Мнениеот Udoji90 » 05 авг 2022 10:39
Предсезонните контроли не значат абсолютно нищо. ;) Даже това, че спечелихме почти всичките, включително с някои убедителни резултати, може да се окаже вредно и играчите да се вземат твърде насериозно, въпреки че Артета със сигурност ще се опита да не допусне това. Действително започваме по аналогичен начин като последните 2 сезона - откриващ мач на първенството като гост на друг лондонски отбор. По-миналия сезон бихме Фулъм в ранния мач в събота, миналия паднахме от Брентфорд в петък вечер. Палас според мен ще са от стабилните отбори този сезон и по-скоро очаквам да не го спечелим този мач. Иначе хич не бих сложил нашите като фаворит за 4-ката - от новите попълнения реално само 2 ще са най-вероятно титуляри, трябват си поне още няколко играчи, за да добие съставът завършен вид, пък и този сезон ще играем на 4 фронта и контузят ли се един-двама основни футболисти, ще клекнем отново. Тотнъм направиха според мен по-добра селекция от нас до момента, а за Челси не разбирам защо толкова хора си мислят, че ще се сринат драстично само заради смяната на собствеността. Аз лично очаквам 4-ката да изглежда като миналия сезон, като евентуално само Тотнъм да изместят Челси от 3-тото място.
Последна промяна от
Udoji90 на 05 авг 2022 10:45, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...