vlong написа:Гледане на мач в кръчма ми е непонятно.
Гледането на мач на Левски за мен е интимно преживяване.
И жената не я таковам на площада.
Разсмя ме. На стадион предполагам ходиш. :)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
futbolqga написа:tmanolov написа:Баси, наистина ли има хора, които плащат за Диемите :) Има толкова линкове в нета, за да пълня гушата на Домуса - да бе, знам, уж нямал нищо вече на хартия. И не, не ми е до 10 лева или колкото е там абонамента - имам ХБО, Нетфликс, Макс спорт и всичко по план, не позлвма замунди и прочие простотии, но е въпрос на принципи да не им плащам на тези. Виж, ако Левски си предава сам мачовете (ех, мечти) - пръв ще се запиша. Днес от зор купих и семейна членска карта на децата -е, така, да си има, защото Левски е вечен!
Напълно подкрепям! Този заслужава само и единствено затвор. Аз плащам само за стрийминг услуги, които имат адекватни собственици и отношение към потребителите (освен Диема съм анатемосал и Нетфликс). Само че напоследък взеха да изчезват стриймовете на Диемите, или поне тези, които аз гледах. Ако има някой читав, ще се радвам да споделите (пък било то и на ЛС).
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Nepobedim написа:metodito написа:Щом няма да го предават, значи никой няма да го предава. Иначе щяха да купят сигнал. Ако стадиото им няма 2000 места, какъв ли пък ще е интереса към този мач?
а ако стадиото къде ще се играе мача е 2000х8 места ще има ли интерес да се дава?
Plamen_i00 написа:По новините на Нова сега казаха, че ще ги гледаме утре по Диема 2.
metodito написа:Nepobedim написа:metodito написа:Щом няма да го предават, значи никой няма да го предава. Иначе щяха да купят сигнал. Ако стадиото им няма 2000 места, какъв ли пък ще е интереса към този мач?
а ако стадиото къде ще се играе мача е 2000х8 места ще има ли интерес да се дава?
Имаш предвид за стадио с 1600 места?
Потребители, разглеждащи този форум: vlong и 45 госта