg/grubata-greshka-na-sa ... 90880.html
Някой да ми обясни как това е нормално??? Тоя затова толкова бързо се озова в нашият пенал! Трябва да се сезира УЕФА!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 22:06

Jordan1914 написа:https://dsport.bg/grubata-greshka-na-sadiata-koato-prako-povlia-za-vtoria-gol-na-hamrun-srestu-levski-snimka~90880.html
Някой да ми обясни как това е нормално??? Тоя затова толкова бързо се озова в нашият пенал! Трябва да се сезира УЕФА!

Още на мача се учудих, как тоя е стигнал толкова бързо там...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2022 22:14

koisa написа:
vvessel написа:Има и нещо друго - нито дума никъде защо не игра Миланов. Допускам, че може и да е имало някакъв скандал и изгонването му да е повлияло на целия отбор. Дано не е така, но просто не изглеждахме като себе си.

Нали по медиите излезе, че е болен. Станало му зле сутринта и не е успял да се оправи за мача. Версии за скандал и изгонване не съм срещал никъде.

Това се дължи на факта, че припошките пишколапци на ГГ все още празнуват отпадането на Левски. Да, отпадането на Левски, а не тяхното класиране за плейоф. Не знаех колко голяма психотравма сме им причинили след като Мъри се върна, но днес е видно от всяка тяхна публикация из всемъзможни онлайн канали. Все едно са родили, клетите припоци, или няма да е пресилено да кажем, че всичко това, което са смукали зад ципа на ГГ и стискали в бузките няколко месеца, днес беше доволно изплюто по Левски. :))
Като поизтрезнеят ще драснат някоя скандална интрижка, да имате да си четете и да коментирате глупостите на оранжевите пасквили, повечето колеги тука обичате.

ПП този вече си създаде драмата в главата, допуска човекът: :))))))
vvessel написа:...
Има и нещо друго - нито дума никъде защо не игра Миланов. Допускам, че може и да е имало някакъв скандал и изгонването му да е повлияло на целия отбор. Дано не е така, но просто не изглеждахме като себе си.
Последна промяна от TristaNNN на 12 авг 2022 22:17, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 12 авг 2022 22:15

Ние разбира се пак ще си мълчим!Това не е дузпа или засада,това е груба грешка против правилата! Наистина не знам какво се прави в тази ситуация!!!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 12 авг 2022 22:16

Jordan1914 написа:https://dsport.bg/grubata-greshka-na-sadiata-koato-prako-povlia-za-vtoria-gol-na-hamrun-srestu-levski-snimka~90880.html

Формално нарушение на правилника. Това не е някаква засада, която не е видяна. Не е невидяна игра с ръка или пък нарушение. Това е супер сериозно нарушение на правилата на играта футбол, което на всичко отгоре решава изхода на мача. Не знам дали съществуват подобни казуси и какво се е случило при сезиране на УЕФА. Хич не вярвам да има някакви сериозни последици за Хамрун.

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 12 авг 2022 22:20

ChuckNorris написа:

Формално нарушение на правилника. Това не е някаква засада, която не е видяна. Не е невидяна игра с ръка или пък нарушение. Това е супер сериозно нарушение на правилата на играта футбол, което на всичко отгоре решава изхода на мача. Не знам дали съществуват подобни казуси и какво се е случило при сезиране на УЕФА. Хич не вярвам да има някакви сериозни последици за Хамрун.

Трябва да има преигране на мача за 4 минути след гола на ЛЕВСКИ!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 12 авг 2022 22:25

Jordan1914 написа:
ChuckNorris написа:

Трябва да има преигране на мача за 4 минути след гола на ЛЕВСКИ!

Най-вероятно, за да има дори хипотетична възможност за подобен сценарии сигурно трябва да се подаде жалба в някакъв определен срок. Любопитно дали от ръководството на Левски са предприели подобен ход.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 12 авг 2022 22:27

До колкото разбрах, това е снимка направена от фен в сектор В. Тъпанарите от Диема , въобще не са заснели изпълнението на центъра.
Не знам дали това може да послужи, като доказателство пред УЕФА, ако въобще може да има основание за доиграване или нещо друго.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 22:34

Абсолютно задължително е да се жалваме срещу съдията.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 22:36

При подобен казус се доиграва мача след създалата се ситуация. Не вярвам обаче да се случи.

Върни се в “Левски”