Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот шивача » 12 авг 2022 12:34

ugly bug написа:
шивача написа:Евроидиота отпадна от отбори от малта, кипър, лихтенщайн. Останаха само Фарьорски острови и с това ще свърши първа глава в прокобата. Да стискат палци да играят с торсхавн!

п.п. и Ватикана остана, ама тея май нямат отбор?!

Той Господ ги е наказал, та остава и Папата да им отбележи хеттрик ...!
:-))))

с папа мобила:)))
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 12 авг 2022 12:40

rane написа:
Testa_di_Legno написа:...

Иначе 7:1 аз не го помня, бил съм малък, но "обръщалката" от 2:0 до 4:2 на "Армията" ми е един от първите футболни спомени, макар и смътен. Доколкото помня, имаше много червени картони в тоя мач, май изтървахте и дузпа... Иначе 5:0 за "Левски" във финала за Купата през 1998 г. (него вече го помня ясно) според мен е един от най-звучните шамари, които единият отбор е удрял на другия в дербито, понеже беше и на 50-годишния юбилей на "ЦСКА". Признавам обаче, че мачът беше изключително равностоен, даже с лек превес за "червените" до втория ни гол... По онова време "Левски" просто ги взимаше тия мачове, сега е друго. :D

Повтарям се, но "резилите" според мен са извън игрището. Футболният терен е само витрина на това, което се случва в дадения клуб, а в по-общ план - в страната. Но фенове сме, ще стигаме и до крайности в определенията, няма как, пък ще трябва да си преглътнем и бъзиците сега, c'est la vie. :D

Най-големият резил на онези е, че си убиха отбора съвсем доброволно, въпреки многото клетви за вярност! Много точно си го уловил, че резилите са и извън извън игрището.
Сега едни наши "привърженици" творят резили.
А 7:1 беше по-малко от 2 години преди онова обръщане от 2:0 до 2:4 на Кочин парк.

Обръщане, обръщане, и пак късметлийско.. Гецата Георгиев изпусна дузпа за 3:0 преди почивката, а после ни изгониха играч и цялото 2-ро играхме с 10. Дончо Донев дали не беше, че играеше при нас тогава..

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 12 авг 2022 12:42

kolokolo написа:Изображение

Очко-бибочко ше пише доноси , на комисиите се надява . Подуенските милиционери така и схванаха какво генерира Прокобата . ;)

Само така.. на доносите немат равни. Топ-професионалисти.. аз дори подозирам, че си имат специален човек на заплата за тия урвенски номерца.. :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 авг 2022 12:52

kolokolo написа:Изображение

Очко-бибочко ше пише доноси , на комисиите се надява . Подуенските милиционери така и схванаха какво генерира Прокобата . ;)

Само дето последният прозорец е за смяната на Ивелин Попов и гостите използваха и също направиха.Така едни 1 милион лева от Герена отпътуваха директно за Малта, а Очко Бибочко силата му е в доносите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 авг 2022 13:05

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 авг 2022 13:09

peliforewer написа:
kolokolo написа:Очко-бибочко ше пише доноси , на комисиите се надява . Подуенските милиционери така и схванаха какво генерира Прокобата . ;)

Само дето последният прозорец е за смяната на Ивелин Попов и гостите използваха и също направиха.Така едни 1 милион лева от Герена отпътуваха директно за Малта, а Очко Бибочко силата му е в доносите.

Няма такова нещо като "използвали прозорец на Левски".
Но дори да има такова нарушение на правилата , ще ги глобят 15-20 хиляди евро и толкова.
Колкото до дълбокото гърло Колоколо :)))) май няма никаква идея как се правят смени

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 авг 2022 13:09

ugly bug написа:А, жив си ...!
Бях се притеснил дали си преживял нощта но ти слагам отметка и на теб !
Остана само онзи прохолясалия който още не е открил телевизора...!
Що да е курвенско ...!?
Да не би да ми казваш че те е срам от коментара си ?
:-)))

Що да не съм жив? Аз, за разлика от припоците, не се крия след загуба на любимия си отбор, спокойно, просто нямам навика да ровя в телефона, докато съм на стадиона или дори, докато гледам Левски по телевизията. Пък да седна да пиша в 2-3 часа по нощите също не ми е по вкуса.
Не, не ме е срам от нито един мой коментар, с изключение на една случка преди време, де зверски попържих един твой себеподобен, който се подиграваше с контузиите на Цоневи.
Ми курвенско е да го правиш, все едно да те снимам какво правиш у вас с жена ти/мъжа ти и да го пусна в ЮТуб. Не е болка за умиране, де, все пак е форум - трябва и ебавки да има, ама си е малко курвенско.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 авг 2022 13:15

TristaNNN написа:
ugly bug написа:А, жив си ...!
Бях се притеснил дали си преживял нощта но ти слагам отметка и на теб !
Остана само онзи прохолясалия който още не е открил телевизора...!
Що да е курвенско ...!?
Да не би да ми казваш че те е срам от коментара си ?
:-)))

Що да не съм жив? Аз, за разлика от припоците, не се крия след загуба на любимия си отбор, спокойно, просто нямам навика да ровя в телефона, докато съм на стадиона или дори, докато гледам Левски по телевизията. Пък да седна да пиша в 2-3 часа по нощите също не ми е по вкуса.
Не, не ме е срам от нито един мой коментар, с изключение на една случка преди време, де зверски попържих един твой себеподобен, който се подиграваше с контузиите на Цоневи.
Ми курвенско е да го правиш, все едно да те снимам какво правиш у вас с жена ти/мъжа ти и да го пусна в ЮТуб. Не е болка за умиране, де, все пак е форум - трябва и ебавки да има, ама си е малко курвенско.

Ми не е курвенско, защото тая тема си е технически във вашия подфорум, а трябва да е във Футбол Свят или Разни.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 авг 2022 13:26

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
kolokolo написа:Очко-бибочко ше пише доноси , на комисиите се надява . Подуенските милиционери така и схванаха какво генерира Прокобата . ;)

Няма такова нещо като "използвали прозорец на Левски".
Но дори да има такова нарушение на правилата , ще ги глобят 15-20 хиляди евро и толкова.
Колкото до дълбокото гърло Колоколо :)))) май няма никаква идея как се правят смени

Може би си прав, не се знае и дали това което пише в медиите като хронология е вярно.
W84me ( Блатер) ..

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 авг 2022 13:51

Припоци, след снощния "подвиг" заслужаваше ли убиването на ЦСКА за сметка на Литекс? :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”