ЛК: Левски (София) - ПАОК, Четвъртък от 20:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - ПАОК, Четвъртък от 20:00

Мнениеот koisa » 22 юли 2022 18:15

alexdb написа:
Май си нахлупил сините очила вече. Няма лошо. Аз от кеф обаче си изгледах мача и на спокойствие. И като Мъри и аз съм доста притеснен за реванша. При статичните положения бяхме пълна трагедия. Тия спокойно с малко късмет можеха да ни вкарах гол-два след изпълнение на корнери и ценрирания от фалове. Другото, което правеше кофти впечатление е, че успяваха да извеждат чудесно бековете си с дълги диагонални пасове на другото крило.
Хубавото в случая беше, че ПАОК още не са в нужната кондиция поради липсата на официални мачове. Но тези неща не дават много място за оптимизъм във втория мач. Особено в съчетание с много късата ни скамейка и това, че Уелтон и Бари видимо свършват въздуха към 65-70 мин. Ама то при толкова тичане е нормално. Да се надяваме, че треньорът на ония ще е под напрежение и ще сбърка тактиката, като ги напъне за бързи голове още първото полувреме и че ние ще успеем да устискаме. Че иначе ще стане много сложно.

Няма никакво нахлупване на сини очила. Просто искам да играем така във всеки мач. Без значение дали е срещу Спартак ВН или срещу ПАОК.
Че грешки имаше в нашата игра е ясно. Все пак се изправихме срещу отбор, който е около 5-6 пъти по-скъп от Левски. А, ние с играчи подвизавали се по долните дивизии на Бразилия, Етър, Царско село и други подобни.
Аз също съм притеснен за реванша и не изключвам да ни бият. Дано само да е с един гол разлика. Да се надяваме Цунами и Краев да са готови за мача. Сега по Дарик казаха, че има някакъв шанс да са готови.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 юли 2022 21:03

Страшен мач , отдавна не бях гледал Левски да играе толкова добре. Но нека да не се залъгваме, чака ни изключително тежък мач
Да си кажем честно, играчите на ПАОК са по-класни и по-можещи от нашите. Според мен няма място за еуфория и все още ПАОК са фаворити за мен шансовете са 55:45% за ПАОК. Това ,което ми направи впечатление е скоростта с която играха и ,че направиха много малко грешни пасове.
При статични положения са доста опасни- центрират много опасно , видях на няколко пъти да центрират почти като удар - със сила, остро , не много високо към линията на малкия пенал. Такава топка е много трудна за защитниците .
Дано да съм лош пророк, но очаквам мача в Солун да бъде много тежък за нас . Особено с тези промени в правилата - първо правилата за голове на чужд терен и това за 5-те смени. Много трудно с 11-12 футболисти да противодействащ на 16 . Съвсем очевидно до около 65-та минута двата отбора бяха равностойни физически , когато ПАОК направиха смените определено наклониха везните в тяхна полза.
Иначе много се изкефих като гледах как Левски посрещаше атаките на ПАОК - плътно в две линии ,много близко една до друга . Първата на централната линия , втората на 10-на метра зад нея и не позволиха на гърците да ни натикат в нашето поле. ,накрая когато нашите все пак се огънаха се дръпнаха , но пак не позволиха да наближат много нашата врата. Колко пъти гърците влезнаха в зоната за удар към вратата?
Голямо браво на всички играчи ,но особено на Миланов и Петрис , свършиха силите ,най-вероятно и двамата са с мускулна треска , раздадоха се до последно, но се бориха като лъвове.
Иначе за мен най-добрите бяха Уелтон и Сонко( за мен е най-ключовия ни футболист) . Честно казано не вярвам ,какво правят в нашия отбор толкова класни футболисти.
Нещото ,което най-много ме зарадва беше препълнения стадион и ,че 70% от феновете бяха с фланелки на Левски ,чух че пак магазина е бил изпразнен. Дай Боже да създадем тази култура( по подобие на Запад),където всеки привърженик си купува официалния екип за сезона. Ако успеем да продаваме по 100-на хиляди фланелки на сезон(защо не и повече) това ще помогне много на клуба.
Последна промяна от honda на 22 юли 2022 21:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 22 юли 2022 21:10

Testa_di_Legno написа:
alexdb написа:
LoveAndPeace написа:Като говорим за надбягване , спринта на Уелтън при втория гол беше епичен :)
Не мисля , че ще завърши сезона при нас.

Глупаво би било да го продаваме. От него едва ли ще приберем повече от 500-600 хил. евро. А както се писа само вчерашния мач ни е докарал към милион. Предвид, че след него нещата с продължаване в ЕКТ вече не изглеждат невъзможни и предвид доста преодолимия противник в 3 кръг (на този етап малтийците) вече дори класиране в групите не е просто мечта. А това би докарарло в касата доста по-сериозни пари.

Ако влезне оферта за много пари от чужбина, задържането на такъв футболист става практически невъзможно.

Не знам какво разбираш от много пари? Транфермаркетът го оценява на 800 хил. евро. Като имаме предвид, че играе в Бг пиши цената с 200-300 хил. надолу.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юли 2022 21:18

Хайде пак клубен нихилизъм.Толкова щели да дадат.Има си договор,който се спазва,въпрос на воля и твърдост от ръководството е да си държат на някаква поставена цена.
С тези пари от феновете би трябвало да не сме вече такива удавници.
САМО ЛЕВСКИ!

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 22 юли 2022 21:45

alexdb написа:
Testa_di_Legno написа:
alexdb написа:
LoveAndPeace написа:Като говорим за надбягване , спринта на Уелтън при втория гол беше епичен :)
Не мисля , че ще завърши сезона при нас.

Глупаво би било да го продаваме. От него едва ли ще приберем повече от 500-600 хил. евро. А както се писа само вчерашния мач ни е докарал към милион. Предвид, че след него нещата с продължаване в ЕКТ вече не изглеждат невъзможни и предвид доста преодолимия противник в 3 кръг (на този етап малтийците) вече дори класиране в групите не е просто мечта. А това би докарарло в касата доста по-сериозни пари.

Ако влезне оферта за много пари от чужбина, задържането на такъв футболист става практически невъзможно.

Не знам какво разбираш от много пари? Транфермаркетът го оценява на 800 хил. евро. Като имаме предвид, че играе в Бг пиши цената с 200-300 хил. надолу.

Въпросът не е в трансферната сума, каквато клубът теоретически винаги може да откаже да приеме, а в тъй наречените лични условия, които съответният "купувач" предлага на играча. Когато те са значително по-изгодни от тези, които ние му предлагаме, тогава той - съвсем нормално, - почва да иска да си ходи. В такава ситуация за нас възможностите са ограничени: или да "надцакваме", за което от една страна нямаме финансова възможност, а от друга - и да можем, рискуваме да "взривим" съблекалнята, създавайки прекалена неравностойност между собствените си футболисти; или да държим играча насила, което като стратегия просто не работи - по ред причини. Значи остава да го продадем, както се е случвало нееднократно през годините, дори в по-добри от чисто финансова гледна точка времена: например с Гара Дембеле. Капитализъм.
Само "Левски"!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юли 2022 21:58

Всеки, който не е бил на стадиона вчера, е изпуснал незабравим футболен празник Левски ®. Този мач вчера ще се яви от изключителна важност за бъднините на клуба, помнете ми думата!
В общи линии сте изкоментирали всичко, но и аз ще споделя някои свои наблюдения.
Започвам с пресконференцията на треньора на гостите след мача. Не бях гледал толкова арогантно парче след мач в ЕКТ, тоя е някакъв далечен род на Величко Дихонов или Стойкас Стоилас - една хубава дума не каза за противника или за противниковия треньор, от кумова срама, дет' се вика. Така не се прави, особено когато си начело на инстутуция като ПАОК и особено когато си сочен за ярък фаворит. Във футбола, освен в Ловешка област, има елементарна етика, дори да е лицемерна понякога, като тя се спазва от всички и навсякъде, особено на международно ниво. Особено, когато някой неочаквано ти е преподал тактическа лекция с хлапета, с отбор на ръба на фалита. Не очаквам да хвали привържениците, щото ще падне в очите на техните павиани, разбирам го, но поне отбора трябваше.
Сетне, тоя нагъл влах се изцепи, че Левски "played dirty balls trying to win the second ball and we unfortunately started to play their game" (цитирам по памет). Не съм сигурен дали трябва да го преведем буквално, понеже английския на тоя беше малко над нивото на английския на най-простия човек с титла "Доктор Хонорис кауза" на планетата. Ама дори и да го преведем буквално, тоя е скандален. Да изцепиш такава тъпотия, при положение, че си топ фаворита в този кръг, е признак на неадекватност и тотална липса на умения за контрол на гнева, примесено с нарцисизъм ала родните мутри Стефко и ГГ.
Не мога да повярвам, че липсват коментари за хореографията, само един-двама колеги се престрашиха да драснат нещо. Ще рече човек, че всяка седмица пълним стадиона до дупка, а такива красиви изпълнения са част от някакво скучно ежедневие. Баси, оскотяването на територията е повсеместно, и ми е много мъчно за усилията на всички, които са се трудили, за да може тази красота да се види по света и у нас. Но, млъкни сърце...
Благородно завиждам на колегата, де се е натряскал, както си му е редът. Да си еВа и аз професионалната съвест, че не направих като него, та емоциите ме отпуснаха чак след 03:00 по нощите и се поунесох, а си легнах около 01:30. :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юли 2022 22:04

Аз съм далеч от хореографиите и терминологиите на секторите.
Не ме е срам да питам - какво означава това -GKЛ ,на жълто,червен фон?
САМО ЛЕВСКИ!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 юли 2022 22:16

По-скоро трябва да е било СКЛ
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 22 юли 2022 22:17

vlong написа:Аз съм далеч от хореографиите и терминологиите на секторите.
Не ме е срам да питам - какво означава това -GKЛ ,на жълто,червен фон?

https://levski.bg/istoria/

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юли 2022 22:23

И на мен ми се видя странна комбинация-латиница с кирилица.
Ма де да ги знам,модерни времена!
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”