Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 10 авг 2022 23:51

Все е тая какво говори, като е една плачипичка, която си оправдава всеки неуспех с другите. И не мога да разбера припоците, които го боготворят. При положение, че този човек беше с немалък принос ЦСКА да спре да съществува и да се наложи да припознавате Литекс.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2022 23:54

rsk написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:
Dust написа:По-скоро бих казал, че тактично е сипал на всички говорещи и пишещи по негов адрес.

Тва ако го беше казал Стойчо Младенов ...
Ох котьоооо...

Разликата между Мъри и Стойчо Младенов е 1 вагон футболни книги. Допирни точки там няма. Мъри говори 4 езика, Бройчо и български едвам...

Демек може да е нагъл за разлика от Стойчо ли ? Бре, каква дискриминация

Стойчо хич не е нагъл. Аз не си спомням да има мач, който да е издънил и после да не се е оправдавал с някой друг. Директиви и такива глупости. Отделно ти много добре знаеш колко е нагъл всъщност, щото имаме един и същ източник на информация за него.

Бе нито казвам че не е нагъл, нито че е по добър от Мъро. :D Друга ми беше идеята
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 11 авг 2022 00:19

Не прочетох всичките глупости на синьо зелените приятелки ама то и не ми се чете. Гейска им работа. Да не ги обиждам на педераси щото вече у Европа правят глоби за такива работи.
Да правят каквото си искат там да се ближат да се пипат да си лапат където и както си искат синьо зелената приказка няма край. Ще отложат мача да се пляскат друг път и готово. Никой не ги спира да се ебат колкото и когато си искат.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 11 авг 2022 00:24

На теб там ти е проблемът. Че не четеш, а само пишеш. Така правят глупавите хора.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 11 авг 2022 00:33

rsk написа:На теб там ти е проблемът. Че не четеш, а само пишеш. Така правят глупавите хора.

Ти па като си толкова умен я го питай човека на аватара ти става ли му още хуя или търси още хапчета
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 авг 2022 07:18

W84me написа:
delqnski47 написа:
Dust написа:По-скоро бих казал, че тактично е сипал на всички говорещи и пишещи по негов адрес.

Ох котьоооо...

Разликата между Мъри и Стойчо Младенов е 1 вагон футболни книги. Допирни точки там няма. Мъри говори 4 езика, Бройчо и български едвам...

Как да не ти повярва човек, винаги си бил информиран, безпристрастен и разбиращ футбола (◠‿◕). Ако може да изброиш кои четири езика владее Мъри, за Стойчо съм сигурен за португалски, много футболисти са го потвърдили.Руският няма да го броим защото всички от учащите преди 1989г. го учихме задължително.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 авг 2022 07:28

Успех на българските отбори днес : ))

Изображение

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 авг 2022 08:50

4x4 написа:
rsk написа:На теб там ти е проблемът. Че не четеш, а само пишеш. Така правят глупавите хора.

Ти па като си толкова умен я го питай човека на аватара ти става ли му още хуя или търси още хапчета

Хахахахха:)

По горе човекът х4, говори за гейове, ререраси, мъжки ласки уж с погнуса и накрая се интересува за хОя на някакъв подчовек :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 авг 2022 09:14

Единият от тия хомолюбци преди публикуваше гифчета как мъж си завира стъблото на коледна елха в... ректума.
Тоя другия пък качва анимационни колажи как мъже се целуват и разпитва какво е положението с пищова на Цимбика.
Не смея да си помисля тия какви сайтове и групи посещават, ебаси гнусотията. Хомоприпоци!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 авг 2022 09:31

peliforewer написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:

Ох котьоооо...

Как да не ти повярва човек, винаги си бил информиран, безпристрастен и разбиращ футбола (◠‿◕). Ако може да изброиш кои четири езика владее Мъри, за Стойчо съм сигурен за португалски, много футболисти са го потвърдили.Руският няма да го броим защото всички от учащите преди 1989г. го учихме задължително.

Португалски, английски, немски и руски. Други въпроси?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”