Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

DonBalon223

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот DonBalon223 » 05 авг 2022 13:47

tmanolov написа:
Интересно ми е кой стар ник си - прекалено си коректен и необлъчен за припок.

Едно от най-важните качества за човек е да е обективен.

Последните 4-5 години само четях, но нещо много апатични нашите и ви пускат много фъндък в Без цензура и за това реших да се регна отново. :)

Стария профил вече го нямам мейла и не можах да възстановя паролата, но беше mlt потр. име или нещо подобно, едва ли някой ме е запомнил с нещо, не съм бил много активен.

P.S. За Бербо си изчерпал темата, спирам и аз да не спамя тук повече

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 05 авг 2022 17:49

Бай Венци оти не смърди, че преди две седмици осмърдя ефира за един друг мач..... А днес тишина......
Последна промяна от teerr на 06 авг 2022 08:49, променено общо 4 пъти.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 05 авг 2022 19:56

Разтоварил се е човекът. Сега го товарят наново :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 авг 2022 00:11

Чудесна новина за Левски в дългосрочен план! Преди време споделих, че мачът с ПАОК се явява възлов за бъднините на клуба, но сега и стъпката на Палмс Бет е много, ама толкова много важна за нас.
Palms Bet – водеща компания в сферата на игралната и развлекателна индустрия, и испанската Примера дивисион станаха партньори. Родният букмейкър е първият официален партньор на LaLiga в рамките на Европейския съюз. Договорът е за срок от две години.

https://news.palmsbet.com/2022/08/02/pa ... liga-v-es/
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 07 авг 2022 13:43

Аз имам въпрос- тези дългове към Божков не са ли към дружества, обявени в несъстоятелност? Тоест въобще от малоумните жърналисти за какво опрощаване се спекулира?
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 авг 2022 13:59

Plovdiv_1926 написа:Аз имам въпрос- тези дългове към Божков не са ли към дружества, обявени в несъстоятелност? Тоест въобще от малоумните жърналисти за какво опрощаване се спекулира?
Ами да, май основно към "7777".
Обаче това "дружество" вече не съществува.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 07 авг 2022 14:19

THE G.A.M.E написа:
Plovdiv_1926 написа:Аз имам въпрос- тези дългове към Божков не са ли към дружества, обявени в несъстоятелност? Тоест въобще от малоумните жърналисти за какво опрощаване се спекулира?
Ами да, май основно към "7777".
Обаче това "дружество" вече не съществува.

Значи си има синдик и няма как да се опрости дълга от Божков. Евентуално след време да може да се изкупи дълга по начина на жълтурите, така че не знам какво тиражират новини за опрощаване.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 авг 2022 09:10

Подсещам : )

От днес пускат билетите за Левски - Хамрун Спартанс за хората, които не притежават абонаментни карти.

От 3 август, сряда до 7 август, неделя включително, билети ще се продават ЕДИНСТВЕНО на притежателите на абонаментни карти за сезон 2022/2023. Пропуските ще са налични на касите пред сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от от 10:00 до 19:14 часа. Срещу предоставяне на една абонаментна карта може да се закупи един билет за същия сектор, блок, ред и място на картата.

На 8 август, понеделник, останалото количество билети се пускат в свободна продажба онлайн и в мрежата на Eventim.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 08 авг 2022 17:32

tmanolov написа:Странджа, извинявай, знам, че си далеч от Бг и някои работи са ти ясни като в мъгла. В случая си написал въпиюща глупост - от най-големите. С цялото уважение, което имам към постовете ти, това горното е удивително непознаване на материята в росния ни клуб. Ше го кажа и по-рязко - този клуб е все още жив само и единствено заради Мъри. Ще го повторя - Левски е жив само и единствено заради Мъри. Даже и ще го потретя - само и единствено заради Мъри все още не сме в Небитието!

И ще се аргументирам:
- играта преди и след Мъри - да напомня ли къде бяхме преди година (последни в А група) и къде сме сега (с подплатени мечти за групи в ЕКТ, пък макар и в лигата на скъсаняците)
- Играчите - да напомня ли каква беше селекцията, организирана от невероятния ни "собственик" зимата на 2021 и каква беше с Мъри зимата на 2022 - при едно и също нямане на пари. Да сравняваме ли Сонко и Кордоба с ..., абе забравих им имената. Мисля, че единствено 1,2,3 Билал Бариии е от предишните, всичко друго е само и единствено от Мъри. А и онзи Билал няма нищо общо с този Билал
- активизирането сред феновете - Левски е вечен стартира след Мъри и бие всякакви рекорди дори и сред левскараската общност
- приходите от ЕКТ - само и едиснвтено дело на Мъри
- Завръщането на публиката - само и единствено дело на Мъри
- и едно тенеке - пак само и едиснветно дело на Мъри

Та и други са имали спокойствие - и Жиката, и Гошо Тодоров (все левскари, приети безрезервно от публиката ни), но резултатите,. резултатите... И то пак с 0 наличен ресурс и 0 лева за селекция. Това е - единственото, за което благодаря за собственика ни, е Мъри. факт, при никой друг не дойде. Останалото от страна на ръководството е тотален провал - и Джо Водичката, и гоненето на Киселяка и Мохамеда, и отказа от ЕКТ преди 2 години, и гафа с националния за мача с ПАОК, че е най-прясно, и неплащането на НАП, без да са си подсигурили нов погасителен план, и какво ли още не.

В този клуб има само един професионалист - Мъри, но пък какъв професионалист, достатъчен, за да влачи всички останали (хайде няма да ги нарека както мисля, ще замълча) на гърба си. Благодаря ти, Мъри - трибуна трябва да кръстим на твое име и ние, феновете, да съберем парите за нея на мястото на В, но ръководството ни дори и това не може да поеме като инициатива!

Осъзнаваш ли как само ти ревеш за националния? всеки твой пост е едно и също - националния , собственика. айде избивай си неприязънта към Сираков някъде другаде. Бахти ревльото си станал. Тити Сълзата ти завидя вече.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 авг 2022 22:12

Добрите новини просто не спират! :)
Бройката на продадените абонаментни карти към момента е 5362!

Нашата любов!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”