Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 19 юли 2022 15:05

peliforewer написа:
LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:Тманолов, https://topsport.bg/litex/liteks-otpraz ... l?amp=true Не виждам легенди на ЦСКА да са празнували, а и юбилеят не е на Армията, а в Ловеч.Късметът ходи при силните.

https://m5.netinfo.bg/media/images/32908/32908493/960-600-veteranite-na-cska-specheliha-turnira-i-predizvikaha-furor-sred-fenovete.jpg
Прави , 3тия от ляво на дясно , че и от дясно на ляво :))) Даже спечели купата на легендите на ЦСКА по повод 75 годишнината , чествана от 3 годишен отбор.

Ветераните са друга бира, оказва се , че Витоша Бистрица има най-славни и успели ветерани защото за шести пореден път печелят титлата при ветераните.

Забавно е , че се правиш на ударен :))))
Нали познаваш легендите на ЦСКА ? Я ги дай поименно героите от снимката , че ми е любопитно :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 юли 2022 15:45

На снимката която си дал има добри футболисти играли в ЦСКА, но чак легенди.Започвам с Ивайло Иванов, имали сме Георги Найденов, Стоян Йорданов, Филип Филипов, Джони Велинов ами за мен това са легенди, Вальо Найденов, Димитър Иванов, Моралес са се докоснали до ЦСКА.Чомаков,Светльо Петров,Стойко Сакалиев, Велизар Димитров много добри футболисти, но чак легенди.А този който ти стяга чепика е Атанас Борносузов, той е повече свързан с Левски отколкото с ЦСКА като футболист , през 2006г. има четири мача за Левски.Предният коментар ти написах, че ветераните не трябва да ги вземаме насериозно.Дано си останал доволен от отговора.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 19 юли 2022 15:55

Викаш документите не са важни, важното е какво празнуват в Ловеч :))))) карикатура!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 юли 2022 16:02

rsk написа:Викаш документите не са важни, важното е какво празнуват в Ловеч :))))) карикатура!

Важното е какво празнуваме на Армията.Акциите на Левски документи ли са....
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 19 юли 2022 16:09

Какво празнувате на Армията? Деня на възкресението на четирибуквието? Деня, в който се червеният дух се всели в ловешкото тяло :))))) Тука нали един от вас така разправяше. От ловешкото ДНК, Пельо, бягане няма. Ще си миришете на Ловеч, поне докато не се преместите при г-н Найденов.
Пак ще слушаме "Не е важно ЕИК-то, важни са феновете, важно е къде е бай Добри Домакина, къде са тенекетата...". Гледали сме го тоя филм. Трагикомедия :)))))
И целият този жалък цирк за една торба калъфки. Баси тъпото.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 юли 2022 16:13

rsk написа:Какво празнувате на Армията? Деня на възкресението на четирибуквието? Деня, в който се червеният дух се всели в ловешкото тяло :))))) Тука нали един от вас така разправяше. От ловешкото ДНК, Пельо, бягане няма. Ще си миришете на Ловеч, поне докато не се преместите при г-н Найденов.
Пак ще слушаме "Не е важно ЕИК-то, важни са феновете, важно е къде е бай Добри Домакина, къде са тенекетата...". Гледали сме го тоя филм. Трагикомедия :)))))
И целият този жалък цирк за една торба калъфки. Баси тъпото.

Време е да си пиеш хапчетата (◔‿◔).
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 юли 2022 16:16

tmanolov написа:... Сегашните припоци не знам на какво са способни на трибуните, но имат удивителен шанс да се докажат срещу умрелото куче от квартал Гьорче Петров - по-благодатен съперник на страхотно хорео трудно ще им се падне.
. ...

Шефът на сегашните припоци Кюстендилеца обяви, че бойкотират, следователно няма кой да прави хореографии, а редовите диван-припоци не са способни на нищо по трибуните, освен семкочоплене.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 19 юли 2022 16:19

Аз хапчета не пия, ама съм чувал, че деменцията е много кофти нещо. Пази се (*>*) Да не се озовеш някой ден насред градския стадион в Ловеч и да се чудиш какво става.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юли 2022 16:36

TristaNNN написа:
tmanolov написа:... Сегашните припоци не знам на какво са способни на трибуните, но имат удивителен шанс да се докажат срещу умрелото куче от квартал Гьорче Петров - по-благодатен съперник на страхотно хорео трудно ще им се падне.
. ...

Шефът на сегашните припоци Кюстендилеца обяви, че бойкотират, следователно няма кой да прави хореографии, а редовите диван-припоци не са способни на нищо по трибуните, освен семкочоплене.

Щом бойкотират, значи макс 1000 човека по трибуните и това е. както казах, аз този мач също го бойкотирам - който и да продължи, ще ми е все тая
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 юли 2022 16:49

peliforewer написа:На снимката която си дал има добри футболисти играли в ЦСКА, но чак легенди.Започвам с Ивайло Иванов, имали сме Георги Найденов, Стоян Йорданов, Филип Филипов, Джони Велинов ами за мен това са легенди, Вальо Найденов, Димитър Иванов, Моралес са се докоснали до ЦСКА.Чомаков,Светльо Петров,Стойко Сакалиев, Велизар Димитров много добри футболисти, но чак легенди.А този който ти стяга чепика е Атанас Борносузов, той е повече свързан с Левски отколкото с ЦСКА като футболист , през 2006г. има четири мача за Левски.Предният коментар ти написах, че ветераните не трябва да ги вземаме насериозно.Дано си останал доволен от отговора.

Някакъв комплекс ли надушвам ? Защо пропусна да напишеш на кой клуб може да мине за легенда този заради когото ми стяга чепика ?

Върни се в “Левски”