Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 02 авг 2022 15:49

tmanolov написа:
tmanolov написа:Мерси, значи:
загубилият от АЕК Ларнака и Партизан - с тези сме 50/50
- Кьолн - май още не са старирали, но 20/80, само заради традициите ни с немци
- Зоря - Крайова - тук сме лек фаворит 60/40, Зоря не играят в Украйна, а в Крайова няма да им се вярва като им напълним стадиона
- Славия Прага - Панатинайкос - тук също сме аутсайдери, примерно 30/70

Ми квото е, такова е. Аз си мисля, че ще сме с Пармезан - нашите оранжеви приятелки пак ще сипят закани и накрая ще са насрани

Да се самоцитирам :)

Позна, но аз все още съм на мнение, че ще ни развалят кефа, защото ще думнат АЕК без проблем. (Надявам се АЕК да ги изненада)
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

RivasAmador
Контакти:

Мнениеот RivasAmador » 02 авг 2022 16:28

По искане на ПФК „ЦСКА – София“ Сф на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със съгласието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от V – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Ботев “ Пд – ПФК „ЦСКА-София“ Сф, насрочена за 07.08/неделя/22 г от 21.00 часа се отлага.
На основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със съгласието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от V – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Левски“ Сф – ПФК „Пирин“ Бл, ще се играе на, на 07.08/неделя/22 г от 20.00 вместо от 18.45 часа.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 авг 2022 16:41

Приключиха леките и купени срещи на ловешкия заместител и започнаха да отлагат мачове.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 02 авг 2022 16:46

DaNi_mLaDeNoV написа:
tmanolov написа:
- Зоря - Крайова - тук сме лек фаворит 60/40, Зоря не играят в Украйна, а в Крайова няма да им се вярва като им напълним стадиона

Ми квото е, такова е. Аз си мисля, че ще сме с Пармезан - нашите оранжеви приятелки пак ще сипят закани и накрая ще са насрани

Да се самоцитирам :)

Позна, но аз все още съм на мнение, че ще ни развалят кефа, защото ще думнат АЕК без проблем. (Надявам се АЕК да ги изненада)

Важното е да влезем ( а още по-важно е преди това да бием малтийците), пък кой ще изгемерчим, ако ги изгемерчим, ми е все тая :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 авг 2022 16:48

От много дълго време не ме беше обземала такава мисловна диария. Дали защото слушах жребия, докато бях във фитнеса и тестостерона бушуваше, дали нещо друго - не знам, ама чак не мога да си подредя коментара.

Жребият според мен е чудесен. Не е най-лекият, който да натовари нашите с тежестта на очаквания за задължителна победа, но в същото време противникът (презюмирам, че това ще е АЕК) е точно от нашата черга. Отделно, опонентите ни ще са в доста сложна ситуация от психологическа гледна точка, защото точно ще са загубили двубой. Допълнителен бонус е, че може да има известно подценяване от тяхна страна, предвид че преди едва три години ни разнебитиха с общ резултат 7:0 (едва ли знаят колко чудовищна разлика има в класите на Мъри и онова нищожество, което тогава беше треньор на Левски).

Друго, което ме гложди с оглед на горното е, дали тези момчета осъзнават, че имат възможност да запишат имената си със златни букви във вечната история на този славен клуб. Да, те вече постигнаха много повече, отколкото очаквахме, но имат шанс да сътворят нещо велико. Точно когато никой от нас не го е очаквал и сме отделяли от залъка си, за да отбора да го има, те с играта си на терена могат да решат всички финансови проблеми, трупани повече от десетилетие.

И на последно място, напук на всичко, което изсипах дотук, много ми се иска играчите да не са като мен и да мислят мач за мач. Много е важно да подходим сериозно към малтийците, които съвсем не са отбор от ранга на Спартак Варна и ще имат своите шансове в този сблъсък.

Само Левски и дано всички сини сърца имаме още много поводи да мечтаем!

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 02 авг 2022 18:13

realno написа:Приключиха леките и купени срещи на ловешкия заместител и започнаха да отлагат мачове.

Много точно казано. Купени , ами ДА. Мачът с Арда например : Човекът от Арда си изкара на бързо жълт картон и после играе с ръка , хей така небрежно и с кеф. Бравос. Вратарчето също на 1 метър от него му ги бият с глава, а той гледа .... прогнозата за времето. Каменюгата Хаджиев току що влезнал без никой да му пречи чисти веднага в корнер, по добре да я беше ритнал към вратата и гол, после след корнера същият този пич изпуска с глава по-нисък пич да бие и бележи. ??? Няма нищо случайно. И не на последно място Караджата , веднага изключих телевизора като видях как този мамин синко тича яваш яваш в първите минути на мача. Все едно на гърба си носеше 5 торби цимент. Така е с другите начини, ама .... нали знаете накрая какво става.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 авг 2022 18:58

Букмейкърите дават предимство на Партизан срещу АЕК Ларнака, при това още в гостуването.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 авг 2022 19:18

Левскари,

В сряда, 3 август в 10:00 часа в продажба се пускат билетите за реванша от 3-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2022/23 – срещу „Хамрун Спартанс“ в четвъртък, 11 август от 21:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“!

От 3 август, сряда до 7 август, неделя включително, билети ще се продават ЕДИНСТВЕНО на притежателите на абонаментни карти за сезон 2022/2023. Пропуските ще са налични на касите пред сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от от 10:00 до 19:14 часа. Срещу предоставяне на една абонаментна карта може да се закупи един билет за същия сектор, блок, ред и място на картата.

На 8 август, понеделник, останалото количество билети се пускат в свободна продажба онлайн и в мрежата на Eventim. От понеделник, 8 август до петък, 12 август ще се ПРЕУСТАНОВИ продажбата на абонаментни карти за сезон 2022/2023.

Цени на билетите:

Сектор "STRABAG", VIP: 150 лв.

Отстъпки – 10% (бронзова карта); 15% (сребърна карта); 25% (златна карта); 25% (семейна карта);

Сектор "STRABAG", Блок 1914: 45 лв.

Отстъпки – 10% (бронзова карта); 15% (сребърна карта); 25% (златна карта); 25% (семейна карта);

Сектор "STRABAG", Блокове 1 и 2: 37 лв.

Сектор "STRABAG", Блокове 3 и 4: 30 лв.

Сектор "STRABAG", Блокове 5, 6, 7 и 8: 25 лв.

Сектор Б: 15 лв.

Сектор В: 23 лв.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 02 авг 2022 19:25

DaNi_mLaDeNoV написа:

Аз си мисля, че Пармезан ще си бият АЕК без проблем, но това е без значение защото ще играем с гърчета...

Да не слагаме тиганът, преди да сме хванали рибката. Първо в четвъртък да си свършим работата в Малта, после да затвърдим с пълен стадион, а след това ще му мислим.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 авг 2022 22:10

Гръцки, малтийски, кипърски отбор - за да влезеш в групите.
Какво повече може да желаем.

Върни се в “Левски”