Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pomiqrat » 30 юли 2022 16:09

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:...

В бг мама приеха ли те с отворени обятия

В БГ мама никога не съм влизал, ама на тебе ти е нещо съвсем обичайно, да лъжеш като циганка от твоята маала. Както и не помня изобщо да съм твърдял това, което си го изтипосал като твой подпис. Ама то това е разбираемо, след толкова много гаврене, вече се чудиш, с кво да ми отвърнеш... Умно момче си, няма спор!

Нормално. Там с IQ под 50 не приемат. Функционално неграмотни никъде не би трябвало да допускат за дискусии...

Вероятно го знаеш от собствен опит. Сигурно след само два твои поста са разбрали, колко умно момче си и са решили да те банират завинаги. ;)

Банирахаме след като ти се присмях, че майка ти е спряла да ти дава да сучеш и да те къпе след 18-годишнината ти.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 юли 2022 16:32

pomiqrat написа:Банирахаме след като ти се присмях, че майка ти е спряла да ти дава да сучеш и да те къпе след 18-годишнината ти.

Кво са направили ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 юли 2022 17:26

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Банирахаме след като ти се присмях, че майка ти е спряла да ти дава да сучеш и да те къпе след 18-годишнината ти.

Кво са направили ?

Достатъчно пъти съм ти писал да не се правиш на учител, докато ти самият не се научиш да пишеш правилно.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 юли 2022 17:29

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:

Кво са направили ?

Достатъчно пъти съм ти писал да не се правиш на учител, докато ти самият не се научиш да пишеш правилно.

Аз не ти търся правописните грешки, а едно смислено изречение. И продължавам да търся, но безуспешно...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 юли 2022 17:37

Преди два дни се опитах да ти разбера смисленото изречение, но нещо се покри.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 юли 2022 22:32

pomiqrat написа:Преди два дни се опитах да ти разбера смисленото изречение, но нещо се покри.

Ми, нормално... Ти не знаеш значението на половината думи, които използвам. Пак казвам, щото си много умно момче!
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 30 юли 2022 22:48

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Преди два дни се опитах да ти разбера смисленото изречение, но нещо се покри.

Ми, нормално... Ти не знаеш значението на половината думи, които използвам. Пак казвам, щото си много умно момче!

Ако беше сериозен форум, сте и двамата за бан за непрестанен спам във всички теми.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 юли 2022 23:13

Soulen написа:
Drunken_Master написа:

Ако беше сериозен форум, сте и двамата за бан за непрестанен спам във всички теми.

Ми, аз не съм виновен, че постоянно ме преследва. Кажи ми, къв *** го дири в баскетболната секция примерно ?!

Болна работа...
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 30 юли 2022 23:23

Drunken_Master написа:
Soulen написа:
Drunken_Master написа:

Ми, аз не съм виновен, че постоянно ме преследва. Кажи ми, къв *** го дири в баскетболната секция примерно ?!

Болна работа...

Ми ако се имаш за нещо повече от него да не влизаш нонстоп в безсмислени конфронтации. Освен това и ти го нападаш по темите, докато той води дискусия с друг.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”