bobonikolov написа:
Трудно ги прихващат заради траекторията на ракетата.
...На кратко- за да може Ц300 да сваля такива ракети в най-лесния вариант ще трябва ъпдейт на софтуера, което в най-добрия вариант ще отнеме година...
Към момента има единици свалени такива ракети, но те са по-скоро плод на налучкване.
И аз чувам за единици свалени ракети. Примерно, оня ден, по същия този мост - 12 единици свалени. От 12 изстреляни. Не знам по каква траектория са ги пуснали... Чувам и за едни други 100 единици, свалени директно както си лежали на склад. Ма да му мисли американския данъкоплатец, да не ги плащам аз?
И не съм убеден, че за ъпдейтване на С300 е нужна цяла година. Щото наскоро ги ъпдейтнали само за ден. Със С400.
Все пак, най-вероятно са оркски тролове това. Винаги предпочитам да се доверя на американски мениджър с български произход и украински познати във всички точки на бойните действия! Така че, чакам с трепет контраофанзивата тези дни и отвоюването на Херсон, Донецк, Крим и Питер от рашистко-ватнишката сган. До 15-ти август мисля да приключат и да подкарат китайците.