ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Мнениеот metodito » 12 авг 2022 00:35

glarus_ds написа:Каквото искаш ми говори, обаче истината е една и всички я видяха. Разликата дойде от вратарския пост. При обратни вратари ги биехме с разлика и на нула. Този некадърник ще ни проваля още много пъти, ако не бъде разкаран моментално!

Виж положението при първия гол, колега. Между другото, не разкараха ли някой вратар, за да вземат Ники. Не си спомням...

Разликата дойде от желанието. Казах го и след първия мач. Тея са някакви one-hit wonderers. И Барса да им се падне, и на тях ще им се озъбят сигурно. Просто това е тяхното лято.
Последна промяна от metodito на 12 авг 2022 00:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 00:36

metodito написа:
glarus_ds написа:Каквото искаш ми говори, обаче истината е една и всички я видяха. Разликата дойде от вратарския пост. При обратни вратари ги биехме с разлика и на нула. Този некадърник ще ни проваля още много пъти, ако не бъде разкаран моментално!

Виж положението при първия гол, колега. Между другото, не разкараха ли някой вратар, за да вземат Ники. Не си спомням...

Точно така, имаше един сърбин. Аз по принцип съм от защитниците на Михайлов, но днес просто беше скандален и при двата им гола.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 12 авг 2022 00:36

Този мач беше задължителен, ако не да бъде спечелен, то поне да не бъде загубен. Няма как основната вина да не е на треньора. Дано има някаква супер основателна причина Георги Миланов да не е в групата. Сгрешена тактика, закъснели смени, всеки го констатира това. Изиграхме много, много слаб мач. И да, Ники Михайлов е с основна вина и за двата гола. Съжалявам, че трябва да го кажа, но този мач ще ни се отрази много по тежко и от загубената титла със Славия, изгубените купи срещу Берое, Черно море и пак Славия, от отпадането от БАТЕ. За мен това е най-тежката загуба от както гледам Левски, и последиците от тази загуба ще са най-тежки и драматични. Сами сме си виновни. Отпаднахме от по-слаб отбор от нас - това е престъпление

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 авг 2022 00:38

vvessel написа:На Левски му трябва нападател. Това е проблема. Не е защитата, проблема а нападението. Ако имахме читав нападател тия си ги биехме още в Малта с разлика. Щяхме да бием и числото. И Пирин щеше да отнесе 5-6.
Не знам кога най-после ще се разбере, че този отбор играе без нападател откакто продадоха Робърта. Той Мъри така си е свикнал принципно, без изявен нападател, но Билал даже не е и такъв. Той си е менте. Роналдо и той понамирисва на ментелив. Ама здраве да е. Пак минахме първи кръг, че от 10 години май не сме минавали.

Мъри винаги е играл без изразен таран. Не е там проблемът. Бари е зле и не става за централен, но върши много работа. Същинските нападатели са Уелтон и Роналдо. Първият има много положителни качества, но първо свършва много рано въздуха (общо взето в края на първото полувреме), а вторият остава енигма. В контролките направи много добро впечатление, в официалните мачове реално си е пълна нула. Не знам дали това не е правилното му място (защото аз не виждам при него някаква техника, или центриране, освен, че добре пази топката), но ние практически си играем само с едно крило, без център и без другото крило. Това е много лесно разгадаемо за противниците.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2022 00:39

W84me написа:
metodito написа:

Точно така, имаше един сърбин. Аз по принцип съм от защитниците на Михайлов, но днес просто беше скандален и при двата им гола.

Ми не знам. За мен тези ни надиграха и в двата мача. А любимецът ми Кордоба е неузнаваем.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 12 авг 2022 00:41

metodito написа:

Разликата дойде от желанието. Казах го и след първия мач. Тея са някакви one-hit wonderers. И Барса да им се падне, и на тях ще им се озъбят сигурно. Просто това е тяхното лято.

Видях го първия гол, прав си, че има грешка в защитата. Обаче удара е слаб и във вратаря. И той допуска да му я прекарат през дебелия г.з... Просто срамно и смешно. И малтийците допускаха много такива грешки, от които ние отправяхме удари, предимно във вратаря също, обаче техния вратар реагира адекватно всеки път.
CHELSEA

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 авг 2022 00:41

W84me написа:
metodito написа:

Според теб при втория гол какво точно пък трябваше да направи Михайлов?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 00:43

alexdb написа:
W84me написа:
metodito написа:

Според теб при втория гол какво точно пък трябваше да направи Михайлов?

Или да си стои на вратата или да пресрещне нападателя им фронтално и да улови топката. Ако беше малко по-добре физически, щеше да стане много лесно.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 12 авг 2022 00:45

Highlander написа:Този мач беше задължителен, ако не да бъде спечелен, то поне да не бъде загубен. Няма как основната вина да не е на треньора. Дано има някаква супер основателна причина Георги Миланов да не е в групата. Сгрешена тактика, закъснели смени, всеки го констатира това. Изиграхме много, много слаб мач. И да, Ники Михайлов е с основна вина и за двата гола. Съжалявам, че трябва да го кажа, но този мач ще ни се отрази много по тежко и от загубената титла със Славия, изгубените купи срещу Берое, Черно море и пак Славия, от отпадането от БАТЕ. За мен това е най-тежката загуба от както гледам Левски, и последиците от тази загуба ще са най-тежки и драматични. Сами сме си виновни. Отпаднахме от по-слаб отбор от нас - това е престъпление

Е, ти си малко краен. Падали сме и от по-слаби отбори и с мн повече пропуски, някои от тях и ти си ги изредил в коментара си :)
Факт е, че Михайлов ни предаде и щяхме да продължим, ако беше на нивото на малтийския вратар. Но е вярно и, че Мъри много сбърка в този мач. Цунами и Краев бяха тотални дупки, центъра го загубихме. С Жоро Миланов беше коренно различно, а тоз Цунами всяко подаване и центриране грешно, гледа ги отблизо те как центрират (точно, не като него) и за капак изпусна най-чистото положение първото полувреме.
CHELSEA

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 00:46

glarus_ds написа: а тоз Цунами всяко подаване и центриране грешно, гледа ги отблизо те как центрират (точно, не като него) и за капак изпусна най-чистото положение първото полувреме.

Цунами сигурно не е чувал за 3-5-2 през живота си. Той с тази схема е скопен, не може да се включва и да дублира крилото. Все пак отбеляза гол.

Върни се в “Левски”