Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2022 11:44

Момци, Бет365 пуска ли ви бонуси? На мен за последно ми дадоха 10 кинта за финала на Уимбълдън, а преди черпеха с десетаче за всеки кръг от Ебем ти Лигата.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 авг 2022 14:37

TristaNNN написа:Момци, Бет365 пуска ли ви бонуси? На мен за последно ми дадоха 10 кинта за финала на Уимбълдън, а преди черпеха с десетаче за всеки кръг от Ебем ти Лигата.

Не. Мисля да си изтрия профила и пак да се регна. Ако мине номера : D И на мен ми даваха всяка седмица за ВЛ, след това за нашите.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2022 15:12

pomiqrat написа:
TristaNNN написа:Момци, Бет365 пуска ли ви бонуси? На мен за последно ми дадоха 10 кинта за финала на Уимбълдън, а преди черпеха с десетаче за всеки кръг от Ебем ти Лигата.

Не. Мисля да си изтрия профила и пак да се регна. Ако мине номера : D И на мен ми даваха всяка седмица за ВЛ, след това за нашите.

Нали знаеш, че могат да те гепят и по IP?
Едни приятели преди време, точно в Бет365, не получиха първоначалния бонус. Направили си момчетата регистрации, депозирали по 100 кинта, взели си бири и мръвки за скара, включили лаптопа и се отдали на блажен, хазартен съботен следобед във Висшата лига. Залагали там яко, превъртели стоте кинта ама бонусът не идва. Свързали се с операторите и бомба - няма бонус, щото двата профила пукали от едно ИП и това предполагало, че мамят в комбина. Момчетата не са правили никакви такива схеми, ама иди обяснявай на букмейкъра.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 авг 2022 19:26

В "БЕТ365", ако не вкарваш всеки месец, бонусите спират. :)
Аз за това, без значение, че съм с около 15 % печалба там, всеки месец вкарвам "по нещо".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 05 авг 2022 15:05

Изобщо нямам идея кво правите в това бет 365,при положение че има Бетано....на малкия пръст не могат да им стъпят 365 - нито за пазари,нито за бонуси.Само тази седмица дадоха общо за 90 лв безплатни залози - 10 лв за ''бетано понеделник'' и по 20 лв за ШЛ,Лига на конференциите,ефбет лига,а днес пуснаха и за Висшата лига.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 авг 2022 18:15

Ами аз си седя и там заради тоя бонус, де даваха всеки уикенд за Ебем ти Лига, чат-пат ШЛ и някое дерби в Англия миналия сезон.

Игра, депозирал съм начални 100 лева в Бет365 миналата година лятото и от тогава нито съм вкарвал, нито съм теглил.
При тебе дават ло бонуси?
[offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 05 авг 2022 21:33

Аз съм с лимит в бет 3,65 - както шеговито им казват някои заради лимитирането - още от пролетта на 2020,когато спряха всички първенства заради пандемията,почнах да слагам само арбитражи където намеря,затова.Което е голяма грешка,арбитражите са най-късият път до лимита.
Иначе гледам днес поредната обръщалка за картони влезнала,Спартак Вн - Хебър 1-0 полувреме/1-4 краен.И двата отбора са със спонсор ефбет...може да има значение,сигурно правят сечено на бетаното...хаха

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2022 15:35

TristaNNN написа:Игра, депозирал съм начални 100 лева в Бет365 миналата година лятото и от тогава нито съм вкарвал, нито съм теглил.
При тебе дават ло бонуси?
Дават ми на профила, от който всеки месец депозирам по някой и друг лев.
Явно това има значение - депозираш, активен си, дават по нещичко.
От същият профил съм си на печалба, ама не съм дърпал особено големи суми и си държа прилични пари, та явно се надяват да ми ги вземат. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 12 авг 2022 20:47

Спортингуин най-после дочакаха лиценз.Не виждам борса обаче,засега.
Първоначалният им бонус е 50 % с 10 превъртания за срок от 14 дни,и то само за събития НА ЖИВО....много плашливи тия,кво става..Сега почвам да разглеждам пазарите и коеф. - да видим дали ще вършат работа.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 14 авг 2022 08:10

Дали ще разконспирирам днес мача ЦСКА - Септември Сф....бетано дава 'супер завишен коеф' ''ЦСКА да спечели и двете полувремена'',а алфауин завишен коеф. ''Септември да отбележи гол''...ако приемем че букитата знаят как ще протече мача и затова дават завишени коеф. на пазари,които няма да излязат,излиза че твърде вероятно е полувремето да е 0-0,и второто може би ЦСКА да бие 1-2 на нула....Коеф. за единица е 1,35,в такива случаи първо/краен Х/1 е над 5,00 коеф - в случая обаче е 3,65...а за 1/1 е 1,95.

Върни се в “Свободна зона”