tmanolov написа:Странджа, извинявай, знам, че си далеч от Бг и някои работи са ти ясни като в мъгла. В случая си написал въпиюща глупост - от най-големите. С цялото уважение, което имам към постовете ти, това горното е удивително непознаване на материята в росния ни клуб. Ше го кажа и по-рязко - този клуб е все още жив само и единствено заради Мъри. Ще го повторя - Левски е жив само и единствено заради Мъри. Даже и ще го потретя - само и единствено заради Мъри все още не сме в Небитието!
И ще се аргументирам:
- играта преди и след Мъри - да напомня ли къде бяхме преди година (последни в А група) и къде сме сега (с подплатени мечти за групи в ЕКТ, пък макар и в лигата на скъсаняците)
- Играчите - да напомня ли каква беше селекцията, организирана от невероятния ни "собственик" зимата на 2021 и каква беше с Мъри зимата на 2022 - при едно и също нямане на пари. Да сравняваме ли Сонко и Кордоба с ..., абе забравих им имената. Мисля, че единствено 1,2,3 Билал Бариии е от предишните, всичко друго е само и единствено от Мъри. А и онзи Билал няма нищо общо с този Билал
- активизирането сред феновете - Левски е вечен стартира след Мъри и бие всякакви рекорди дори и сред левскараската общност
- приходите от ЕКТ - само и едиснвтено дело на Мъри
- Завръщането на публиката - само и единствено дело на Мъри
- и едно тенеке - пак само и едиснветно дело на Мъри
Та и други са имали спокойствие - и Жиката, и Гошо Тодоров (все левскари, приети безрезервно от публиката ни), но резултатите,. резултатите... И то пак с 0 наличен ресурс и 0 лева за селекция. Това е - единственото, за което благодаря за собственика ни, е Мъри. факт, при никой друг не дойде. Останалото от страна на ръководството е тотален провал - и Джо Водичката, и гоненето на Киселяка и Мохамеда, и отказа от ЕКТ преди 2 години, и гафа с националния за мача с ПАОК, че е най-прясно, и неплащането на НАП, без да са си подсигурили нов погасителен план, и какво ли още не.
В този клуб има само един професионалист - Мъри, но пък какъв професионалист, достатъчен, за да влачи всички останали (хайде няма да ги нарека както мисля, ще замълча) на гърба си. Благодаря ти, Мъри - трибуна трябва да кръстим на твое име и ние, феновете, да съберем парите за нея на мястото на В, но ръководството ни дори и това не може да поеме като инициатива!
Осъзнаваш ли как само ти ревеш за националния? всеки твой пост е едно и също - националния , собственика. айде избивай си неприязънта към Сираков някъде другаде. Бахти ревльото си станал. Тити Сълзата ти завидя вече.