Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Capitana_Puyol

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Capitana_Puyol » 30 юли 2022 00:48

сервитьорчето 91 свършило втората смяна като прислуга на баща си, и той го пуснал малко почивка да може да напише нещо във форума, че утре пак го чака бодра смяна и просене на трохи от тати. Жалко съществувание само и само да не го изхвърлят и да не рови по кофите редом до клошарите. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 юли 2022 00:53

Capitana_Puyol написа:сервитьорчето 91 свършило втората смяна като прислуга на баща си, и той го пуснал малко почивка да може да напише нещо във форума, че утре пак го чака бодра смяна и просене на трохи от тати. Жалко съществувание само и само да не го изхвърлят и да не рови по кофите редом до клошарите. :)

Точно ти, да говориш за "жалко съществувание", айде нема нужда... Мишока на форума...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 30 юли 2022 01:54

слугинчето 91 комплексирано показва своите зависимости от доминиращия баща, нещастно съществуване на тази отрепка. :))
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 юли 2022 02:07

Capitana_Puyol написа:слугинчето 91 комплексирано показва своите зависимости от доминиращия баща, нещастно съществуване на тази отрепка. :))

Клоуна на форума говори за "комплекси" ?! ПХАХАХАХАХААХ ! Още заплахи по интернет няма ли да предложиш ? ;)) Представям си, кво жалко мишле си на живо... Циганорите от маалата сигурно те клатят ежедневно. ;))
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Metro

Мнениеот Drunken_Master » 30 юли 2022 02:13

Без всякакво съмнение, това е най-болната игра, която съм играл ! Евала на рус... тъй, де украинците, които са я създали ! :) Направо е срамота, че я тегля от Замунда. Напълно си заслужава парите ! :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 юли 2022 08:59

Ми купи си я, ве? Бахти, нали работиш, взимаш хубава заплата, бизнес а-у?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 юли 2022 09:02

rhaegar написа:Ми купи си я, ве? Бахти, нали работиш, взимаш хубава заплата, бизнес а-у?

И това ще стане... Ама след Диабло 3 много съжалявам, честно. Б*хти гредата! Излезе прав!
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 30 юли 2022 12:59

И трите Метра съм играл, голяма игра наистина. Книгата също си я бива.

Дрънкен, що играеш игра на руски автор, който мрази Путин и критикува яко простотиите в Русия от повече от 10 години. Пича си е проевропейски настроен и сигурно си е бил камшика да не чука камъни в Сибир. :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 юли 2022 15:27

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:...

В бг мама приеха ли те с отворени обятия

В БГ мама никога не съм влизал, ама на тебе ти е нещо съвсем обичайно, да лъжеш като циганка от твоята маала. Както и не помня изобщо да съм твърдял това, което си го изтипосал като твой подпис. Ама то това е разбираемо, след толкова много гаврене, вече се чудиш, с кво да ми отвърнеш... Умно момче си, няма спор!

Нормално. Там с IQ под 50 не приемат. Функционално неграмотни никъде не би трябвало да допускат за дискусии...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 юли 2022 15:32

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:...

В бг мама приеха ли те с отворени обятия

В БГ мама никога не съм влизал, ама на тебе ти е нещо съвсем обичайно, да лъжеш като циганка от твоята маала. Както и не помня изобщо да съм твърдял това, което си го изтипосал като твой подпис. Ама то това е разбираемо, след толкова много гаврене, вече се чудиш, с кво да ми отвърнеш... Умно момче си, няма спор!

Нормално. Там с IQ под 50 не приемат. Функционално неграмотни никъде не би трябвало да допускат за дискусии...

Вероятно го знаеш от собствен опит. Сигурно след само два твои поста са разбрали, колко умно момче си и са решили да те банират завинаги. ;)
Изображение

Върни се в “Свободна зона”