ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 20:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Re: ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 20:30

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 04 авг 2022 10:30

tmanolov написа:
sinqkrepost1914 написа:
tmanolov написа:
futbolqga написа:
tmanolov написа:Баси, наистина ли има хора, които плащат за Диемите :) Има толкова линкове в нета, за да пълня гушата на Домуса - да бе, знам, уж нямал нищо вече на хартия. И не, не ми е до 10 лева или колкото е там абонамента - имам ХБО, Нетфликс, Макс спорт и всичко по план, не позлвма замунди и прочие простотии, но е въпрос на принципи да не им плащам на тези. Виж, ако Левски си предава сам мачовете (ех, мечти) - пръв ще се запиша. Днес от зор купих и семейна членска карта на децата -е, така, да си има, защото Левски е вечен!

Напълно подкрепям! Този заслужава само и единствено затвор. Аз плащам само за стрийминг услуги, които имат адекватни собственици и отношение към потребителите (освен Диема съм анатемосал и Нетфликс). Само че напоследък взеха да изчезват стриймовете на Диемите, или поне тези, които аз гледах. Ако има някой читав, ще се радвам да споделите (пък било то и на ЛС).

http://livetv.sx/bg/allupcomingsports/1/
Обикновено оттук си харесвам нещо - не е топ, но аз така или иначе, освен мачовете на Левски, другите ги гледам с половин око. Отделно предпочитам небългарски коментар - тези изроди от Диема са последното нещо, което ще слушам. Забива през 20 минути и трябва да рефрешнеш - не е топ, но за без пари, толкова. И, както казах, е въпрос на принципи, не ми е до 10-те лева или колкото са там. Мачовете на Левски (домакинските) обикновено ги гледам на живо, за другото съм или на кръчма, или пред компа. Всеки с предпочитанията си - та аз ментел смених с бибиком заради спонсорството на Литекс (гледаха ме като луди, като им казах причината :)), при положение че с ментел никога не съм имал проблем и са с топ обслужване, та затова ли няма да се навия - въпрос и на принципи, както вече подчертах. Лека от мен

И аз ги гледам бг мачовете тук, както каза трябва да се рефрешва през 20мин., ако гледаш aliez стрийм, но има и някви web, които не изключват през 20 мин. и можеш да си гледаш и цял мач, стига да не цъкаш по екрана :D Не е топ, ама дето викаш за без пари толкова. Иначе за топ първенствата има супер HD стрийминг сайт с картина и коментар на BT Sport, Sky и т.н. Мога да ти го пусна на лс, че тук ставаше дума за бг мачове и в частност за Левски.

Пускай, мерси предварително :)

Пробвал съм всичко от гореизброените стриймове, мъчих се и аз като грешен дявол, играх го бунтар на Гела (което си е адекватна позиция предвид всичко около него и движението на цените на каналите Му в последните години), но като теглих чертата и сравних мъката от безбройните линкове срещу удоволствието от това да гледам Левски без да мисля за качество на картина и звук просто за мен не си заслужава да си развалям кефа. Така и така чакам по няколко дни или седмица за 90 минути мач, предпочитам да го гледам човешката. Ако и да ми е криво за парите към Домуса

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 21:00

Мнениеот JACKO » 04 авг 2022 11:01

RivasAmador написа:
Също така - фенове на други отбори нямат място в раздел 'Левски'.

Кой си ти бе малко човеченце? Да не си собственик на gong.bg, че да колиш и бесиш?!

Аз като фен на друг отбор, значи ли че нямам право да посетя този раздел, за да ви поздравя за поредния успех?!
Комплексар!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 авг 2022 11:03

JACKO написа:
RivasAmador написа:

Кой си ти бе малко човеченце? Да не си собственик на gong.bg, че да колиш и бесиш?!

Аз като фен на друг отбор, значи ли че нямам право да посетя този раздел, за да ви поздравя за поредния успех?!
Комплексар!

Да, собственик съм. В един друг раздел започна тази практика, а веднага след това беше измислена тема 'Без цензура'.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 04 авг 2022 11:10

1914.1902 написа:
JACKO написа:
RivasAmador написа:

Комплексар!

Да, собственик съм. В един друг раздел започна тази практика, а веднага след това беше измислена тема 'Без цензура'.

Всичко добро тогава! Току що ми загуби доверието, но все пак ти пожелавам крепко здраве, на теб и семейството ти!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 авг 2022 11:12

Тези малтийски отбори този сезон определено са крива работа.
Снощи не го взех предвид и в тото ме издъни само Волфсбергер - Гзира 0:0
Тези мачове с Хамрун според личното ми мнение ще са много по-трудни отколкото с ПАОК.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 04 авг 2022 11:12

Извинявам се за спама! Пожелавам ви успех с/у Хамрун Спартанс!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2022 11:34

Що, бе? Пуснете разградските да си пишат тука, културни са момчетата. И да пуснат някой бъзик, е съвсем в реда на закачливата форумна култура. Не са лъжци и манипулатори като припоците и варненските новоприпоци.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 04 авг 2022 12:42

Dust написа:Тези малтийски отбори този сезон определено са крива работа.
Снощи не го взех предвид и в тото ме издъни само Волфсбергер - Гзира 0:0
Тези мачове с Хамрун според личното ми мнение ще са много по-трудни отколкото с ПАОК.

Аз се надявам срещу подобен противник играчите ни да не мислят за него, а за своето представяне. Може би ще трябва да им дадем топката в 90 % от времето, за да ни затруднят повече от ПАОК, това на шега разбира се. И подценяването и надценяването на своите и противниковите възможности са еднакво неправилен подход.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 авг 2022 13:05

Мисля, че ако играем както играхме за купата срещу Лудогорец и аналоговото менте би трябвало да ги отстраним. Дано ни потръгне играта и покажем възможностите си.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 04 авг 2022 13:40

TristaNNN написа:Що, бе? Пуснете разградските да си пишат тука, културни са момчетата. И да пуснат някой бъзик, е съвсем в реда на закачливата форумна култура. Не са лъжци и манипулатори като припоците и варненските новоприпоци.

Абсолютно (не само за разградските де). Всеки би трябвало да може да пише навсякъде, ако се държи културно, разбира се. Не сме някаква секта все пак...

Върни се в “Левски”