КАКВИ СА ШАНСОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА ТИТЛАТА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: КАКВИ СА ШАНСОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА ТИТЛАТА

Мнениеот gorg » 16 фев 2010 15:19

viroglav написа:Има един много важен компонент , когато се преценяват шансове на отборите в първенството на България. А именно субективния фактор. За пролетния полусезон той ще е от решаващо значение за Левски , имайки впредвид , че те изгониха Димо Момиров и си назначиха "удобни" за тях си съдии. Ако го няма фактора "съдийство" , то Левски ще финишира около десето място. Това го признава и самият Наско Сираков. Но ако се намесят странични фактори , както през миналата година в домакинския мач на Левски със Сливен , с който реално спечелиха и първенството , е ясно че наесен ще има пак излагация в ЕКТ. Литекс , ЦСКА , Черно море , Локо СФ., Черноморец са по класни отбори от Левски , и ако за тяхна сметка се класира синия отбор , то жалко за българския футбол , ние феновете вече сме свикнали това да става през последните двайсет години. И отговор на въпроса за шансовете за титлата - просто нулеви. Сравнявайки футболистите на другите отбори с тези на Левски , сравнявайки треньорите , програмата също е от голямо значение , другите отбори надграждаха със селекция , Левски си продаде най - добрите трима футболисти. Няма на какво отгоре да цари оптимизъм при тях . Израза , че видиш ли при тях играели най - добрите футболисти в България е просто един опит да избягат от реалността . В поне седем , осем отбора играят по - добри футболисти от техните... Гонзо - треньор , е еквивалент на изразите "никой не иска да идва без пари при нас" и "парите ще ги пазим за съдиите и по - бедните отборчета". Без инвестиции и шампиони да ги "назначат" се губи смисъла на самата игра , пък била тя и с комерсиални цели. 8-)

Пич, написал си много голяма глупост!!! Нормално е като цесекар да ти се иска ЛЕВСКИ да е около 10-то място, даже ако може и да изпадне в "Б" група, но това не значи че ще стане! А колкото до фактора съдийство - май доста банални станахте с това! ФАКТ е че ЛЕВСКИ беше ощетен поне в 5 мача тази година, в колко бяха ощетени отборите, които изброи?! Отностно качеството на футболистите - всеки си има мнение, твоето е че футболистите на изброените от теб отбори са по - добри от тези на ЛЕВСКИ , моето е обратното на твоето с известни изключения!

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 16 фев 2010 15:24

turbogena написа:
naskocska написа:Ама ти сериозно ли ??? Защото аз ги изкарвам нашите по тая сметка между 42 и 45 т ;) ;)
Защото есента имате общо 26 т. , а сега от дерби мачовете ги изкарваш 20 т. .Имаш ли идея ??

Ами момчето ми е дало тези мачове и пита колко точки ще изкараме .За мене мачове като с Берое ,Локо Пд и Черноморец не са дербита ,но той ги е сложил там и да ти кажа ,че ЛЕВСКИ няма да е такъв какъвто беше през есента ;)

айде и аз да ти ги сметна :Много е важен първия мач с Литекс - ако паднете ,Славия поне Х ви взима ако не и повече.След това от Камбуров 2-3 гола ,замина и този мач.Ние няма да ви бавим - 0 т. Черноморец - ако още са в борбата за Европа най-много Х,Левски-Локо - 1 тв.,с Берое - айде от мен да мине 2-ка.Черно море - мача за купата - 0 т.
Та като теглим чертата 8 т. максимум
Неразбрах защо Левски няма да е такъв пролетта ??? то само желание на феновете нестига ??
Какво се е променило от есента в клуба ???
Последна промяна от naskocska на 16 фев 2010 15:25, променено общо 1 път.

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 16 фев 2010 15:24

-Продадени основни футболисти;
-Застаряващи и контузени основни играчи;
-Липса на треньор;
-Трудна програма;
-Безхаберен и безпаричен президент;
-Няколко отбора борещи се за 1-во място;

Извода сам се налага... Без късмет не може но и само с късмет не се става шампион!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 фев 2010 15:34

Ние тук си приказваме....но истината е, че Левски много трудно ще загуби мач тая пролет !
Тръгнем ли добре.....дупе да им е яко....на така наречените - "основни конкуренти"
Но аз все си мисля.....че колкото и победи да направим....колкото и точки да вземем....трудно ще станем шампиони !
Честно казано.....мен това не ме вълнува особенно.....важното е, с игра да докажем и покажем на останалите отбори в България.....кой винаги е бил.......И КОЙ Е, на върха на хранителната верига в нашият Футбол ! ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Asen1914
Контакти:

Мнениеот Asen1914 » 16 фев 2010 15:38

viroglav написа:Има един много важен компонент , когато се преценяват шансове на отборите в първенството на България. А именно субективния фактор. За пролетния полусезон той ще е от решаващо значение за Левски , имайки впредвид , че те изгониха Димо Момиров и си назначиха "удобни" за тях си съдии. Ако го няма фактора "съдийство" , то Левски ще финишира около десето място. Това го признава и самият Наско Сираков. Но ако се намесят странични фактори , както през миналата година в домакинския мач на Левски със Сливен , с който реално спечелиха и първенството , е ясно че наесен ще има пак излагация в ЕКТ. Литекс , ЦСКА , Черно море , Локо СФ., Черноморец са по класни отбори от Левски , и ако за тяхна сметка се класира синия отбор , то жалко за българския футбол , ние феновете вече сме свикнали това да става през последните двайсет години. И отговор на въпроса за шансовете за титлата - просто нулеви. Сравнявайки футболистите на другите отбори с тези на Левски , сравнявайки треньорите , програмата също е от голямо значение , другите отбори надграждаха със селекция , Левски си продаде най - добрите трима футболисти. Няма на какво отгоре да цари оптимизъм при тях . Израза , че видиш ли при тях играели най - добрите футболисти в България е просто един опит да избягат от реалността . В поне седем , осем отбора играят по - добри футболисти от техните... Гонзо - треньор , е еквивалент на изразите "никой не иска да идва без пари при нас" и "парите ще ги пазим за съдиите и по - бедните отборчета". Без инвестиции и шампиони да ги "назначат" се губи смисъла на самата игра , пък била тя и с комерсиални цели. 8-)

Моля те отиди на лекар(психолог)! Черноморец отбор с много пари и малко възможност за влизане в ЛЕ или ШЛ,Цска слаби заради мамлигите,Локо Сф изчезнаха,далеч са от преди две години,Черно море се разделиха с единствения си играч Кривия и в момента за много зле,Литекс са по-слаби от Левски,но Гриша Ганчев е уредил титлата!

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 16 фев 2010 15:41

Дори с 15 победи според мен шансовете ни за титлата са малки, важното е да се сработи отбора и да влезен в тройката!!!

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 16 фев 2010 15:42

turbogena,казваш че Берое нямали футболни достойнства,сигурно визираш есента,ами щом тогава ви бихме на Герена без футболни достойнства,не очаквай победа в Стара Загора :)

W84me_1
Контакти:

Мнениеот W84me_1 » 16 фев 2010 15:43

Тука всяка година,преди пролетния полусезон се заформя една анти-Левски кампания,но накрая сметките на анти-левскарите излизат криви... ;)

BOBAN4O
Контакти:

Мнениеот BOBAN4O » 16 фев 2010 15:44

Шансовете са около 99%.СИГУРЕН СЪМ.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 фев 2010 15:44

Шансовете на Левски за титла възлизат на около 20 %.Все пак във футбола всичко може да се очаква,но не мисля,че сините ще спечелят титлата.
Последна промяна от acmilan на 16 фев 2010 15:50, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Левски”