Уефа остави припоците в София в четвъртък.
Това автоматично означава, че или нас ще ни изпратят вторник или сряда, или пък ще играем първия мач в Малта.
Което пък значи, че за мое съжаление, мача във Варна ще бъде най-вероятно отложен :(
ЛК: ПАОК - Левски (София), Четвъртък от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛК: ПАОК - Левски (София), Четвъртък от 20:30
ЦСКА-София (София) ще играят на Васил Левски. Това е друга важна подробност.
Значи сме гости първия мач, което е супер. Малтийците също ще ги променят - имат три класирани отбира, и трите са гости в първия мач по програми. Чудесно се нареждат нещата
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
RivasAmador написа:ЦСКА-София (София) ще играят на Васил Левски. Това е друга важна подробност.
Едва ли, ако кочинпарк екотой арена е лицензиран за този кръг. Повече от 5000 припока не мигат да съберат, за чий им е националния?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:RivasAmador написа:ЦСКА-София (София) ще играят на Васил Левски. Това е друга важна подробност.
Едва ли, ако кочинпарк екотой арена е лицензиран за този кръг. Повече от 5000 припока не мигат да съберат, за чий им е националния?
това за Васил Левски е и на сайта на УЕФА.
Значи не виждам възможност нашия мач да го пратят вторник или сряда, ако и ние сме заявили националния. Т.е. 99% сигурно, че ще сме гости
-
- Контакти:
Ако сме вторник, има шанс за националния.
Защо трябва да играем на националния!? Имаме си наш стадион, на който трябвя да си играем. Още повече, че независимо от чудесното ни представяне, манталитета на нашенския запалянко е да не ходи срещу никому неизвестни отбори. Отделно е началото на август, преко сили 10 хиляди на Герена. Не ни трябва никакъв национален стадион. Дано не съм прав и отидат повече хора.
-
maxi1914 написа:realno написа:Арис Солун, че е наблизо. )))
Румънското менте ми се ще
По-добре ние да сме с тях, представям си на официалната вечеря преди мача Бекали и Григан напукани на бяло как си разказват истории от детството на село
Аврамов написа:Дано за плейофите Левски и ЦСКА-София избегнат Виляреал, Уест Хем и Фиорентина. Всички останали отбори според мен са преодолими в два мача, включително Кьолн и Ница. Успех на всички български отбори, ще е много радостно ако и Левски и
ЦСКА-София влязат в групите, заедно с Лудогорец.
Ще се научите да изписвате правилно името на тумора в тоя подфорум, припоци!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ако играем във вторник или срядя, няма как да играем в понеделник с "морето".
Ако играем в четвъртък, няма как да играем срещу Пирин в събота. Мач ще се отлага със сигурност, въпроса е кой.
Ако играем в четвъртък, няма как да играем срещу Пирин в събота. Мач ще се отлага със сигурност, въпроса е кой.