ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 20:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 20:30

Мнениеот 1914.1902 » 04 авг 2022 14:03

tiamat написа:
TristaNNN написа:Що, бе? Пуснете разградските да си пишат тука, културни са момчетата. И да пуснат някой бъзик, е съвсем в реда на закачливата форумна култура. Не са лъжци и манипулатори като припоците и варненските новоприпоци.

Абсолютно (не само за разградските де). Всеки би трябвало да може да пише навсякъде, ако се държи културно, разбира се. Не сме някаква секта все пак...

В тази тема виждам поне трима, които не се държат уважително към Левски, но вие искате точно те да бъдат допускани в нашия раздел? Сами може да проверите в колко теми в целия форум двама от тези трима повтарят едно и също нещо. Спамът е нещо забранено по правилник като цяло, но продължава да им се дава изява.

Ако никой от левскарите не ме беше послушал, в колко страници щяхме да коментираме отложения мач Черно море - Левски?

Правилно отбелязах как преди време на левскарите не се даваше никакъв шанс да напишат нещо в един друг раздел на форума. Точно тогава имаше някои от тях, които искаха да се постъпи по същия начин и в нашия раздел. Известно време след това беше създадена и тема 'Без цензура', където се допуска малко по-свободен език и излишен спам.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 авг 2022 14:09

Няма никакъв проблем с разчистването на тъпаците, дето се държат като... тъпаци. Говорим за нормалните. Но това е офтопик, специално днес :) Аре лавина, да си пожелаем един хубав бой по спартанците днес :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 авг 2022 14:11

Пидалите от диема ни пращат червено-оранжев припок от Враца да ни коментира мача. Анатема!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 авг 2022 14:34

1914.1902 написа:
tiamat написа:
TristaNNN написа:Що, бе? Пуснете разградските да си пишат тука, културни са момчетата. И да пуснат някой бъзик, е съвсем в реда на закачливата форумна култура. Не са лъжци и манипулатори като припоците и варненските новоприпоци.

Абсолютно (не само за разградските де). Всеки би трябвало да може да пише навсякъде, ако се държи културно, разбира се. Не сме някаква секта все пак...

В тази тема виждам поне трима, които не се държат уважително към Левски, но вие искате точно те да бъдат допускани в нашия раздел? Сами може да проверите в колко теми в целия форум двама от тези трима повтарят едно и също нещо. Спамът е нещо забранено по правилник като цяло, но продължава да им се дава изява.

Ако никой от левскарите не ме беше послушал, в колко страници щяхме да коментираме отложения мач Черно море - Левски?

Правилно отбелязах как преди време на левскарите не се даваше никакъв шанс да напишат нещо в един друг раздел на форума. Точно тогава имаше някои от тях, които искаха да се постъпи по същия начин и в нашия раздел. Известно време след това беше създадена и тема 'Без цензура', където се допуска малко по-свободен език и излишен спам.

Е, мен колко пъти са ме банвали точно във форума на хората ит Делиормана - ехееей. Ама да ги пускаме, нямам нишо против, стига да е реципрочно, иначе не
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 04 авг 2022 15:30

"Убедителна победа за Левски". Такива ще бъдат заглавията в медиите след мача.
Няма как да е другояче. Спартанците от градчето Хамрун ще бъдат прегазени в тренировъчно темпо дори... бих казал.
Не бих приел, че отбор от нивото на Хамрун (класирал се на третото място в Малтийската премиерлига) може да поднесе изненада на Левски. Невъзможно е... В тази връзка - драматизмът и вълненията са напълно излишни.
Прогнозата ми е 0-4 за Левски.
Пожелавам успех на Левски в следващия кръг. За този няма нужда :)

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 04 авг 2022 15:57

Nobody007 написа:"Убедителна победа за Левски". Такива ще бъдат заглавията в медиите след мача.
Няма как да е другояче. Спартанците от градчето Хамрун ще бъдат прегазени в тренировъчно темпо дори... бих казал.
Не бих приел, че отбор от нивото на Хамрун (класирал се на третото място в Малтийската премиерлига) може да поднесе изненада на Левски. Невъзможно е... В тази връзка - драматизмът и вълненията са напълно излишни.

Това ми прилича на непринуден опит за урочасване. Пу пу!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 авг 2022 16:00

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
Nobody007 написа:"Убедителна победа за Левски". Такива ще бъдат заглавията в медиите след мача.

Това ми прилича на непринуден опит за урочасване. Пу пу!

Пу-пу и от мен :) Въпреки, че и моята прогноза е същата :)

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 04 авг 2022 16:05

Не знам защо летите в облаците. Ние едва прохождаме в момента. Какви разгроми ви гонят. Като гости играем супер трудно особено в Европа. Мача ще е много по-труден от гостуването на ПАОК. Поне да си бяхте пуснали репортажи от мачовете им с Алашкерт и Вележ. За мен успех ще е да не загубим и да покажем добра игра.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 04 авг 2022 16:27

при два или при три натрупани картона се пропуска следващия мач.
Че имаме цели четирима от и без това "огромния" си състав с по един жълт - Уелтън, Бари, ван дер Каап и Галчев.

Върни се в “Левски”