Много ги усука нещата, не знам какво точно мисли, но вярвам, че решението нощния крал да спечели трона бе най-доброто към момента. Просто беше твърде силен, за да може някой да се противопостави на неговата мощ.
Има много забележителни образи, който можеха да се противопоставят на него, но като обединени сили. Много от тях можеха да умрат при естествени обстоятелства.
И книгите и сериалът имат огромен потенциал. Бягайки от действителността , обожавам такива възможности. С цялото си сърце им пожелавам успех и имам огромното желание да превърнат в хит новия сериал, защото възможностите все още са пред тях.
Но последния сезон, все още ми остава горчив привкус и съмнението, че ще се справят добре с продължението.
Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
Кратки изказвания на Мартин и екипа зад сериала, прясно е.
A New Reign | House of the Dragon (HBO)
https://www.youtube.com/watch?v=jwroDWGHwy4
Отново е снимано в епични мащаби, а и сцените също ще са епични.
Поне битките ще ги показват, защото в първите сезони на Игра на Тронове не го правеха и тъкмо да започне и после даваха кадрите след битката с труповете. Осъзнаха тази своя грешка и после нещата се промениха в последните 3 сезона и всички си спомняме каква касапница беше в Битката на Копелетата.
A New Reign | House of the Dragon (HBO)
https://www.youtube.com/watch?v=jwroDWGHwy4
Отново е снимано в епични мащаби, а и сцените също ще са епични.
Поне битките ще ги показват, защото в първите сезони на Игра на Тронове не го правеха и тъкмо да започне и после даваха кадрите след битката с труповете. Осъзнаха тази своя грешка и после нещата се промениха в последните 3 сезона и всички си спомняме каква касапница беше в Битката на Копелетата.
- Furious_Monk
Мен ме интересува логиката, а не епичните кадри. Искам силни образи, които да се борят един с друг. Хич не ме интересува бюджета на филма. Истинската страст се появява когато се изправят силен срещу силен герой, плюс доброто музикално озвучаване.
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
Лудница ще е.
Трябваше Марго Роби да играе Ренира.
Не знам колко сезона са подписали да правят, но очаквам първият да е повече като някакво начално обяснение, кои са героите, за какво се борят. Все пак има едни поне 15 години да покрият, от първата сватба на Ренира, когато нещата започват да се усложняват, до смъртта на Визерис, когато реално започва войната.
Не знам колко сезона са подписали да правят, но очаквам първият да е повече като някакво начално обяснение, кои са героите, за какво се борят. Все пак има едни поне 15 години да покрият, от първата сватба на Ренира, когато нещата започват да се усложняват, до смъртта на Визерис, когато реално започва войната.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Furious_Monk
Ако пак говорите за книгите, мен това доста ме притеснява. Когато говорим за изкуство, времето не е толкова значим фактор, поне не в името на това да завършиш нещо качествено. При книгите е допустимо, при киното вече не е, всъщност не съм сигурен дали някога е било.
Аз съм го казвал и преди, но аз мен точно времевото ограничение превърна осми сезон в пародия... всъщност не съм убеден, дали ако търсеха подобен ефект, биха го постигнали по толкова силен начин.
12 епизода за да се справиш с поне 10-на и повече сложни персонажа. Всеки имащ своята лична дълбока драма интересуваща зрителя.
Аз съм го казвал и преди, но аз мен точно времевото ограничение превърна осми сезон в пародия... всъщност не съм убеден, дали ако търсеха подобен ефект, биха го постигнали по толкова силен начин.
12 епизода за да се справиш с поне 10-на и повече сложни персонажа. Всеки имащ своята лична дълбока драма интересуваща зрителя.
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
rhaegar написа:Трябваше Марго Роби да играе Ренира.
Всеки сезон ще са си от 10 епизода както е практиката на HBO, че и на Netflix.
Марго струва много пари и ще глътне толкова колкото за направата на 2 сезона с всичките ефекти и статисти в него. Както в предният ще се търсят по-малко известни или напълно не известни, за да е по-интересно.
Само Шон Бийн беше най-известната личност, но го убивах в края на сезон 1 и все пак той не се слави с голям хонорар какъвто би вземала Марго или някоя друга подобна нашумяла актриса. :) Тя дори в момента е най-скъпо платената актриса в Холивуд с по 12 млн. долара за участия във филми.
Туй е проблем на продуцентите, не мой. :D
Макар че ако трябва да сме честни, Ренира е хубава за не много дълго, в повечето време от сериала би трябвало да е дебеличка.
Макар че ако трябва да сме честни, Ренира е хубава за не много дълго, в повечето време от сериала би трябвало да е дебеличка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- paceto
- Контакти:
А, те чак в такива подробности няма да изпадат и няма да я направят дебела героинята след време. :)
Едно е в книгите, където може да си играе въображението и друго е на екран вече.
Отделно явно ще има някакво прескачане във времето или флашбеци понеже героинята ще се играе от две различни актриси т.е. като млада и възрастта.
Milly Alcock: Princess Rhaenyra Targaryen (Young)

Emma D'Arcy: Princess Rhaenyra Targaryen

Matt Smith: Prince Daemon Targaryen

Едно е в книгите, където може да си играе въображението и друго е на екран вече.
Отделно явно ще има някакво прескачане във времето или флашбеци понеже героинята ще се играе от две различни актриси т.е. като млада и възрастта.
Milly Alcock: Princess Rhaenyra Targaryen (Young)

Emma D'Arcy: Princess Rhaenyra Targaryen

Matt Smith: Prince Daemon Targaryen