Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Като не можеш да биеш малтийски рибари, търпиш бъзици. Това е положението.
Не ме е яд от самата загуба. Яд ме е, че не можахме да изкараме малко повече пари от турнирите.
Не ме е яд от самата загуба. Яд ме е, че не можахме да изкараме малко повече пари от турнирите.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:Като не можеш да биеш малтийски рибари, търпиш бъзици. Това е положението.
Еви мааму...!!!
Дай нещо за Литекс и ще ти мине !
;-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
За жалост победа ви над ПАОК губи тежест. Здраве да е, това са емоциите във футбола!
Редно е да поздравя ЦСКА-София. Онази хлебарка да почерпи, голяма шматка е!
miro_rz написа:За жалост победа ви над ПАОК губи тежест. Здраве да е, това са емоциите във футбола!
За нас победата над ПАОК има емоционално, но сме в такова състояние на клуба, че преди всичко има финансово изражение. Това няма как да се разбере от фенове, които си предадоха клуба заради 30 ловешки сребърника.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
miro_rz написа:За жалост победа ви над ПАОК губи тежест. Здраве да е, това са емоциите във футбола!
Готово бе!
Дай адрес на лични и пращам по куриер!
:-))))
ugly bug написа:rsk написа:Като не можеш да биеш малтийски рибари, търпиш бъзици. Това е положението.
Еви мааму...!!!
Дай нещо за Литекс и ще ти мине !
;-)
Няма какво да ми минава, аз с тоя отбор съм свикнал на добро и лошо. Преди 12 месеца изобщо не съм очаквал да стигнем до евротурнири.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Тъкмо бях започнал да се притеснявам, че "Увеселителен парк Подуене" са прекратили дейност след "Шоуто на Бай Дик" и ето че съм опроверган ....
Така ви искам момчета...!
Веднъж годишно да развеселявате не само родния зрител но и да правите сеир и на европейските сцени!
:-)
Така ви искам момчета...!
Веднъж годишно да развеселявате не само родния зрител но и да правите сеир и на европейските сцени!
:-)
-
- Контакти:
Да си левскарче си е проклетийка на моменти, вярно е, понеже ей такива издънки ни идват отръки, не знам защо... :D Ама и чорбалановец да си, та най-големите ти радости да са, като гледам, в чуждото нещастие, не е кой знае каква благословия, ей Богу. :D
Само "Левски"!