СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Veso1913 » 02 авг 2022 18:01

ogrizko написа:По искане на ПФК „ЦСКА – София“ Сф на основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със съгласието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от V – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Ботев “ Пд – ПФК „ЦСКА-София“ Сф, насрочена за 07.08/неделя/22 г от 21.00 часа се отлага.
На основание чл. 44, ал.1, буква а/, предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 предложение трето от Наредбата за първенствата и турнирите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със съгласието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от V – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Левски“ Сф – ПФК „Пирин“ Бл, ще се играе на, на 07.08/неделя/22 г от 20.00 вместо от 18.45 часа.
-=-=-=-=-
да видим лудогорец кога ще отложат и те някой и друг мач :) сега като видят, че цска отлагат ..сигурно и те ще побързат да не останат назад

вече взех да се колебая дали да пускам аз темите за мачовете, че много объркващо стана ...или пък да ги пускам без дата и час, че то нищо не е ясно вече!!!

Очаквам нова програма/т.н. анекс/,която да се казва ПРОГРАМА НА ОТЛОЖЕНИТЕ МАЧОВЕ.Проблема ще се появи,ако отложените решат да отложат и тези мачове в последния момент.Причина ли искате?Питайте Мърльо Метеоролога.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 02 авг 2022 22:57

Нещо ново около датата на отложения мач между Черно море и Левски има ли? Виждам, че имате 3 4 теми направени за тоя мач под различни имена, може тука да се сдобия с нова информация.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 02 авг 2022 23:05

Blue_Blood84 написа:Нещо ново около датата на отложения мач между Черно море и Левски има ли? Виждам, че имате 3 4 теми направени за тоя мач под различни имена, може тука да се сдобия с нова информация.

Освен със заслужена почивка за по-дълго време, покрай тъпите ти опити да провокираш тук, с друго уверявам те, надали ще се сдобиеш. И смешния ти рев в темата "Без цензура" надали ще ти помогне - напротив, ставаш все по-смешен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 авг 2022 08:20

Blue_Blood84 написа:Нещо ново около датата на отложения мач между Черно море и Левски има ли? Виждам, че имате 3 4 теми направени за тоя мач под различни имена, може тука да се сдобия с нова информация.

ми, аз всяка тема дето пускам във форума я правя с подзаглавие "Левски" :) така че не виждам какво те учудва толкова.. без вашия отбор футбол в бг не може да съществува и не можем да спим спокойно :)
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 авг 2022 23:31

Днес и двата Отложени бяха трагични! Едните едва изкласиха срещу малтийци....а другите бяха унизени насред София от Патрикс от Северна Ирландия хахаха. Докато се отлагат мачове по измекярски това ще е резултата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 авг 2022 23:50

ShooterMan написа:Днес и двата Отложени бяха трагични! Едните едва изкласиха срещу малтийци....а другите бяха унизени насред София от Патрикс от Северна Ирландия хахаха. Докато се отлагат мачове по измекярски това ще е резултата.

лошото е, че аз очаквах лесни победи ..почвам да си мисля, че правилно са отменили ...представям си ако бяха уморени какви щяха да ги свършат :)
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 авг 2022 00:57

Няма как да има лесни победи, ако си измекяр. В спорта победите се постигат с много пот и с никакво мрънкане, който се е занимавал сериозно със спорт знае това. Колкото по-тънко искаш да минаваш, толкова повече се проваляш дългосрочно. Това беше очаквано и затова съм безкрайно доволен. Специално Подуене хванаха ПАОК без един мач за гърците официален и нещо си повярваха, още по-комични са как обясняват каква голяма работа бил сервитьорския отбор Хамрун. И оня измислен треньор - Мърльо да ми обяснява, че били на едно ниво. Значи ако сте на едно сте същите сервитьори и пощальони бе, галфон. Кажи публично, че сте такива, да ви отложим всички мачове тогава и да ходите в аматьорските лиги.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 05 авг 2022 10:16

ogrizko написа:
ShooterMan написа:Днес и двата Отложени бяха трагични! Едните едва изкласиха срещу малтийци....а другите бяха унизени насред София от Патрикс от Северна Ирландия хахаха. Докато се отлагат мачове по измекярски това ще е резултата.

лошото е, че аз очаквах лесни победи ..почвам да си мисля, че правилно са отменили ...представям си ако бяха уморени какви щяха да ги свършат :)

Прекалено си се загрижил за шопските недоразумения.
Отборът от Подуене би с триста зора някакви измислени малтийци, сега ще се насерат от хвалби.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 авг 2022 11:31

Газ пикаят миличките :))) 100% сте стискали палци за малтите , най-малкото заради терена , който беше Тича в най-добрите му години.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 авг 2022 13:16

Че малтийците ви унижиха тотално, или дотам си изперкал да се радваш на това, че ви надиграха тотално пощальони и продавачи?! Хахаха. Ти не разбра ли, че ПАОК беше отбор без подготовка? Вие не сте никакъв отбор бе, видяхте се с числото и оцапахте гащите. ТреньорчИто ви Мъри добре го знае, за едно съм съгласен с него - че сте точно такива като Хамрун, аматьори и вестникари.

Върни се в “Черно море”