Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Спам тема vol.2
Вчера слугинчето 91 се напило за РД, оповръщало всичко наоколо и яло бой от баща си, с което скоропостижно му прекъснала почивката. Сега пак на работа, слугата. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
- Drunken_Master
- Контакти:
Абе, легендата от CM 01/02 Максим Цигалко бил починал, бе !? Тъкмо щях да постна легендарната му статистика и го разбрах. Да почива в мир момчето... Отишло си е на 37. :(

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Страшна трагедия. Това не са мои думи, защото е в кавички и само си го споделям и той Дълес не е това, което съм го написал, а е друго. Бях объркана и заради това спах с всичките ти приятели :-D
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Аз ли съм единственият, който е мислел, че Вики Одинцова е българка :D За първи път влязох в статия за нея и разбрах, че не е.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
Димо Падалски
Как не се намери някой продуцент, да съживи отново това велико тв предаване...
https://www.youtube.com/watch?v=C7THICG4Zss
https://www.youtube.com/watch?v=C7THICG4Zss
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
И кой днес ще ти гледа "Минута е много" ??? Циганите полу-човеци ??! Или българските деца и младежи, неизлизащи от Фейсбук и Инстаграм ??!
Такива предавания са част от миналото. И аз съм гледал легендарния Димо Падалски
, ама днес модерен е .... Димо ПЕдалски. 
Такива предавания са част от миналото. И аз съм гледал легендарния Димо Падалски

- Drunken_Master
- Контакти:
ReBorn1982 написа:И кой днес ще ти гледа "Минута е много" ??? Циганите полу-човеци ??! Или българските деца и младежи, неизлизащи от Фейсбук и Инстаграм ??!
Такива предавания са част от миналото. И аз съм гледал легендарния Димо Падалски, ама днес модерен е .... Димо ПЕдалски.
Майка ми е учителка, нямаш си и на идея, какво иде след 10 години...

-
Имам си прекрасна идея. Половината са цигани. Останалата половина са основно полу дебили.
-
Ще направим трудови лагери за превъзпитание, само ми дайте власт. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
Ай пак напудрени истории, цигани, дебили и прочие.
Такива винаги ги е имало.
Но има и деца, които печелят постоянно международни награди от олимпиади и състезания.
И за голямо мое учудване децата все още четат книги, тука в квартала в библиотеката редовно има поне по 3-4 деца които си вземат книги.
Супер тъпа черта ни е винаги да изкарваме на преден план само негатива.
Трябва също да се дава и път на младите учители, работещи по нови програми, като не отхвърлям и старите педагози.
Такива винаги ги е имало.
Но има и деца, които печелят постоянно международни награди от олимпиади и състезания.
И за голямо мое учудване децата все още четат книги, тука в квартала в библиотеката редовно има поне по 3-4 деца които си вземат книги.
Супер тъпа черта ни е винаги да изкарваме на преден план само негатива.
Трябва също да се дава и път на младите учители, работещи по нови програми, като не отхвърлям и старите педагози.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...