Селектираните "легионери" за мача с Полша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Селектираните "легионери" за мача с Полша

Мнениеот Dobri » 16 фев 2010 18:14

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=118933

Прави впечатление отсъствието на Домовчийски, което не е толкова странно предвит слабата му форма. Явно пак ще има експерименти със централни защитници от А група (отсъствието на Ж. Желев не ме изненедва, въпреки че в момента е в добра форма). От халфовата линия е очевидна липсата на изразен десен външен халф/дясно крило ( Б. Геориев играе основно като вътрешен халф за отбора на Терек). Може би трябваше да се даде шанс на Г. Пеев независимо от постъпката му преди 6 години? Все пак такъв шанс се даде на Кишишев и С. Петров.

Независимо от всичко, аз като българин, се надявам на добра игра срещу поляците и на успешна квалификационна кампания за Евро 2012.
Последна промяна от Dobri на 16 фев 2010 18:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Селектирани "легионери" за мача с Полша

Мнениеот bojkyy » 16 фев 2010 18:19

Dobri написа:http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=118933

Прави впечатление отсъствието на Домовчийски, което не е толкова странно предвит слабата му форма. Явно пак ще има експерименти със централни защитници от А група (отсъствието на Ж. Желев не ме изненедва, въпреки че в момента е в добра форма). От халфовата линия е очевидна липсата на изразен десен външен халф/дясно крило ( Б. Геориев играе основно като вътрешен халф за отбора на Терек). Може би трябваше да се даде шанс на Г. Пеев независимо от постъпката му преди 6 години? Все пак такъв шанс се даде на Кишишев и С. Петров.

Независимо от всичко, аз като българин се надявам на добра игра срещу поляците и на успешна квалификационна кампания за Евро 2012.

Кога е тоя мач?
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 16 фев 2010 18:20

A Велизар какъв играе, ако не е десен халф/крило?

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 16 фев 2010 18:22

Велизар е по-скоро втори нападател (deep-lying striker).

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Селектираните "легионери" за мача с Полша

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 18:40

Общо взето логични повиквателни.Можеше да бъде повикан и Живко Желев,но това е решението на Мъри.Прогнозата ми е,че от А група ще бъдат извикани Иво Иванов,Йордан Милиев,Пламен Николов,Веселин Минев,Иван Стоянов и Мартин Камбуров.Разбира се,възможно е групата да е от повече хора,но е нелогично с оглед това,че ще играем само един мач.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 16 фев 2010 18:43

acmilan написа:Общо взето логични повиквателни.Можеше да бъде повикан и Живко Желев,но това е решението на Мъри.Прогнозата ми е,че от А група ще бъдат извикани Иво Иванов,Йордан Милиев,Пламен Николов,Веселин Минев,Иван Стоянов и Мартин Камбуров.Разбира се,възможно е групата да е от повече хора,но е нелогично с оглед това,че ще играем само един мач.

Няма да викне Камбуров. ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 18:44

aisogludingfioler написа:
acmilan написа:Общо взето логични повиквателни.Можеше да бъде повикан и Живко Желев,но това е решението на Мъри.Прогнозата ми е,че от А група ще бъдат извикани Иво Иванов,Йордан Милиев,Пламен Николов,Веселин Минев,Иван Стоянов и Мартин Камбуров.Разбира се,възможно е групата да е от повече хора,но е нелогично с оглед това,че ще играем само един мач.

Напротив,Мъри е казвал,че му трябват четирима нападатели,а сега не е извикал Домовчийски ;)Да не говорим,че и Рангелов е контузен,така че Камбуров ще получи своя шанс.Аз лично за друг нападател,който може да бъде извикан от нашето първенство не се сещам.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 16 фев 2010 18:47

acmilan написа:
aisogludingfioler написа:

Напротив,Мъри е казвал,че му трябват четирима нападатели,а сега не е извикал Домовчийски ;)Да не говорим,че и Рангелов е контузен,така че Камбуров ще получи своя шанс.Аз лично за друг нападател,който може да бъде извикан от нашето първенство не се сещам.

Ивелин Попов.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 18:51

Добри,съвсем бях забравил за него,че се възстанови от контузията :) Може и двамата да ги извика.Абе аз що се правя на селекционер и обябявам състава без да съм се запознал със състоянието на играчите си :mrgreen:

Върни се в “Национален отбор”