ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 20:30
прави впечатление правилния подход на Мъри - не ги критикува публично след срещата, а напротив - навря в кучи гъз припошкия журналяга
- sinqkrepost1914
- Контакти:
tmanolov написа:sinqkrepost1914 написа:Тези смешници на няколко пъти доста рехаво се чу да скандират Levski, Levski pa pa curo, така че другата седмица трябва да ги посрещнем подобаващо на Герена тези смешни уонабита, откарднали на Локо София екипите. Иначе мачът беше много, много под критериите, които Левски на Мъри зададе, но за мен главна роля за това имаше отвратителната нива, на която се игра мача. След това разбира се и изпуснатата дузпа, която повлия психически на отбора. В крайна сметка всичко е добре, когато завършва добре ! Филката се реабилитира, а Левски е с нова победа в Европа ! САМО ЛЕВСКИ И НАЗДРАВЕ !
Не е, не си разбрал, те се мислят за италианци и езикът им е близък до някакви италиански наречия, та с две думи, това е vaffanculo, което значи "евете се" или нещо като фак ю на новобългарски :) То и ние редовно пеем Рома мерда вафанкуло, щото нали сме братски агитки с Лацио и те така
Така де, този рефрен е доста често чуван в италианските агитки и аз от там го знам. С две думи нещо се опитаха да ни се ежат, обаче на реванша трябва да им треперят коленцата. А за Рома мерда е ясно : )
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Божинов: Успех, Жаби гол - суха мрежа и победа
Божинката напоследък е ебати пророка
За vaffanculo от Ултрас Сур в мач на Реал срещу Ювентус през 2013 имаше наказание за ''белите''. Няколко месеца след това Перес окончателно ги премахна от трибуните.
- LoveAndPeace
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:Тези смешници на няколко пъти доста рехаво се чу да скандират Levski, Levski pa pa curo, така че другата седмица трябва да ги посрещнем подобаващо на Герена тези смешни уонабита, откарднали на Локо София екипите. Иначе мачът беше много, много под критериите, които Левски на Мъри зададе, но за мен главна роля за това имаше отвратителната нива, на която се игра мача. След това разбира се и изпуснатата дузпа, която повлия психически на отбора. В крайна сметка всичко е добре, когато завършва добре ! Филката се реабилитира, а Левски е с нова победа в Европа ! САМО ЛЕВСКИ И НАЗДРАВЕ !
Vaffanculo е скандирането , не че има някаква разлика.
Честита победа на всички!
След видяното за мен тези Хамрунци не са нищо особено. Ние сами си направихме мача труден с изпуснатата дузпа и няколко много добри положения.
Хамрунци ни биеха за почти всяка първа топка, а нашите предпочитаха да играят с много пасове назад и това ни затрудни още повече. Реално трябваше да ги отнесем с минимум два гола.
Въпреки м че вкара гол, за мен Кръстев беше един от най-слабите в мача. Изпусната дузпа, доста сгрешени пасове, 90% от центриранията му от корнери и нарушения бяха неточни. Явно Мъри ще трябва да работи с него малко повече върху тези компоненти.
Дано в София си решим мача с два бързи гола и да доиграем спокойно срещата!
След видяното за мен тези Хамрунци не са нищо особено. Ние сами си направихме мача труден с изпуснатата дузпа и няколко много добри положения.
Хамрунци ни биеха за почти всяка първа топка, а нашите предпочитаха да играят с много пасове назад и това ни затрудни още повече. Реално трябваше да ги отнесем с минимум два гола.
Въпреки м че вкара гол, за мен Кръстев беше един от най-слабите в мача. Изпусната дузпа, доста сгрешени пасове, 90% от центриранията му от корнери и нарушения бяха неточни. Явно Мъри ще трябва да работи с него малко повече върху тези компоненти.
Дано в София си решим мача с два бързи гола и да доиграем спокойно срещата!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- LoveAndPeace
- Контакти:
Мноооого крив мач. Мъка да се гледа , единственото хубаво бе че свърши.
-
Plamen_i00
- Контакти:
И краят беше много хубав. Само Левски!
Цял мач играхме нещо средно между футбол и волейбол и когато свалихме топката на земята и я разиграхме, гола падна. Играхме грозно, но се надявам Мъри да коригира нещата и научи футболистите да си подават топката.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"