Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот NOMER14 » 22 юли 2022 19:13

Славия винаги са си били евреи...
Паок няма мач през уикенда. Правилно решение на бефесето.
А освен Наско и Мъри порита малко в Слабия.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юли 2022 19:56

Всеки си има гледна точка.Аз съм за отлагането на мача .Защо да си трошим и без това лимитираният отбор?Венцю надуши възможност да спечели нещо по заден начин и си лае.Иначе е пръв патриот и душа си дава...
Ако се контузи някой ключов защитник или друг ,какво правим ,а?
Две години чакахме,имаме огромен шанс да направим пробив ,всеки процент възможност трябва да си го запазим.Ако пробием в Европа и Венцю ще получи кинти от нашето участие.Всичко е злоба и лицемерие!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 юли 2022 20:31

vlong написа:Всеки си има гледна точка.Аз съм за отлагането на мача .Защо да си трошим и без това лимитираният отбор?Венцю надуши възможност да спечели нещо по заден начин и си лае.Иначе е пръв патриот и душа си дава...
Две години чакахме,имаме огромен шанс да направим пробив ,всеки процент възможност трябва да си го запазим.Ако пробием в Европа и Венцю ще получи кинти от нашето участие.Всичко е злоба и лицемерие!

Изброените аргументи нямат реална стойност. Славия нямат вина, че ние имаме 14 футболиста на кръст, от които 5 са контузени.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юли 2022 20:45

Ти май не си прочел първото изречение?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юли 2022 22:13

След ден като днешния, разбирам колко прав беше навремето Батков, когато след едно наше отпадане в ЕКТ каза - Връщаме се в кочината.
Ей го, Левски направи фантастичен мач вчера, придружен от рядко виждана у нас феерия на Синя Публика ®, Каузата изнесе футболна лекция на ирландския шампион по-рано през седмицата, а майните и ловешките надскочиха себе си. Четирите български отбора даже не допуснаха голове във вратите си.
Обаче днес горещата тема е отлагането на нашия мач. Що, бе, Стефко, реши да изсереш това лайно? За медалите ли ще се бориш с нас, конкуренти ли сме за местата в ЕКТ? Нали беше радетел за прогреса на родния футбол, на българчетата, разправяш как футбола е игра за феновета, призоваваш българите да се подкрепят повече и да не са такива песимисти, а се доказа като най-долния мазен ганьовец. Щеше ли да го направиш, ако Тирето и Разград бяха поискали отлагане? Едва ли...боклук мръсен и лицемерен!
И оранжево-кафявите медии цял ден се опитват да прокарат тая новина като водеща, скандална, напрежение имало, почнаха вече и интригите. Ко-чи-на-та!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 22 юли 2022 23:25

W84me написа:
vlong написа:Всеки си има гледна точка.Аз съм за отлагането на мача .Защо да си трошим и без това лимитираният отбор?Венцю надуши възможност да спечели нещо по заден начин и си лае.Иначе е пръв патриот и душа си дава...

Изброените аргументи нямат реална стойност. Славия нямат вина, че ние имаме 14 футболиста на кръст, от които 5 са контузени.

В официалното искане на клуба не се споменава за контузени футболисти. Това са интерпретации на медии и тумбаци. Може да добавим като аргумент, че това е желанието на Мъри.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 юли 2022 20:24

Феновете на Левски ще имат възможност да гледат реванша от Лига на конференциите срещу ПАОК на видеостена, която ще бъде изградена на терена на стадион "Георги Аспарухов". Входът ще е свободен.

Мачът е на 28 юли, четвъртък, от 20:30ч. Левски спечели първата среща с 2:0.

Ето какво написаха от клуба:

"Левскари,

„ПФК Левски“ и генералният спонсор на клуба Palms Bet Ви канят да подкрепим мощно, макар и задочно отбора в битката с ПАОК!

В четвъртък, 28 юли на терена на нашия стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъде изградена видеостена, на която ще бъден излъчен реваншът от „Тумба“ в Солун.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

Отваряме вратите на Сектор А в 19:30 часа! Очакват Ви топла скара и студени напитки!

В продажба са и колекционерски пропуски за двубоя в Гърция. Можем ли да постигнем нов рекорд? Вземи своя виртуален билет от ТУК: https://@№$/3PtqIyL

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ВСИЧКО!

САМО ЛЕВСКИ!"

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 23 юли 2022 22:26

Патрис, ако излезне сполучливо попълнение дали лесно ще си удължи договора? Той е до нова година, а Мъри го харесва и на мача с паок хвърчеше.
Последна промяна от Blue_Blood84 на 23 юли 2022 22:33, променено общо 1 път.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 23 юли 2022 22:31

Ако направим пробив в турнирите би трябвало да ни е по-широко около врата и да се вдигне малко бюджета за заплати на играчите, иначе всеки ще иска трансфер, като усети, че е желан от друг отбор. Това само при условие, че направим пробив де, ако паднем други ден 5 на 0....и се връщаме в нашата си ебем ти лига

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 юли 2022 22:49

Заплати едва ли ще се вдигнат преди да сме изплатили ,задълженията си, но бонуси ще има.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”