4 кръг /Черно море - Левски/ 02.11 сряда 17.15

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: 4 кръг /Черно море - Левски/ 01.08 понеделник 20.45

Мнениеот Ron Jeremy » 26 юли 2022 14:07

Blue_Blood84 написа:Много внимание ви обърнах, за нас обикновен мач за трите точки, за вас мача на сезона.

така е направо се раздаде ....
ex Popeye

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 юли 2022 14:11

Blue_Blood84 написа:Много внимание ви обърнах, за нас обикновен мач за трите точки, за вас мача на сезона.

Много сме ти задължени за вниманието. Ще се молим скоро отново да се изходиш по темата.. И за нас мача не е много по-различен от останалите, но се надявам момчетата да се навият и да ви бием, че после да се наслаждаваме как се изпокривате. И настъпва Синя тишина. Успех в Европа, но на Тича няма да ви е лесно, когато и както да се изиграе мача. Даже смятам, че ще глътнете водица..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 26 юли 2022 14:37

Какво се занимавате на тия сини приятелки да им се обяснявате.Самия факт Айсберг,че няколко пъти ги попита конкретен въпрос, честно ли е само на едните да се отлага ,а на другите не, и не ти отговарят,а се надпреварват да защитават едно решение на БФС ,е достатъчно да се види колко са заблудени.А иначе миналата година най-много те ревяха как бфс-тУ отлагало на червено-оранжевите мачовете.Бфс така е устроено,че да изпълнява интересите на три отбора сини,оранжево-червени и зелени,но не е от Варна ;)
Те вместо да се радват,че с нас се получават истински мачове ,и по тая начин и техния отбор надгражда,не спират с простотиите си, и да се подготвят всеки път и допълнително с чернодрешковците.
Уж познавам някой и друг свестен левскар ,ама тук са се навъдили само мършата от стадото.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 юли 2022 14:51

mursusaid написа:Какво се занимавате на тия сини приятелки да им се обяснявате.Самия факт Айсберг,че няколко пъти ги попита конкретен въпрос, честно ли е само на едните да се отлага ,а на другите не, и не ти отговарят,а се надпреварват да защитават едно решение на БФС ,е достатъчно да се види колко са заблудени.А иначе миналата година най-много те ревяха как бфс-тУ отлагало на червено-оранжевите мачовете.Бфс така е устроено,че да изпълнява интересите на три отбора сини,оранжево-червени и зелени,но не е от Варна ;)
Те вместо да се радват,че с нас се получават истински мачове ,и по тая начин и техния отбор надгражда,не спират с простотиите си, и да се подготвят всеки път и допълнително с чернодрешковците.
Уж познавам някой и друг свестен левскар ,ама тук са се навъдили само мършата от стадото.

Ами все си мисля, че от време на време е хубаво да им се затваря устата, но с факти, както го правя, а не с фенско бръщолевене, както го правят те. Защото то е ясно, че всеки ще държи за отбора си. А иначе, както си забелязал не се хабя много, много да им се връзвам, а ако коментирам понякога, то е нашия отбор, нашата си игра, нашите си проблеми и дилеми. И в тази насока си мисля, че ако преодолеят гърците в четвъртък, мача ни с тях виси на косъм. Ама пичи - къс и къдрав. Защото пак вероятно ще поискат отлагане, вселената пак ще е съгласна и мач ще има, ама друг път. Дано не съм прав. Нека си продължават в Европа, но стига с тези отлагания в Ефбет лига- ние не сме им виновни, че не си окомплектоват състава и не могат да играят два пъти седмично.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 юли 2022 15:02

[quote="Iceberg"]
Човече , ще приема че се заяждаш , защото ако не е заяждане значи си тъп на гъз.
КОЙ е говорил пред Топспорт ? Кой е говорил пред Факти БеГе ? "Казаха от Ботев Пловдив" , "Споделиха от Коматево" ?
Хубаво , щом не вярваш на ОФИЦИАЛНИЯТ САЙТ на Ботев Пловдив , ето ти и сайта с решенията на СТК - https://www.bfunion.bg/search
Ако въобще си направиш труда да ги четеш , не видиш решение свързано с имагинерната молба на Ботев и в твоето съзнание светне сигналната лампичка - АМИ ТЕ БФС ОБЯВЯВАТ САМО ОТЛАГАНИЯТА.
НЕ! Ето ти едно решение в което НЕ Е приета молба за отлагане - [url]https://www.bfunion.bg/news/47159/0?highlight=%D0%BD%D0%B5+%D0%BE%D1%82%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5
[/url]
Не мисля , че по темата има смисъл от повече дискусии. Който има грам сиво вещество , а не ползва главата само за баланс че да не си разбие зъбите ........ще е схванал. Ако ти не си :) съжалявам.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 юли 2022 15:02

Iceberg написа:
tmanolov написа:
ShooterMan написа:Те тези смешници само отлагат мачове. Пълни паляци. Рев, рев, рев и БФС им кляка. Дано ПАОК ги размаже! Заради цирка със Славия, всеки истински българин прокле тези клоуни с отложените мачове и се надяваме гърците да ги елиминират! А после - после да отлагат ако искат.. отложените!

Честно, наистина не знам как е възможно българин да желае загуба на роден отбор от маляки? А, забравих, че центърът на Варна се нарича Гръцката ма'ала, а населението му се слави като основно гагаузко. Срам и позор сте! Хубавото е, че поне в лицето на Спартак, Варна има български отбор

Поредните големи, ама пълни глупости с цел провокация явно. Спартак били хубави, ама за тях не важат глупостите за Варна. Те по центъра не ходят сигурно, заобикалят го.. И защо те са ви хубави, защото лесно им слагате петица ли, а на Тича берете душа?! Смешен си, Манолов. А иначе за мача ви с ПАОК си прав - родните клубове трябва да се подкрепят за мачовете им в Европа, въпреки негативното отношение в родното първенство. Успех в Гърция, но замисли се, защо ви мразят. Ревнахте за отлагане и веднага се получи, въпреки несъгласието на другия отбор. А мача на друг участник в Европа не го отложиха, въпреки молбата и съгласието на двата тима?!?!?! Кажи нещо по темата, не се излагай с простотиите за гагаузи и гърци, че ставаш смешен и жалък. Всъщност, по-добре замълчи, защото сякаш знам, какви ще ги сътвориш пак. Напиши нещо за мача, който може и да не се играе, с дейното участие на синьото БФС. Това всъщност е темата..

Виж сега, аз принципно съм настреон позитивно към всички отбори, които играят футбол и имат агитки. Вие не играете футбол, или поне срещу нас не го правите, иначе имате нелоша, като за бг стандартите агитка. Това ми е проблемът с вас - липсата на футболни достойнства в мачове с вас. Дали е редно да се отлагат мачове - ми въпрос на гледна точка - от една страна е добре, тъй като се дава възможност на български клуб да се подготви по-добре и да отстрани (евентуално) друг отбор в ЕКТ, а от това биха спечелили всички (включително финансово, по разните там правила на уефа), от друга страна не е ок, ако другият тим не е съгласен. Е, да, ама от тази година има промяна в Наредбата и е нужно само съгласието на телевизията и на БФС, ако има постъпила такава молба от единия отбор, в случая Левски и точно Венци Свинята, дето ги е приемал въпросните документи, няма право да реве. Ботев явно не са подали подобна молба по каналния ред, най-много да са се обадили, ако изобщо и това са направили, а сайтове от сорта на тъпспирт и тема спирт, които се издържат с кинтите на високия господин, са мерило точно за нищо.

Съгласен съм и че не следва да има двоен аршин и засега такъв няма - няма друг отбор измежду ЦСКА-София, Лудогорец или Ботев, който да е поискал отлагане на мач по законоустановения ред и да е получил отказ. Просто няма, има само журбалистически измислици - нека Ботев покажат входиран документ в БФС, с които искат отлагане и документ, с който БФС официално им отказва, и тогава можем да дискутираме, че Левски е толериран и т.н.

Конкретно за мача с вас - едва ли ще има отлагане, няма и причина за такова и никой не го е поискал - Мъри винаги е казвал, че харесва цикъл сряда-събота, това със Славия беше форс мажор и толкова. Пожелавам ви да играете без да ритате като катъри и ако ни надиграете, ще ви честитя победата.

П.С. А че сте най-гръцкия град в следосвобожденска България, е безспорен факт - всъщност, това едва ли го знаеш, до последно е било на кантар да сте към Източна Румелия или направо към Османската империя на Берлинския конгрес, но с цената на долините на Струма и Места, които е било предвидено да са или към Княжеството, или към Източна Румелия, оставете в свободна България. А и тогава е имало истински българи, които даже са изгонили маляките от църквата им в центъра, но това не пречи на сегашните им бледи подобия на наследници да кръстят центъра си Гръцката ма'ала - направо си представих центъра на Солун с квартал Българската ма'ала. Манталитет, кво да правиш...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 26 юли 2022 15:19

Недовършен опит за реализъм на син патриций, неуспял да избяга от себе си.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 юли 2022 15:23

LoveAndPeace написа:
Iceberg написа:Човече , ще приема че се заяждаш , защото ако не е заяждане значи си тъп на гъз.
КОЙ е говорил пред Топспорт ? Кой е говорил пред Факти БеГе ? "Казаха от Ботев Пловдив" , "Споделиха от Коматево" ?
Хубаво , щом не вярваш на ОФИЦИАЛНИЯТ САЙТ на Ботев Пловдив , ето ти и сайта с решенията на СТК - https://www.bfunion.bg/search
Ако въобще си направиш труда да ги четеш , не видиш решение свързано с имагинерната молба на Ботев и в твоето съзнание светне сигналната лампичка - АМИ ТЕ БФС ОБЯВЯВАТ САМО ОТЛАГАНИЯТА.
НЕ! Ето ти едно решение в което НЕ Е приета молба за отлагане - [url]https://www.bfunion.bg/news/47159/0?highlight=%D0%BD%D0%B5+%D0%BE%D1%82%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5
[/url]
Не мисля , че по темата има смисъл от повече дискусии. Който има грам сиво вещество , а не ползва главата само за баланс че да не си разбие зъбите ........ще е схванал. Ако ти не си :) съжалявам.

С тебе явно, наистина не си заслужава да се занимава човек! Продължаваш да цитираш и посочваш линкове, където и думичка няма за това, че Ботев не са пуснали молба. Аз предния път, просто чукнах в Чичко Гугъл и ти цитирах първите два сайта, които ми попаднаха. Сега, понеже отново се пънеш, отворих пак и .. о, изненада - защо ли всички интернет издания пишат едно и също?! А то е : "Нашата молба бе подадена отдавна, преди тази на Левски, но не получихме никакъв отговор, което означава, че ще играем. В решението на СТК се споменава само мачът на Левски със Славия, но нищо за нашия с Арда. Как да разбираме това, заявиха от Коматево?"?!?!?! Ако не е вярно, защо никъде БФС не опровергава? Просто си мълчи и кротува гузно. Край, до тук бях, не си заслужава, почти ме убеди с нула факти.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 юли 2022 15:28

Iceberg написа:
И.. къде в линка, който пращаш има инфо, че Ботев не са подавали молба за отлагане?!?! За разлика от тебе, дето се правиш на улав и шикалкавиш, аз ще ти пратя нещо, от което се вижда истината: https://topsport.bg/botev-plovdiv/ot-bf ... -arda.html, както и това: https://fakti.bg/sport/698409-botev-plo ... irame-tova ???!!! Нещо да имаш да кажеш?! А иначе, в това продажно и нагло вече БФС, наредбите се променят когато и както си искат и най-вече да удовлетворяват интересите на отделни клубове. Единия отбор искал, БФС-то искало, на телевизията и е през онази работа, стига часовете на излъчване да им пасват и.. готово, м?! Баси правдата, баси демокрацията?!?!?! За мача на Ботев, кой не е бил съгласен с отлагане, папата или арменския поп?! Пишете глупости, ама и си вярвате, хех..

Дават ти линк към официалния сайт на Ботев Пд. Сериозно ли мислиш, че ще отменят мач на Левски, а на Ботев ще откажат и те ще си мълчат? Докато твоите линкове от тъпспорт и факти са именно от "Една баба каза". Поне да беше дал линк от ДСпорт, а там такова нещо няма. Миналата година на всички участници в ЕКТ им отлагаха мачовете. Някои имаха даже по три отложени мача, но не ви видях да ревете тогава... До момента Лудогорец (тук изключвам за Суперкупата където и нас не ни питаха искаме ли) и Тирето не са отлагали мачове, защото играят със слаби отбори. Почакай само да им дойде някой по-силен и ще видиш как се отлагат мачове...
Иначе от коментарите ви се вижда, че повече ви интересува Левски да губи, а не толкова, че отборчето ви за пореден път игра Ганкиното на Армията.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 26 юли 2022 15:37

Къде е чобанинът на стадото, за да си го прибере? Аз не съм във форума на Черно море, за да чета говежди излияния и опитите им за уроци по история.

Върни се в “Черно море”