ReBorn1982 написа:Коби коза на Лейкърс ??! ..... доста бих поспорил.
Там не бих спорил, все пак цялата кариера я прекара в Лейкърс. Регъра да каже...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ReBorn1982 написа:Коби коза на Лейкърс ??! ..... доста бих поспорил.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
pill написа:За клъч става дума. Крънч тайма, за който толкова пишеш! Коби вкара 15 в четвъртата, колкото Леброн клъчъра имаше в целия мач.

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

pill написа:Айверсън трябва да го заменят с Др Джей, а според мен въобще не трябва да е и втори, щото Уилт най-бруталните сезони ги прави именно във Фили, а мисля, че 67-ма печели титлата там. Янис е близко да Карийм. Янис спечели титлата без втора суперзвезда. Нещо, което Карийм не е правил никога.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта