alexdb написа:
Май си нахлупил сините очила вече. Няма лошо. Аз от кеф обаче си изгледах мача и на спокойствие. И като Мъри и аз съм доста притеснен за реванша. При статичните положения бяхме пълна трагедия. Тия спокойно с малко късмет можеха да ни вкарах гол-два след изпълнение на корнери и ценрирания от фалове. Другото, което правеше кофти впечатление е, че успяваха да извеждат чудесно бековете си с дълги диагонални пасове на другото крило.
Хубавото в случая беше, че ПАОК още не са в нужната кондиция поради липсата на официални мачове. Но тези неща не дават много място за оптимизъм във втория мач. Особено в съчетание с много късата ни скамейка и това, че Уелтон и Бари видимо свършват въздуха към 65-70 мин. Ама то при толкова тичане е нормално. Да се надяваме, че треньорът на ония ще е под напрежение и ще сбърка тактиката, като ги напъне за бързи голове още първото полувреме и че ние ще успеем да устискаме. Че иначе ще стане много сложно.
Няма никакво нахлупване на сини очила. Просто искам да играем така във всеки мач. Без значение дали е срещу Спартак ВН или срещу ПАОК.
Че грешки имаше в нашата игра е ясно. Все пак се изправихме срещу отбор, който е около 5-6 пъти по-скъп от Левски. А, ние с играчи подвизавали се по долните дивизии на Бразилия, Етър, Царско село и други подобни.
Аз също съм притеснен за реванша и не изключвам да ни бият. Дано само да е с един гол разлика. Да се надяваме Цунами и Краев да са готови за мача. Сега по Дарик казаха, че има някакъв шанс да са готови.