Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Войната в Украйна

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 авг 2022 20:06

fcb_bg написа:Тука е адски нагъл филм - Ти що не казваш това, оня що не викал онова.
Питаш ги има ли американска намеса в Украйна - тихо.
Като скочат цените покрай Тайван, пак орките ще са виновни.
Определено САЩ имат пръст в ситуацията в Украйна.
Но това не е важно. Даже е маловажно. Истинският въпрос е, дали техните и нашите интереси съвпадат ?

Аз лично нямам против галопираща инфлация и "зануляване", стига те да сложат край на деспотиите ( Китай и Русия ) от Изток.
С тези от Запад, ще се справим по лесно. :)
Но ако Русия и Китай определят бъдещият Световен Ред, това с джендърите, кръвосмешението и капитализЪма, ще ни стори като игра в детската градина ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 авг 2022 20:40

С какво па ще се справяш ти, България се циганизира, до 2050-а циганите ще са основният етнос тук, той тръгнал да събаря Русия и Китай ..... ха ха. Ние сме приключен случай. Скоро, като измрат и пенсионерите, няма да имаме и лекари, максимум до 10 години положението ще е апокалиптично в здравеопазването ... не, че по другите сфери е по-различно.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 авг 2022 20:45

ReBorn1982 написа:С какво па ще се справяш ти, България се циганизира, до 2050-а циганите ще са основният етнос тук, той тръгнал да събаря Русия и Китай ..... ха ха. Ние сме приключен случай. Скоро, като измрат и пенсионерите, няма да имаме и лекари, максимум до 10 години положението ще е апокалиптично в здравеопазването ... не, че по другите сфери е по-различно.

Направи пет деца и ще победим световния империализъм
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 авг 2022 20:49

ReBorn1982 написа:С какво па ще се справяш ти, България се циганизира, до 2050-а циганите ще са основният етнос тук, той тръгнал да събаря Русия и Китай ..... ха ха. Ние сме приключен случай.
Ние се 'циганизираме" от 90-те, ама все още у нас циганският не е официален език.

САЩ ще сринат Русия и Китай. От нас се иска да помагаме с каквото можем... Закриване на Руското посолство у нас, национализиране на всички руски активи на наша територия, без значение държавни или частни, подкупване на луди хора в "Татарстан" ( всъщност - Волжка България ) ... За метежи и бунтове.. И т.н.
Повярвай ми, има достатъчно инструменти, с които да накараме онези в Сибир да акат кръв. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 03 авг 2022 20:53

ReBorn1982 написа:С какво па ще се справяш ти, България се циганизира, до 2050-а циганите ще са основният етнос тук, той тръгнал да събаря Русия и Китай ..... ха ха. Ние сме приключен случай. Скоро, като измрат и пенсионерите, няма да имаме и лекари, максимум до 10 години положението ще е апокалиптично в здравеопазването ... не, че по другите сфери е по-различно.

Така е с циганизацията.
Обаче с падането от власт на Тиквата, и донякъде войната, която води до поскъпване на живота се забавя този процес.
Все още не всичко е загубено :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 авг 2022 20:57

THE G.A.M.E написа:
ReBorn1982 написа:С какво па ще се справяш ти, България се циганизира, до 2050-а циганите ще са основният етнос тук, той тръгнал да събаря Русия и Китай ..... ха ха. Ние сме приключен случай.
Ние се 'циганизираме" от 90-те, ама все още у нас циганският не е официален език.

САЩ ще сринат Русия и Китай. От нас се иска да помагаме с каквото можем... Закриване на Руското посолство у нас, национализиране на всички руски активи на наша територия, без значение държавни или частни, подкупване на луди хора в "Татарстан" ( всъщност - Волжка България ) ... За метежи и бунтове.. И т.н.
Повярвай ми, има достатъчно инструменти, с които да накараме онези в Сибир да акат кръв. :)

Циганският етнос тук не е с към 500 000 отгоре ,заради абдали със социални системи на кило, устройващи сегмента.

За другото - пийнал ли си?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 авг 2022 20:57

САЩ нищо не може да срине, щото самият той първо ще се срине. Всеки ден от юг навлизат в САЩ орди от диваци. Демографският състав неумолимо се променя, неслучайно насилието, престъпността и наркотиците са на исторически нива. Всичко това идва именно от демографската подмяна. Бъдещето на САЩ е латиноси и чернилки. Демек, САЩ се превръща в кочина тип ЮАР или Бразилия.
Последна промяна от ReBorn1982 на 03 авг 2022 20:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 авг 2022 20:58

kubik написа:

Така е с циганизацията.
Обаче с падането от власт на Тиквата, и донякъде войната, която води до поскъпване на живота се забавя този процес.
Все още не всичко е загубено :)

Аз съм почти убеден, че до 10-15 години у нас ще има гражданска война. Циганорите като почнат да искат повече права (не, че нямат всичко). Въпроса е, че ние армия нямаме, НАТО са изключителни боклуци (ама па може и в желанието да изкарат някой лев и да ни помогнат), та не знам, кой ще ни пази...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 авг 2022 21:02

Никой няма да ни пази, просто българите ще почнем още по-усилено да се изнасяме, кой луд ще живее, заобиколен от цигани и ще се притеснява дали утре ще осъмне жив.

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 03 авг 2022 21:05

Края на 90те/около 2000г. слушах как 2020г. циганите щели да бъдат мнозинство, ама като гледам нещата не стоят така. Едно че и при тях спадна раждаемостта особено след 2012-13г., и второ те също емигрират не по-малко от българите. Бил съм и във Великобритания, Франция и Германия...навсякъде е пълно с бг цигани. :)

П.С. Темата е за Украйна. Спирайте със спама.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Върни се в “Свободна зона”