alexdb написа:Ще, ще. Да ти имам празниците, като сношния. Да те бият измеслиняци на сред твоя стадион. Поредният исторически резил на десетокачествени футболисти. Склонен съм да заложа, че това най-голямото ни дъно в Европа в исторически план. Дори резилът срещу Тампере вече не изглежда толкова голям. Ако този сбъркан модел на клуб успее да оцелее очаквам нови дъна срещу колоси от Андора и Гибралтар. То по-слаби няма.
А фалитът е гарантиран. Съмнявам се, че ще се намери някой да продължи да налива в тази каца без дъно, че някакви незнайни треторазредни ментета да играйкат колкото да си приберат заплатите, които така или иначе не заработват в измисленото ни първенство.
Футболистите пък нямат абсолютно никаква вина, виж от какви отбори идват. Колкото до бюджета, в момента бразилското трио взема общо по-малко отколкото братя Цоневи, а идва от трета дивизия на Бразилия. За снощният мач виновен си е Мъри Стоилов, не казвам, че с друга игрова идея пак нямаше да загубим, но беше длъжен да опита нещо друго, след като се видя, че в първия мач нещата не вървят. Другият виновен за загубата е ясен на всички и се надявам да поеме отговорност и сам да напусне отбора, мисля че поне това му е останало като достойнство.