Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Спам тема vol.2
Шаро, сгащвай го на механото и го приключвай. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
- Drunken_Master
- Контакти:
Capitana_Puyol написа:Шаро, сгащвай го на механото и го приключвай. :)
Мда, версията му за "боя" се припокрива с капацитета му. Нито ме знае, как изглеждам, нито как ще съм облечен, естествено спря, да пише след уговорката, но пича е чакал в училището. Аз напълно съм на мнение, че Помиярчето е способен на подобна дебилщина. Абсолютно е в рамките на възможното за неговата глава.
П.С.
Иначе оправданието, що изведнъж спря да влиза тук, определено е повече от впечатляващо. Особено за тип, който с всичките си акаунти тук има над 20-30 хиляди поста... всичките мега смислени. "Ми то, аз рядко пиша тук, само до 14 часа, нямам време..."
Актьори от кукления театър
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Тоя си отложил ангажиментите на работа, за да дойде, но не дошъл. Първият заченат анално.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
Dog Squad
metodito написа:...
https://www.youtube.com/watch?v=KqImsiOY1pY
Кириле, превърти на края на песента и ще видиш едно много познато лице от... политиката. ;))
Подсказка... Между 5:00 и 5:05. ;)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Даже и дете има от нея. Прави се на Майкъл Дъглас болното. :)
-
pomiqrat написа:Тоя си отложил ангажиментите на работа, за да дойде, но не дошъл. Първият заченат анално.
То е ясно, че е избягало слугинчето 91. После отишло детето да циври на баща си, който го предупредил че ще му спре джобните ако продължава да си търси белята... :)
- Drunken_Master
- Контакти:
Capitana_Puyol написа:pomiqrat написа:Тоя си отложил ангажиментите на работа, за да дойде, но не дошъл. Първият заченат анално.
То е ясно, че е избягало слугинчето 91. После отишло детето да циври на баща си, който го предупредил че ще му спре джобните ако продължава да си търси белята... :)
Естествено как... Между другото, Помияра, поне направи някакъв нелеп опит за оправдание. Докато при теб и това не се случи. То големи заплахи бяха, голямо чудо. Първо беше Великден, после 1-ви май, после Гергьовден... Поне си признай, че си най-обикновен форумен мишок. То не е нещо, което ние да не знаем... :)

- Drunken_Master
- Контакти:
boabbb написа:Деница ли беше тая? Дето Волен я клатеше ...
Именно... ;)

-
слугинчето 91 горкото половин година не разбра, че не си цапам ръцете. Аз само поръчвам такива като него, а това че в последния момент преди 6.5 спрях нещата и сега е все още здрав и читав трябва да коленичи докато е жив. Разбира се винаги може да има промяна в плановете... :)
П.С. Още зимата му казах да направи справка какво се случи с арменската аптекарка, ама явно и тогава е блеяло съществото и не си взе бележка...
П.С. Още зимата му казах да направи справка какво се случи с арменската аптекарка, ама явно и тогава е блеяло съществото и не си взе бележка...