ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 08:22

alexdb написа:Ще, ще. Да ти имам празниците, като сношния. Да те бият измеслиняци на сред твоя стадион. Поредният исторически резил на десетокачествени футболисти. Склонен съм да заложа, че това най-голямото ни дъно в Европа в исторически план. Дори резилът срещу Тампере вече не изглежда толкова голям. Ако този сбъркан модел на клуб успее да оцелее очаквам нови дъна срещу колоси от Андора и Гибралтар. То по-слаби няма.
А фалитът е гарантиран. Съмнявам се, че ще се намери някой да продължи да налива в тази каца без дъно, че някакви незнайни треторазредни ментета да играйкат колкото да си приберат заплатите, които така или иначе не заработват в измисленото ни първенство.

Футболистите пък нямат абсолютно никаква вина, виж от какви отбори идват. Колкото до бюджета, в момента бразилското трио взема общо по-малко отколкото братя Цоневи, а идва от трета дивизия на Бразилия. За снощният мач виновен си е Мъри Стоилов, не казвам, че с друга игрова идея пак нямаше да загубим, но беше длъжен да опита нещо друго, след като се видя, че в първия мач нещата не вървят. Другият виновен за загубата е ясен на всички и се надявам да поеме отговорност и сам да напусне отбора, мисля че поне това му е останало като достойнство.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 12 авг 2022 08:29

W84me написа:Другият виновен за загубата е ясен на всички и се надявам да поеме отговорност и сам да напусне отбора, мисля че поне това му е останало като достойнство.

Колкото баща му има достойнство да напусне БФС, толкова и той да напусне Левски.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 12 авг 2022 08:32

След такива кошмарни и аматьорски грешки, които ни костват два гола не можем да говорим за късмет. Всичко беше до умения, мотивация и нагласа за мача. Това да изравниш в 91-ва минута и да допуснеш гол още в следващата атака по такъв начин е аматьорщина. След това 30 минути да не можем да осъществим натиск - случи се логичното. Майната й на ЛК, но парите от УЕФА, които изпуснахме няма как да ги изкараме вече.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 12 авг 2022 08:38

Още след отлагането на мача с Лудите ме загложди, че сме до тук. Сега на тая дата може да ходят и двата отбора на Наречен.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 авг 2022 09:18

Вкарахме на ПАОК от техни грешки, сега ни се върна.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 12 авг 2022 09:23

Медиините "гурута" от сорт на Томето и Мигача носят огромна отговорност за създаването на нереални очаквания и представа у феновете на Левски за това кои са, какви са и къде се намират горе-долу в хранителната верига на съвременниия футбол. По-малко приказки и надъхване трябват и повече работа..

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 12 авг 2022 09:29

Сега гледайте Партизан как си приключват нещата още на първия мач с тия инвалиди. Мъкааааа

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 09:39

Jürgen написа:Сега гледайте Партизан как си приключват нещата още на първия мач с тия инвалиди. Мъкааааа

Те и Партизан са приключили. ПАОК са доста по-напред от тях.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 12 авг 2022 09:39

Истината е, че бяхме надиграни на собствения си стадион особено през второто полувреме и продълженията. Не знам как има хора, които пишат, че не сме били надиграни. Та ние бяхме смешни и колкото повече време от мача минаваше, толкова повече Хамрун ставаше все по-добрия и по-свежия отбор. Мъри ми прави първите смени в 89-та минута !?!? Ама ти сериозно ли бе, сериозно ли гледаш как цяло второ полувреме отборът ти играе като махленски сбирщайн и тръгваш да променяш нещо чак в 89-та минута ??? Че той Галчев влезна и за няколко минути направи повече от Петрис цял мач. Цяла седмица слушаме колко важен бил тоя мач, колко сериозно щели да походят как нямало да има подценяване, не знам си кво и накрая излизаш срещу тия смешници на Герена и те връщат в 1ви клас ? То си личеше при всяко единоборство, при всяка криво изчистена топка, при всеки пас си личеше няква огромна припряност и нервност у нашите и това явно е грешка на Мъри, че не ги е вкарал в правилната настройка за мача. А за тоя шаран Ники каквото и да се напише няма да е достатъчно. Абсолютно дъно, поредни два вратарски гола. Спомням си оня културист на вратата как ни закопа срещу Вадуц, сега същата работа. Когато вратарят ти е пълен ташак, не очаквай нещо във важните мачове. Някой беше написал и за Кариус в предните страници.. Общо взето срамът и петното са толкова големи, че само титла в края на сезона би измила този срам. Както знаем обаче това е невъзможно и в този мач се видя защо.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 12 авг 2022 09:47

Мамка му стара, изтръгнаха ми сърцето. Толкова хубави моменти и да унищожат всичко по най-тъпия възможен начин. Абсолютно сами се бихме, имахме едни 1.5 млн. сигурни лева, които заляхме с бензин и изгорихме. Самоубихме се ритуално. Играхме без сърце, без душа. Всички са виновни, Мъри с основна вина, но Михайлов е човекът, който ни погреба. Чакат ни много черни дни. Game Over

Върни се в “Левски”