ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

icemanbg33
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Мнениеот icemanbg33 » 12 авг 2022 00:26

Големият проблем е, че нема лев. Ще започне голямо продаване и забравяме за каквото и да е още дълго.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 авг 2022 00:27

ogrizko написа:още като отложихте мача си с нас ..т.е. с черно море говорех, че няма логика в това ...и би трябвало да си отложите мача с пирин, защото е преди реванша ...в реванша може да има продължения 120 мин. и всичко се решава в реванша.... не знам по каква логика отложихте нашия мач вместо тоя с пирин.... но ако бяхте отложили мача с пирин днес щяхте да сте по-свежи и да отстраните хамрун при какъвто и резултат да беше свършил първия мач... просто издържахте физически до 60 мин. ...оттам никакви смени за освежаване на отбора ....тотално неадекватен вратар ...и голямо подценяване!!!!! втория гол не беше смешно, а направо жалко!!!! вместо пределна концентрация до последния сигнал решихте, че сте много големи като изравнихте и сте си свършили вече работата и......... останалото е история :/ кофти, защото финансите ви бяха жизнено необходими и имахте шансове и за групите защо не....

цска си отложиха мача преди реванша, бяха свежи и биха като гости и продължават... вие отложихте първия мач и бихте в него, но по-важен се оказа втория ...това според мен си е основното въпреки че няма да ви хареса вероятно ...и другото е никито разбира се, днес по-добре май без вратар да бяхте

всички отбори си отложиха мачовете преди гостуванията! ЗАщото и пътуването тежи. Това е фактора, не реванша.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 12 авг 2022 00:29

С тази тактика, Левски може да отпадне от всеки отбор. Центрира се при положение, че гол с глава се вкарва много рядко, по-скоро случайно. Защитник по-скоро би вкарал, но там си трябва статично положение. Кръстев от 20 центрирания има едно свястно, което е равно на чиста случайност.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 12 авг 2022 00:30

icemanbg33 написа:Големият проблем е, че нема лев. Ще започне голямо продаване и забравяме за каквото и да е още дълго.

С това ръководство и милиард да има, пак ще е същото. Аматьори до един.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 12 авг 2022 00:30

metodito написа:Какъв Михайлов вините? Там извади две стопроцентови положения и накрая рикошет и вкарахме. Тук колективна грешка при първия им гол, спасяване на Ники и добавка. Луди ли сте? Налагането на схема с трима централни защитници много ми прилича на неистовите опити на Топчо да налага 3-5-2. Ам не става бе, човек. Или не те разбират или не стават за тази схема. Кордоба не знам кой мач го гледам е неориентиран. Пичът е идеален със Сонко. Абе, въобще - българска работа.

Каквото искаш ми говори, обаче истината е една и всички я видяха. Разликата дойде от вратарския пост. При обратни вратари ги биехме с разлика и на нула. Този некадърник ще ни проваля още много пъти, ако не бъде разкаран моментално!
CHELSEA

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 авг 2022 00:31

Какво да кажем, жалко отпадане...
Индивидуални грешки при головете на Михайлов и Кръстев,никаква идея в атака, Мъри не посмя да разбура схемата 3-5-2, сякаш от суеверие и така се лиши от дублиране и разнообразие по фланговете. Всичко бе наопаки в тоя мач. Сега се връщаме пак на кота нула.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 авг 2022 00:31

На Левски му трябва нападател. Това е проблема. Не е защитата, проблема а нападението. Ако имахме читав нападател тия си ги биехме още в Малта с разлика. Щяхме да бием и числото. И Пирин щеше да отнесе 5-6.
Не знам кога най-после ще се разбере, че този отбор играе без нападател откакто продадоха Робърта. Той Мъри така си е свикнал принципно, без изявен нападател, но Билал даже не е и такъв. Той си е менте. Роналдо и той понамирисва на ментелив. Ама здраве да е. Пак минахме първи кръг, че от 10 години май не сме минавали.
Последна промяна от vvessel на 12 авг 2022 00:33, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2022 00:32

koisa написа:Естествено, че го виня. При двата гола грешките са изцяло негови.
3-5-2 е много добра схема, но срещу отбори като ПАОК или Лудогорец, които играят открит футбол.

Ами според мен, човек, първият мач беше загуба, ако не беше Михайлов и рикошета. За мен истината е, че сърбинът надигра Мъри и в двата мача. Това е. Относно дузпите и избора на изпълнители... не ми се коментира, че ще си счупя компа. За загубата има един-единствен виновник. За мен - не е Михайлов. Лично аз съм го хранил достатъчно.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 авг 2022 00:33

Michael_Buble написа:Твърде много фенщина и малко разбиране на нещата от почти всички във форума. Мъри си го каза ясно преди мачовете с Хамрун, а повечето се подсмихваха, че умишлено се правил на умряла лисица.
Той тренира този отбор и вижда най-добре нещата.
Не съм го видял да бъде голям оптимист, а вие мечтехте за европоходи. Но не обвинявам никого, това си е работата на феновете - да мечтаят и да залитат от крайност в крайност.
Ситуацията е полуидентична с с първия престой на Стоилов, а после си спомняте какво се случи. Тогава отново отпаднахме от случайници, ако такива може да има изобщо вече в евротурнирите..
Аз мисля, че тази загуба ще ни принизи и ще ни върне в реалността, където ни е мястото.
Нищо в живота не става даром и лесно.
Само Левски!!!

Не знам на какво се е правил Мъри. За мен този мач беше загубен тактически собственоръчно от него. Пропуските, евтините голове и т.н. са просто детайли. В този мач той не можа да си подреди отбора, не можа да използва слабите места на противника, не можа да си мотивира играчите. Хамрун определено са по-слабия отбор, но още първото полувреме се видя, че печелят с хъс почти всяка първа и втора топка, защото нашите се мардосват. Второто благодарение на дългата си резервна скамейка поддържаха свежест и реално изглеждаха много по-добре в края на мача и продълженията.
Нашият треньор обаче в целия мач не се опита нито да промени нещо, нито да успокои отбора, нито да смени тактиката.
А тази загуба ще има опустошителен ефект и реално всичко постигнато досега се ще размие в пространството. Много жалко. Изпуснат беше изключително важен мач. И за съжаление не е за първи път.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 12 авг 2022 00:34

Най-добре без отлагания, виждаш като няма конкуренция и като няма ритъм, чий да го дириш.
Да върнат на пълен стадион 120те минути, неможачите. Тоя отбор 500 човека не е виждал на едно място, и ти да му дадеш да те бие.
Левски - те топката не могат да си подадат на повече от 2 метра, а комбинации, креативност, замисъл - нула. Стил - нула, спукахте топчето, неможачи.

Върни се в “Левски”