ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - Хамрун Спартанс, Четвъртък от 21:00

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 00:17

За мен много притеснително е, че Левски няма въздух за повече от 60 минути.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 12 авг 2022 00:17

Първият гол е много по-голяма грешка от този за 1:2. Тогава техния вкара от доста трудна позиция, при няколко играча на Левски пред вратата. При първият гол Николет я изпусна в краката си, но като сляп циклоп я загледа и 3-4 секунди не се наведе, за да я хване.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 12 авг 2022 00:17

и защо хвърляме цялата вина на мама жаби? къде беше защитата? защо никой не посочи онзи мръсен мангал Фуфу? изгледайте му и двата мача и кажете има ли полезно отиграване? върти се кат пумпал мангала мръсен. а Михайлов днес определено нямаше ден, но много бързо забравяме миналия сезон колко мача извади. е сега на някои помияри пишещи се за левскари им падна "насгода".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2022 00:17

Какъв Михайлов вините? Там извади две стопроцентови положения и накрая рикошет и вкарахме. Тук колективна грешка при първия им гол, спасяване на Ники и добавка. Луди ли сте? Налагането на схема с трима централни защитници много ми прилича на неистовите опити на Топчо да налага 3-5-2. Ам не става бе, човек. Или не те разбират или не стават за тази схема. Кордоба не знам кой мач го гледам е неориентиран. Пичът е идеален със Сонко. Абе, въобще - българска работа.
Последна промяна от metodito на 12 авг 2022 00:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 авг 2022 00:18

Ами това е футболът. Това е Левски. Бием ПАОК и отпадаме от малтийци. Нашата история е изтъкана от възходи и падения. Затова обичам този отбор и продължавам да деля от заплатата си, за да го има.
Лесно е да им пляскаме като печелят и бият, ама да вземем да се научим да ги подкрепяме и когато грешат и падат. Няма безгрешни. За мен си надскачат възможностите и нашите очаквания растат постоянно.

Ние е редно да се научим на култура и да продължим да си поддържаме отбора на стадиона. Защото това е нашия Левски, който бие ПАОК и прави поредната тъпотия тоя път срещу малтийци. Ама си е нашия, който си крепим вече трета година, и който е управляван най-сетне от Мъри.
Обичайте си отбора. Обичайте си семейството, приятелите. Това е.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 12 авг 2022 00:18

drvasko98 написа:
metodito написа:
icemanbg33 написа:Факт е, че излизаме с 3ма защитници срещу отбор от Малта.

Друг е въпросът, че не се сещам кой от нашите щеше да я вкара тази точка в 92-ра Мин. ако беше в наша полза. Въпреки това постигнатото дотук от миналия октомври до сега е положително. Лошото е, че свърши днес и сега се чакат 2000 човека на следващото домакинство.

с оглед на предния ми коментар - Марин Петков щеше да я вкара.
Може да не блести с някакви невероятни качества, но има и умението, и спокойствието да вкара подобна топка.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 авг 2022 00:19

metodito написа:Какъв Михайлов вините? Там извади две стопроцентови положения и накрая рикошет и вкарахме. Тук колективна грешка при първия им гол, спасяване на Ники и добавка. Луди ли сте? Налагането на схема с трима централни защитници много ми прилича на неистовите опити на Топчо да налага 3-5-2. Ам не става бе, човек. Или не те разбират или не стават за тази схема. Кордоба не знам кой мач го гледам е неориентиран. Пичът е идеален със Сонко. Абе, въобще - българска работа.

И аз този мач очаквах да си играем с 4 в защита...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 12 авг 2022 00:19

bilyaletdinov написа:Ами това е футболът. Това е Левски. Бием ПАОК и отпадаме от малтийци. Нашата история е изтъкана от възходи и падения. Затова обичам този отбор и продължавам да деля от заплатата си, за да го има.
Лесно е да им пляскаме като печелят и бият, ама да вземем да се научим да ги подкрепяме и когато грешат и падат. Няма безгрешни. За мен си надскачат възможностите и нашите очаквания растат постоянно.

Ние е редно да се научим на култура и да продължим да си поддържаме отбора на стадиона. Защото това е нашия Левски, който бие ПАОК и прави поредната тъпотия тоя път срещу малтийци. Ама си е нашия, който си крепим вече трета година, и който е управляван най-сетне от Мъри.
Обичайте си отбора. Обичайте си семейството, приятелите. Това е.

Точно мнение - на стадиона!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 авг 2022 00:20

skitnik32 написа:и защо хвърляме цялата вина на мама жаби? къде беше защитата? защо никой не посочи онзи мръсен мангал Фуфу? изгледайте му и двата мача и кажете има ли полезно отиграване? върти се кат пумпал мангала мръсен. а Михайлов днес определено нямаше ден, но много бързо забравяме миналия сезон колко мача извади. е сега на някои помияри пишещи се за левскари им падна "насгода".

Така е. За да се стигне вратарят да ти е виновен значи преди това има грешка на дефанзивните халфове, на бековете и на централните, които вратарят реално не е успял да обере

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 12 авг 2022 00:20

W84me написа:За мен много притеснително е, че Левски няма въздух за повече от 60 минути.

По притеснително е, че спряхме да играем комбинативно и отборно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”