ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Мнениеот sinqkrepost1914 » 12 авг 2022 11:07

Мъри няма вина, той просто по някаква случайност беше на скамейката този мач, едва ли поведението на футболистите му и липсата на корекции към това имат нещо общо с него. По тая логика Мъри няма ''вина''и за спечелената купа ли ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2022 11:14

А аз обвинявам само Мъри. Този несретник на вратата сами ли се е сложил? От колко време се играе с вратар и половина. Да се е контузил втория вратар преди мача... ма ние имаме един вратар.
Хамрун излязоха да бият, "Левски" - да се класира. Да изклати тея, а не да ги смачка. И не е само Анди. Всички бяха гипсирали се. Освен бразилците и мароканеца. Те както винаги си играеха някаква своя игра. Филипао си беше глътнал граматиката. Сякаш някой им беше налял супер много гипс. Кордоба вече не знам кой мач не е себе си. Единствено ван дер Каап и Сонко знаеха за какво иде реч. Да, има значение откъде идват футболистите. Но не техническите им качества. Друго е. Когато си играл в клуб без цели, няма как да гониш върха. Вчера нямаше мъже на терена, нямаше мъже на скамейката, единствено по трибуните. Някой пак спомена заплатата на Боби? RLY? Вчера липсваше точно един с топки като него. Ама като си евтин на триците...
Дано не са верни коментарите тук, че това е края - говоря за парите.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 авг 2022 11:17

Странджата написа:Елиминирахме далеч по -силен от нас отбор. Елиминира ни далеч по-слаб от нас отбор. Футбол ...

В мача срещу ПАОК играчите бяха убедени от треньорите си, че са равностойни на гърците и играха като равностойни. В мача срещу Хамрун също бяха убедени, че са равностойни на малтийците и играха пак така. Всеки сам да си направи изводите.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 12 авг 2022 11:18

Sstefanov написа:Много приказки, много изтъкване какъв фенси. Хлапак, аз за 30 години на Герена съм си оставил душата и сърцето. Най малко пишлемета като теб имат правото да ми говорят, дали да ходя на мачове. Как пък не ти увря главата, че тези смешници на терена трябва да осъзнаят, че с нас е добре, обаче без нас е мега зле. Но съм сигурен, че ти тези неща нама как да ги мислиш, защото си едно заблудено момченце, което си мисли, че слънцето изгрява, като се събуди то.
Какво се промени след Вадуц или Тампере? Абсолютно нищо, пак си караме по стария тертип и пак откриваме нови резили.
Не съм фен. Привърженик съм! Преди 30+ години и запалянко бях. Сега съм само привърженик.
Ти явно за твоите 30 години на Герена, така и не си разбрал какво е Левски, което е тъжно.
Не си осъзнал какви гигантски крачки направи Левски за тази една година. Че отбора беше с 9-10 играчи по това време миналата година!Групата за мачовете се запълваше с юноши. Да не забравяме какви "футболисти" имахме - Горанов, Найденов, Цоневите. Бяхме в дъното на класирането.
Сега отново играхме в ЕКТ, преди това взехме тенеке, каквото не бяхме взимали над едно десетилетие, публиката се върна на стадиона и на всеки наш мач имаше повече публика отколкото в цялата ни смешна първа лига заедно.

Пак ще ти повторя. Освободи форума и отбора от присъствието си!
Левски го е имало, има го и ще го има, въпреки такива псевдо-привърженици, като теб.

Само Левски!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 12 авг 2022 11:20

TristaNNN написа:
Highlander написа:
TristaNNN написа:Както и предполагах, тука сте сринали отбора със земята, а някои изключително нефутболни хора са подкарали и Мъри. Ми, браво. Хубавото е, че сега ще се поразчисти от такива, че на стадиона почнаха много да дразнят с неадекватните си коментари и мрънкане.
Само Левски!

Според мен Мъри също носи вина. Да, на него дължим абсолютно всичко, както успехите, така и провалите. Пълна подкрепа за него, ако не беше той нямаше да има нито купа, нито Европа, за съжаление има и такива мачове. Основните винонивници са повечето от тези на терена, особено този, който стоеше на вратата. Нима отбора не заслужава критика след подобно представяне?!? Кажи, не заслужава ли? Или според теб това беше нормално поведение на терена и играчите са играли на ниво, но са нямали късмет.

Ма вашето не е критика, а сране и жлъчни храчки по отбора, който допреди десетина дни превъзнасяхте, и с който се гордеехте, понеже от нищо прави нещо, това е проблемът. Не правиш ли разлика?
Я да чуя каква е вината на Мъри?

Според мен сгрешена тактика. Прекалено дефанзивна схема, липсваше преса, в центъра издишахме. Прекалено закъснели смени. Може би трябваше да излезем с още един халф в лицето на Стефанов. Трябваше да преследваме победата постоянно, с постоянна преса, а не да изчакваме.
Какви храчки по отбора, просто повечето играчи не играха със сърце, не е ли така. А Михайлов направи непростими грешки, идиотски и непростими. Всеки греши, но неговото бе престъпление.
Всички обичаме отбора, всички ни боли.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 авг 2022 11:21

metodito написа:Хамрун излязоха да бият, "Левски" - да се класира. Да изклати тея, а не да ги смачка.

А, с това съм напълно съгласен

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 12 авг 2022 11:28

ihtiandar написа:Не съм левскар,но милея за всичко българско.Главите горе , животът продължава.Тоя отбор сега има нужда от вашата подкрепа...
Благодаря.
Отборът ни отново ще получи подкрепа, каквато винаги е имал и винаги ще има.

Само Левски!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 авг 2022 11:46

eddie написа:Медиините "гурута" от сорт на Томето и Мигача носят огромна отговорност за създаването на нереални очаквания и представа у феновете на Левски за това кои са, какви са и къде се намират горе-долу в хранителната верига на съвременниия футбол. По-малко приказки и надъхване трябват и повече работа..

Коя е нереалната представа? Да отстраним третият в първенството на футболно джудже при положение, че имаме и гол аванс? Ми то по-слаби от малтийците са само аматьорите от Андора и Гибралтар. Всички приказки колко били дръпнали в Малта са дрън-дрън и кухи оправдания на несъстоятелната ни игра. Мисля, че още в мача със сърбите ще се види това и тия ще си паднат с разлики в двата мача.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 авг 2022 11:47

На някого прави ли му впечатление, че от началото на сезона вторите полувремена играчите тотално издишат физически?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 авг 2022 11:51

Ако Мъри носи вина, че сме отпаднали от равностоен противник с неизвестно име, кой носи вина, че се класирахме в ЕКТ испечелихме купата? Кой носи вина, че отстранихме ПАОК? Кой носи вина, че в касата влязоха свежи и непланирани 4 мил лв? Вместо да гледате какво сме могли да имаме в повече, съсредоточете се в това, което вече имаме, защото ако се върнем само по - малко година назад не се знаеше да ли ще ни има. А сега не само, че ни има, че сме живи, но и печелим засега макар и скромно. Гледайте по позитивно на нещата и оставете припощината на припоците.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”