ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 21:00
Гостуванията за Левски в Европа винаги са били трудни, а победите са доста малко. Затова не смятам, че ще постигнем кой зна колко добър турнирен резултат. Надявам се поне да не паднем.
- metodito
- Контакти:
Предната двойка мачове напрежението беше в съперника, понеже ПАОК все едно наистина се виждаха за пръв път. Този път топката е в нашето поле. Малтийците ще са в позицията "каквото стане, стигнахме дотук", при нас... Надявам се Мъри да им натика в главите прословутото си "във футбола фатални неща няма, само в живота има".
Че гостуванията в Европа са тегави- факт! Но се надявам/сигурен съм че Мъри не е забравил уроците Беверен/Тампере, та от тая камбанария съм спокоен за ремито. На Герена и ние, и стените ще помагат. Викам да стигат "творби" като с гореспоменатите отборчета.

-
Blue_Blood84
Мисля, че ще продължим, тегаво ще е, но ще е нещо 1-0 като гости и 2-0 като домакини. Иначе извън темата, феновете на Черно море са най-големите комплексари от всички провинциални отбори. Имат тема берое-черно море и в нея са изписани 3 страници за отложения мач с нас хаха.
Blue_Blood84 написа:Иначе извън темата, феновете на Черно море са най-големите комплексари от всички провинциални отбори. Имат тема берое-черно море и в нея са изписани 3 страници за отложения мач с нас хаха.
Извън темата дето викаш ми е наистина странно, че имате тема за мач в европейските клубни турнири и като погледна в нея се обсъждат пак феновете и отбора на Черно море :) това също толкова комплексирано ли е???
И между другото заради Левски ни смениха програмата за мача с Берое, може и затова да е пак Левски.... а може и щото мача с вас така и не се изигра и остава малко като обеца на ухото... нещо дето трябваше да е минало, а още седи там и чака на някого кефа :)

-
Blue_Blood84
ogrizko написа:Blue_Blood84 написа:Иначе извън темата, феновете на Черно море са най-големите комплексари от всички провинциални отбори. Имат тема берое-черно море и в нея са изписани 3 страници за отложения мач с нас хаха.
Извън темата дето викаш ми е наистина странно, че имате тема за мач в европейските клубни турнири и като погледна в нея се обсъждат пак феновете и отбора на Черно море :) това също толкова комплексирано ли е???
И между другото заради Левски ни смениха програмата за мача с Берое, може и затова да е пак Левски.... а може и щото мача с вас така и не се изигра и остава малко като обеца на ухото... нещо дето трябваше да е минало, а още седи там и чака на някого кефа :)
Комплексар, в тая тема не можете да ми триете мнението и да ми слагате бан по една седмица, за да останете на спокойствие тримата фенове, дето сте на Черно море да мрънкате заедно с двата фена на берое хаха.
Blue_Blood84 написа:Комплексар, ....
благодаря за комплимента, другото няма да го коментирам да не наводнявам темата за мача ви с малтийския спартак :)

- olympic teteven
- Контакти:
Левскари, помолих ви за нещо, макар от друг профил. :)
Осторожно.Мъри по принцип точно от такива отбори отпада,примери много.Като истински българин и патриот от все сърце и душа ви пожелавам любимият ви отбор Левски е вечен да отстрани малтийците естествено и следващия си съперник и да влезете в групите на турнира но да не бързаме и да се върви стъпка по стъпка.Апетита идва с яденето.Наздраве.Живи и здрави и успех естетвено.