Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zieek91
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот zieek91 » 12 авг 2022 01:11

Срещат се двама приятели със сини тениски. Гледат се. Единият вика на другия: Струваш ми се отпаднал.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 12 авг 2022 01:31

zieek91 написа:
Срещат се двама приятели със сини тениски. Гледат се. Единият вика на другия: Струваш ми се отпаднал.

Добър е. Ще го ползвам. 8)

А иначе ви желая един ден да можете да се радвате на победите си повече, отколкото на чуждите загуби! Успех в плейофа! 8)
Само "Левски"!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 12 авг 2022 01:35

Има и такива мачове. Върна се спомена за многото пропуснати победи, заради този пословичен карък.
Жалко обаче е, че има такива "привърженици", като Еминем.
Миналата година по това време не се знаеше, дали изобщо ще ни има. Сега отстранихме маляките, нещо което малцина вярваха с оглед на разликата в класите. Взехме тенеке след дълго чакане, а такива псевдо-привърженици плюят по отбора. Тъжна картинка.
Другата година ще се върнем по-силни в ЕКТ.
Само Левски!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 авг 2022 02:24

ivan56 написа:Абе да питам, феновете на Левски и на ония ирландски дърводелци дали празнуват тази вечер заедно :D

Не, просто ще си мълчим, защото след такъв резил няма смисъл да се правим на спецове.

Ще пускам само гърдички вече, честито на ЦСКА-София (София) за историческия успех.

[offtopic]Изображение[/offtopic]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 авг 2022 02:33

kolokolo написа:Изображение

В обора почват нещо да подозират , най-накрая .
Да влезе екзорсиста . :)

Проклинането си го заслужиха с измекярщините с отложените мачове. И не е било, за да се подготвили - иначе щяха да отложат Пирин и Спартак Вн, но тях ги играха. Отложиха Славия, Черно Море и Лудогорец, защото бяха тежки гостувание и посраха гащите Мъри големия треньор и Наско....Вълка дето бил. Посраха гащите, ползваха връзките в БФС, хората ги проклеха и логичното се случи - Господ видя и ги наказа подобаващо.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 авг 2022 02:37

В три през нощта на линия и празнува отпадането на Левски, няма ли нещо по-смислено, с което да се захванеш?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 авг 2022 02:42

Аз съм по друго часово време ;). Но ти в 3 през нощта сън не те хваща. Още една част от Божието наказание, което си навлякахте с имекярщините на Мърито с отлаганията. Поне излезте напред и кажете измекяри бяхме (защото иначе да бяхте отложили Пирин и Спартак, а не тежките гостувания), хората ни проклеха и заслужено отпадаме. Не защото сме по-слаби, не защото сме традиционен евроидиот, а защото бяхме измекряри. А в живота, дори вие ще се съгласите - измекярите не бива да получават аванта никъде и за нищо. Никога измекярщината не бива да дава аванта и успех на измекяра, защото не футбола, цялата ни държава се е съсипала заради това. Измекяри лъжат в съда, пускат ги, а после убиват. Измекяри лъжат за дипломи, стават политици и ебават майката на всичко. Измекяри взимат подкупи, а после се трепем по фалшивите пътища, които са построили и т.н. и т.н. А Мъри Стоилов е измекяр! Искаше да измекяри системата, футбола и си плати като за измекяр, а вие не го спряхте. Защо не скочихте - какви са тези измекярщини нещо позиция? Така, че затова си буден и трябва да си буден, за да оцениш добре случилото се. То няма нищо общо с футбола, а е урок от живота, който самия живот и Бог лично ви го преподава сега.

ПС: И за да докажете, че не сте измекяри - нещо дума за картофената нива на Герена? Ни гък даже. Е, тази картофена нива е в пъти по-зле от Тича, но нали си е вашата - няма да говорим. Само един спомена природата била виновна. Но като говорехте за Тича - там не природата, оня вашия плешив глашатай нас обвини, че едно лято изгоря тревата, както сега на вас.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 авг 2022 02:47

''Сега ще си заслужим подигравките за отлаганията, резила в Европа и т.н.'' - това написах в темата за мача

мен сън си ме хваща, просто се прибрах преди малко от двубоя и реших да видя какво се пише в онлайн пространството : ))

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 авг 2022 02:51

1914.1902 написа:''Сега ще си заслужим подигравките за отлаганията, резила в Европа и т.н.'' - това написах в темата за мача

мен сън си ме хваща, просто се прибрах преди малко от двубоя и реших да видя какво се пише в онлайн пространството : ))

А ако си бяхте играли мачовете, като курназ мъже и си бяхте в игрови ритъм - качвахте тези вестникари и пощаджии на 3-ка и отгоре. Абсолютни абдали бяха, тотални абдали, бяха готови за гол в 1-вата минута, но вашия не си уцели краката от липсата на игрови ритъм и точно като играч в слаба игрова форма не направи нищо...

Върни се в “Левски”