4 кръг /Черно море - Левски/ 02.11 сряда 17.15
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 4 кръг /Черно море - Левски/ 01.08 понеделник 20.45
Отложените ще реват на синьото БФС и в двата случая след мача с ПАОК.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
peliforewer написа:LoveAndPeace написа:peliforewer написа:Поредно странно назначаване на съдии от КЕШчай, в най-интересният мач на кръга Черно море -Левски главен съдия не е някой от международните съдии , а Иво Андреев който е 18 в ранглистата на българските съдии, а на ВАР е 16-и в ранглистата Димо Димов от Сливен, който след като осра мача Пирин-1948 го скриха за 1 кръг, а сега го пратиха да решава спорните ситуации в най-завързаният мач в кръга.
Оранжеви брате , кажи за билетите бе...... Ботев сега не знаят кога да пускат билетите за следващият си мач. Дай им знак.
Колкото до местоживеенето на съдията ?!? Не говорите до колкото разбирам за корупционни действия , защото досега не бях чувал за градска корупция и междуградска корупция.
Явно за шовинизъм някакъв шопски става въпрос.
Не ми се рови , от кой град беше един съдия , който призна в един мач два гола на Левски и двата след извършени фаулове ?
Софиянец ?
За билетите си изкарал разумен довод, въпреки, че е странно за мач в събота да пускаш билетите в петък.Щом е нормално за дерби като Черно море-Левски съдиите да са 18 и 16 в ранглистата на българските съдии значи всичко е ок, даже и не гледам кой съдия от кой град е.На уж по-безобидната среща Локомотив София -ЦСКА главен съдия беше Чинков номер 2 в ранглистата и на ВАР Кабаков номер 1 съдия в България. Иво и Димо са поредните бушони, ще оплескат каквото могат, после ще ги покрият кръг, два и пак на линия.Дано сгреша, и съдиите останат незабележими и се справят, но начина по който става избора на съдиите водят до нездравословни мисли.Извинявам се на феновете на Черно море, че се намесвам в темата им, успех Ви желая.
Разбирам притесненията ти относно съдийството , явно съм пропуснал когато си ги споделил и за съдийските назначения за мача на любимия ти отбор с Черно море - кои международни съдии ви бяха главен и на ВАР-а ? И на кое място са в ранглистата?
Нали преди няколко дена точно ти самия ни увещаваше ,че въпросния съдия Иво Андреев(честно казано няма спомени от мачове свирени от него) се е справил много добре - какъв е проблема да свири.
Поправиме ,ако греша , но съдията Г.Гинчев е на 15-то място в ранглистата, Д.Димов е 16-ти. Аз тук не виждам някаква голяма разлика.
За мен тук не е нормално един и същ съдия(И.Андреев) да съдийства в 2 поредни мача на един и същ отбор -Черно море.
Особено след като стана ясно ,че не се е намесил при 100% дузпа за същия отбор в последната минута.
-
- Контакти:
Хонда, дали е имало дузпа или само евентуален наказателен удар трябва по-компетен от мен и теб да отсъди.Колкото до съдиите, явно си съгласен с мен, назначенията и за двата мача са необмислени.Стига сме досаждали на аудиторията.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
https://vsport.bg/vsichki-vizhdame-che-czaryat-e-gol-no-na-nikoj-ne-mu-stiska-da-go-namekne-dori/?fbclid=IwAR3iM2SC5k7ipBiA1U7rzlUJkuHb7qnDeSNe-U8NhQ-xofMLCmUwezrBSj8
Доста важна тема според мен. Спортните журналисти в България са едни мижитурки и подлизурковци. Развили са свръхспособности в словестната еквилибристика и лавиране, само и само да не зададат някой важен и критичен въпрос, или пък да не засегнат някой от господарите им и техните интереси. "Съдията така прецени", "това е тема на друг разговор", "ситуацията остана в миналото", "трябва да се доверим на съдията" са някои от обичайните им рефрени.
Варненската журналистика пък може само да я поменем, тя отдавна се изчезна от небосвода.
Доста важна тема според мен. Спортните журналисти в България са едни мижитурки и подлизурковци. Развили са свръхспособности в словестната еквилибристика и лавиране, само и само да не зададат някой важен и критичен въпрос, или пък да не засегнат някой от господарите им и техните интереси. "Съдията така прецени", "това е тема на друг разговор", "ситуацията остана в миналото", "трябва да се доверим на съдията" са някои от обичайните им рефрени.
Варненската журналистика пък може само да я поменем, тя отдавна се изчезна от небосвода.
Sstefanov написа:шивача написа:тоа мач ще бъде отложен, за да се угоди на подуенци...все пак, ако се играе 2-0
Ако ги бием, ще си отрежеш ли топките ?
[offtopic]

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- LoveAndPeace
- Контакти:
mursusaid написа:LoveAndPeace написа:peliforewer написа:Поредно странно назначаване на съдии от КЕШчай, в най-интересният мач на кръга Черно море -Левски главен съдия не е някой от международните съдии , а Иво Андреев който е 18 в ранглистата на българските съдии, а на ВАР е 16-и в ранглистата Димо Димов от Сливен, който след като осра мача Пирин-1948 го скриха за 1 кръг, а сега го пратиха да решава спорните ситуации в най-завързаният мач в кръга.
Оранжеви брате , кажи за билетите бе...... Ботев сега не знаят кога да пускат билетите за следващият си мач. Дай им знак.
Колкото до местоживеенето на съдията ?!? Не говорите до колкото разбирам за корупционни действия , защото досега не бях чувал за градска корупция и междуградска корупция.
Не ми се рови , от кой град беше един съдия , който призна в един мач два гола на Левски и двата след извършени фаулове ?
Софиянец ?
Значи на теб това ти изглежда нормално,особено в нашата мила Татковина,където няма корупция,няма схеми,всичко е чисто и кристално,съдията да е от същия град...
Много ми е интересно дали така би мислил ако гостувате на Разград и съдията е местен...няма нужда да ми отговаряш,не те питам,разсъждавам си на глас просто.
След 24 часа в "бокса" за да може на някой твой съфорумец с права да му порастне +1 см , реших да ти отговоря.
Корупцията си е корупция. Какво , варненски съдия ако бъде потърсен и му бъде обещано нещо , ще каже - Твърдо нье! В ползу Варно.
Моля ти се , я ме подсети имената на играчите с детектора ?
Колко съдии има от Разград , че се сещам за 20-30 потресаващи случая на подпиране.
Най-пресният , боксовите изблици на загорелия българин Текпетей - съдия пловдивчанин. Пловдив е на 144 км от София и на 321 от Разград , та по твоята шовинистка логика би трябвало да сме му повече от двойно по-приятни на Вълков от разградчани. Да ама не :)
LoveAndPeace написа:mursusaid написа:LoveAndPeace написа:peliforewer написа:Поредно странно назначаване на съдии от КЕШчай, в най-интересният мач на кръга Черно море -Левски главен съдия не е някой от международните съдии , а Иво Андреев който е 18 в ранглистата на българските съдии, а на ВАР е 16-и в ранглистата Димо Димов от Сливен, който след като осра мача Пирин-1948 го скриха за 1 кръг, а сега го пратиха да решава спорните ситуации в най-завързаният мач в кръга.
Софиянец ?
Значи на теб това ти изглежда нормално,особено в нашата мила Татковина,където няма корупция,няма схеми,всичко е чисто и кристално,съдията да е от същия град...
Много ми е интересно дали така би мислил ако гостувате на Разград и съдията е местен...няма нужда да ми отговаряш,не те питам,разсъждавам си на глас просто.
След 24 часа в "бокса" за да може на някой твой съфорумец с права да му порастне +1 см , реших да ти отговоря.
Корупцията си е корупция. Какво , варненски съдия ако бъде потърсен и му бъде обещано нещо , ще каже - Твърдо нье! В ползу Варно.
Колко съдии има от Разград , че се сещам за 20-30 потресаващи случая на подпиране.
Най-пресният , боксовите изблици на загорелия българин Текпетей - съдия пловдивчанин. Пловдив е на 144 км от София и на 321 от Разград , та по твоята шовинистка логика би трябвало да сме му повече от двойно по-приятни на Вълков от разградчани. Да ама не :)
Аз те разбрах напълно.Няма проблем съдии от София да свирят на софийски отбори.Проблем ще е съдии от Пловдив да свирят мачове на софийски отбори в Пловдив и варненски съдии във Варна.Следващата опорка ще е че няма достатъчно количество съдии извън София,което ще рече че в София са си постлали още от време оно.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
LoveAndPeace написа:mursusaid написа:LoveAndPeace написа:peliforewer написа:Поредно странно назначаване на съдии от КЕШчай, в най-интересният мач на кръга Черно море -Левски главен съдия не е някой от международните съдии , а Иво Андреев който е 18 в ранглистата на българските съдии, а на ВАР е 16-и в ранглистата Димо Димов от Сливен, който след като осра мача Пирин-1948 го скриха за 1 кръг, а сега го пратиха да решава спорните ситуации в най-завързаният мач в кръга.
Софиянец ?
Стоенето в бокса явно не ти е опреснило мозъка и пак не вдяваш за какво става въпрос ,а извърташ нещата на някакъв си шовенизъм.
Така че излишно е да се дискутира с теб и спирам,а и както казах,не те питам,че да ми отговаряш .
За вас моряци ний живеем...
- LoveAndPeace
- Контакти:
Тезата ми е , че от кой град е съдията е пренебрежително маловажно.
Той или е пробит или не е.
-
- Контакти:
LoveAndPeace написа:Тезата ми е , че от кой град е съдията е пренебрежително маловажно.
Той не само е пробит,той просто е юноша на Левски и тренира с анцунг на Левски на съдийските подготовки.
Така се прави!
Последна промяна от ticha i vladislav на 28 юли 2022 22:48, променено общо 2 пъти.
Черно море-първият шампион по футбол в България