miro_rz написа:olimpi написа:Dust написа:Втория и трети ВТОРИ жълти картони бяха педантични и биха ги показали 1 на 30 съдии, просто педантичност.
Никакъв умисъл на Рик/ч в действията си.
Директния червен на Карничник вече беше смехория.
Лошото е че имаше същите ситуации и в обратна посока и бяха подминати.
Да не отварям скоба за първия мач и отсъжданияра на Чакър
Минало бешело
Лудогорец ЕКТ до нова година са си подсигурили.
Дано и другите два отбора успеят.
И какво са ги резнали,, двата втори ч.к. са нарисувани - Джанкофф спъва отзад с високо вдигнат и спциално във Францата съм виждал съдии да дават и ч.к. за такова влизане, на маймуняка за удар в лицето се дава най-малкото ж.к., ч.к. на сакатичник е също нарисуван, като за учебник, поне да беше играл за топкатра да го спъне , можеше и да му се размине, но това нарушение е умишлено.
Единствено първата дузпа е леко пресилена, но препъване все пак има. Няма сватба, няма паста или железовци и каузата получава повече ч.к. за един мач отколкото за цял сезон в А група.
Къде беше след първия мач, там има една ситуация в 10-та минута. Кристален ЧК, нещо не си я коментирал? Ама естествено него мач не си гледал!
Ако сте забелязал драги ми гусине, аз ваши мачове не гледам, (за този специално гледах репортаж), нито пък коментирам български отбори извън форума на Левски, едва ли мам и 5 (ПЕТ) мнения във форумите на другите български отбори, просто не ме интересуват дотолкова, че да пиша в техните форуми и дразня привържениците им. Ако имам коментари,. а те са съвсем малко са в темата без цензура. Колкото до тези, трябваше да си ги отстраните.