Томислав Русев е обратното на онова, което трябва да е критерий. Но не би допуснал материал, в който да има дори съмнение, че може да злепостави "Левски". Сега сети ли се? :)
Говорил ли е Ивков за отлагане? Ако е говорил, "парцал" ли е дспорт, след като го е цитирал? Или е "парцал", защото цитатът е лъжовен? Намекът ти е ясен.
До понеделник!
4 кръг /Черно море - Левски/ 02.11 сряда 17.15
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 4 кръг /Черно море - Левски/ 01.08 понеделник 20.45
БФС уважи молбата на Левски, отложиха мача с Черно море !!!!
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/bfs-uvazhi-molbata-na-levski-otlozhiha-macha-s-cherno-more-691889
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/bfs-uvazhi-molbata-na-levski-otlozhiha-macha-s-cherno-more-691889
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
Е мач в понеделник няма да има...
Смешни станахте честно.Не вярвам някой,освен феновете на Левски да не мислят така.Вече тотално се изложихте наистина с това отлагане.Мач с анонимници от Малта ви очаква ,а вие отлагате.Е сори,ама няма как да ви уважавам за това.
Другите отбори за какво тренират,за какво участват в това смешно първенство,с каква цел и планиране се подготвят по определен план за дадена среща и т.н. като два дена преди това им казваш ,че няма да имат мач.
Смешни станахте честно.Не вярвам някой,освен феновете на Левски да не мислят така.Вече тотално се изложихте наистина с това отлагане.Мач с анонимници от Малта ви очаква ,а вие отлагате.Е сори,ама няма как да ви уважавам за това.
Другите отбори за какво тренират,за какво участват в това смешно първенство,с каква цел и планиране се подготвят по определен план за дадена среща и т.н. като два дена преди това им казваш ,че няма да имат мач.
За вас моряци ний живеем...
Това отлагане е тъпотия и нямам идея с какво ни помага, след като лично Мъри винаги е заявявал, че харесва цикъл сряда-събота. Аз лично не съм доволен и не виждам причина за подобно отлагане - ако трябва, да се играе и с резервите!
п.С. Да, и дспорт е парцал - ромислав, алахата и подобните им са долнопробни лизачи
п.С. Да, и дспорт е парцал - ромислав, алахата и подобните им са долнопробни лизачи
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Ще ги познаеш по делата. Умориха се завалиите. От три мача, два отложиха. Друго си да играеш срещу Спартак.
весело :) както казах отлагане за мача с паок го разбирам сериозен отбор с класа отгоре, трябва да си на макс да имаш някакъв шанс... отлагане на реваншите също го разбирам ....ама отлагане преди първия мач?!?!?! ако всеки мач отлагате ще сте 5 мача назад ако стигнете толкова напред в европа :) за реваншите го разбирам заради възможността за 120 мин. там.... вече левия ви бек се върна, краев се върна.... все ми е тая дали ще паднем или ще бием резервите на левски, и да паднем и да ни се подиграват малко все едно ...просто ми се гледа мач, сега другите ще си играят мачовете, а ние трябва да седим и да гледаме по другите стадиони какво правят и да чакаме още 1 седмица...... не знам как ги мислите нещата, но с 5 отложени мача рано или късно пак ще сте цикъл сряда-събота и няма да имате чак толкова дивиденти в повече

-
- Контакти:
Затова успех на Хамрун Спартанс!
Последна промяна от ticha i vladislav на 29 юли 2022 17:15, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България
аз им пожелавам да се класират в групите зарафи финансовите проблеми най-малкото да се позакърпят.. ще е скучно първенството без левски да речем ....а пък и ще ми е интересно кога ще си играят отложените 5 мача :)))
като се замисля е добре, че днеска отложиха мача ...признавам, че ако го бяха направили следващите дни това повече щеше да ме ядоса предвид, че очаквах и се надявах мача да се играе :))) ако го бяха отложили понеделник сутринта щях да откача
като се замисля е добре, че днеска отложиха мача ...признавам, че ако го бяха направили следващите дни това повече щеше да ме ядоса предвид, че очаквах и се надявах мача да се играе :))) ако го бяха отложили понеделник сутринта щях да откача

-
- Контакти:
mursusaid написа:Е мач в понеделник няма да има...
С едно 40годишно приятелство и така става ;). Вие ако сте се надявали да има мач е друга тема. Тепърва ще бутат рамо на отбора от покрайнините на София.
ShooterMan написа:Значи първо, никой не е длъжен да приема смешния ви отбор за национална кауза! Ясно? И още нещо. Според наредбата - имате право само на ЕДНО отлагане само по ваше желание :)))), а вие го изгърмяхте със Славия. При всеки следващ случай сте ДЛЪЖНИ, чуваш ли бе, ДЛЪЖЕН си да дойдеш, да питаш, да ПОМОЛИШ, ясно хаха? Само, че получаваш едно НЕ, защото сте нагли. Айде да видим как ще стане отлагането без нас тоя път хахахаха. Така, че ще се молиш и песен ще пееш, ясно?
Мерси, че се съгласихте