ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00
Неслучайно и на тях им викат евроидиоти. Не само заради Реал, но и заради загубата от Барселона.
Точно затова искам да кажа, че не само Левски може да допуска идиотски голове.
Това, че има и други идиоти като нас, това мен въобще не ме успокоява. Още не мога да си избия шибаната загуба от главата.
realno написа:Забравете, че сме по- класни от малтийците. Нашето име отдаване не означава класа, нито името на Хамрун за аматьорщина. Футбола в България е на нивото на Малта и Гибралтар, и е по ниско дори от Люксембург. В момента сме толкова зле от към класа, но въпреки това Мъри успяваха да компенсира това с тактика, дисциплина, тичане и себераздаване. Но има моменти, когато дори и това не е достатъчно. Бъдете реалисти и подобни загуби ще ги приемате по - лесно. Левски нито започва нито свършва с Хамрун. Все още имаме Левски, а не сме като припоците да се радваме на чужд клуб.
Със сигурност бяхме по-класни от малтийците. Може да е с половин класа, но сме над тях и то се виждаше. Напълно реално и във възможностите на този отбор и тези играчи беше да ги отстраним.
А, това, което ти предлагаш с реализма, аз го наричам примиренчество! Да приемем, че сме слаби, за да ни е по-леко. Някак това не ми се характеризира с левскарството. Левски не е отбор средняк, който не се бори за нищо и няма цели.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Случват се и такива мачове. Неприятно се разви мача няма спор но явно все още се допускат груби грешки които никои отбор от чужбина не прощава.Гостите стояха добре на терена особено 2то полувреме. По същият начин се чувстват и привържениците на Паок. Огорчени. Закъснява се с това да се обиграе друг вратар. Не се помисли за истински таран които да повлича 2ма-3ма в наказателното поле. Бразилците са добри но за Българското първенство. Навън ги разгадават лесно. Все пак вярвам, че има потенциал този отбор. Роналдо наистина изигра много слаб мач но кои да го замени. Няма алтернатива никаква отпред. В най скоро някои ще бъде продаден. Трябват пари макар и не колкото ни се иска. В крайна сметка колкото и да е кофти аз пак ще съм на стадиона. Еле пък ако треснат прасетата.
1914.1902 написа:ПСЖ как допусна решаващ гол срещу Реал Мадрид? Не мислете, че само тук се случват такива неща.
Да, от Реал, а не от Хамрун. И ние допуснахме 5 от Барса, но там не виждам проблем заради огромната разлика в класите. Едно е да те елиминира дори по идиотски начин ПАОК или Партизан и съвсем друго Хамрун, Вадуц, Иртиш и т.н.
R.I.P.
koisa написа:1914.1902 написа:ПСЖ как допусна решаващ гол срещу Реал Мадрид? Не мислете, че само тук се случват такива неща.
Да, от Реал, а не от Хамрун. И ние допуснахме 5 от Барса, но там не виждам проблем заради огромната разлика в класите. Едно е да те елиминира дори по идиотски начин ПАОК или Партизан и съвсем друго Хамрун, Вадуц, Иртиш и т.н.
То това го знае всеки.
-
- Контакти:
Eminem написа:Това, че има и други идиоти като нас, това мен въобще не ме успокоява. Още не мога да си избия шибаната загуба от главата.
Виж, никой левскар не може да си избие тая загуба от главата. Разочарованието е тотално. Нещото, което наистина предизвиква гняв е начинът, по който загубихме. Сами се бихме, а играч на мача за Хамрун бе Ники Михайлов.
Това казвам на разни тук, които говорят, че няма слаби и ала бала.
Да ни бяха надиграли в двата мача, въобще нямаше да ме е яд. Но да паднеш по този начин - тук приказките, че няма слаби отбори моментално отпадат.
Да ни бяха надиграли в двата мача, въобще нямаше да ме е яд. Но да паднеш по този начин - тук приказките, че няма слаби отбори моментално отпадат.
Мисля, че ако бяхме играли 4-4-2 с дясно крило Петков и нападатели Бари и Роналдо, можеше да се представим по успешно. Вчерашната ни подредба по никакъв начин не попречи на стила на Хамрун, който ние използвахме като бихме ПАОК - с дълги топки да се търсят нападателите. Нито пресата ни напред беше ефективна, нито защитата отзад се справяше с дългите топки. Отборът изглеждаше доста разпокъсан, разконцентриран и към края неадекватен. Аз бих казал, че си ни надиграха, въпреки първоначалния ни натиск.
Има и нещо друго - нито дума никъде защо не игра Миланов. Допускам, че може и да е имало някакъв скандал и изгонването му да е повлияло на целия отбор. Дано не е така, но просто не изглеждахме като себе си.
Има и нещо друго - нито дума никъде защо не игра Миланов. Допускам, че може и да е имало някакъв скандал и изгонването му да е повлияло на целия отбор. Дано не е така, но просто не изглеждахме като себе си.