Тенис - Всекидневна тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Re: Тенис - Всекидневна тема

Мнениеот Esi » 11 юли 2022 12:14

MuFc1878 написа:
Esi написа:Ще изравни Дедо, той вече не играе и се предполага, че в Базел ще обяви официално отказване. Киро- Аз спечелих първия сет с много силна игра и мислих, че вече контролирам мача. Ето, с такова мислене си падат като стой та гледай.

Ноле: Аз и Рафа сме некст джен

Това вече 2 години по-късно не се е променило. С изцяло насочена подготовка за Шлемове, правят на сол останалите от тура. Рууд и Кирьос са абсолютни безплатни фрагове, които получаваш за финал.

Какво ли си е мислел Данчо в Мелбърн? При аванс от 2-0 сета и 3 скрити мачбола :)

Мислел е като Киро- Взех двa сета, остава ми един и вече контролирам мача. Двата финални гейма не бяха за хора със слаби сърца. А после еуфорията на феновете в 04: 30. :)
ReBorn1982 написа:
Нещата са ясни: Надал е кралят на клея, Джокович пък е най-комплексният (когато говорим усреднено за трите настилки) ......

Статистиката е ясна. Надал- 14 титли на клей, 2 на трева и 6 на хард.
Джокович- 12 хард, 7 трева и 2 клей. Май и двамата са комплексни. :)
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 юли 2022 13:03

За мен тези статистика е само за избиване на комплекси на фенове, специалисти и журналя и качване на рейтинги. И тримата се адски добри на всички настилки. Надал има 14 финала на клей и 16 на трева+хард.

Заменям АО с настилка на клей и гледай какво ще прави Надал.
Заменям РГ с настилка на трева и гледай какво ще прави Роджър.

Всичко е в сферата на хипотези и догадки. След всеки спечелен Мейджър на Мафиот и веднага се бълват тонове излишни статистики.

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 11 юли 2022 13:14

1. Федерер
2. Надал
3. Джокович

Феновете на Лепа Брена да го приемат, както си решат.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 юли 2022 13:25

Къде забрави нашия... :ДДДДДД
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 11 юли 2022 13:29

MuFc1878 написа:За мен тези статистика е само за избиване на комплекси на фенове, специалисти и журналя и качване на рейтинги. И тримата се адски добри на всички настилки. Надал има 14 финала на клей и 16 на трева+хард.

Заменям АО с настилка на клей и гледай какво ще прави Надал.
Заменям РГ с настилка на трева и гледай какво ще прави Роджър.

Всичко е в сферата на хипотези и догадки. След всеки спечелен Мейджър на Мафиот и веднага се бълват тонове излишни статистики.

Това със замените нещо не го вдянах, сори. :/
Аз ще кажа друго и мисля, че е вярно. Тримата се теглеха взаимно напред. Ти спечели това, аз искам същото. Аз съм клейкортър, ама ще те бия на трева. Опитвах от 2006 та успях 2008, ти направи кариерен и ние направихме. Затова са големи и тримата, а кой от двамата ще си окачи козите рога ми е абсолютно безразлично. Това вече зависи от спортното дълголетие, а то пък зависи от обективни фактори. Сравни ги обаче с новите натегачи. Приказки, скандали, някоя и друга случайна победа над мафиотите, но дойде ли до големите титли, те държат фронта и така е с години. Общо 63 титли от Шлема за колко години?!? Е, понамесиха се някои и дръпнаха малко от плячката, но само малко и понякога. :)
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 юли 2022 13:36

Имам предвид при два Шлема на клей или трева на сезон :D

Тийм откак взе ЮС 20 бил пренавит и нямал мотивация за тенис. Медведя само на хард го търси, но към август месец. Децата обраха де що имаше преди Париж и Лондон, но там спукаха гуми.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 11 юли 2022 13:44

ReBorn1982 написа:Федерер доминираше на тревата в кратък времеви период, след което рядко печелеше. Няма как да бъде обявяван за крал на настилката, еле па на "всички времена".

Нещата са ясни: Надал е кралят на клея, Джокович пък е най-комплексният (когато говорим усреднено за трите настилки) ......

Федерер си е крал на тревата, след като е с най-много Уимбълдъни.
А Надал си спечели още хард титли, така че е комплексен колкото сърбина, ако се гледат турнирите на открито.
Единствено ако се включат турнирите в зала в уравнението, може да се твърди, че Новак е по-комлексен от него.

Иначе, твърдо трето място за швейцареца в GOAT-дебата. Надал с по-добри шансове да завърши с най-много ГШ, защото не е ясно на сърбина къде ще му дават да участва, а испанецът с лекота може да вземе още един РГ според мен.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 11 юли 2022 13:48

Много е трудно да се прогнозира все още. От РГ 2018 насам двамата са спечелили 15 от 17 възможни титли от ГШ. Плашеща статистика за останалите в тура. Аз очаквам първи по-сериозни пробиви на АО и USO. На хард конкуренцията е най-сериозна.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 11 юли 2022 13:53

Федерер винаги е бил най-голям майстор на бързите кортове. Тя тревата в Уимбълдън вече е като калта в Париж. Затова Надал и на един крак няма проблеми да стигне финалните 4. Иначе, не ме интересуват никакви напомпани статистики от ГШ и АТП. Такива обсебени от статистиките като Джокович никога няма да са най-велики в спорта си. Федерер не играеше за статистиките и стилът му ще остане в историята. Лекотата, с която играеше, това го прави дъ ГОАТ. Стилът му промени играта - достигна съвършеният тенис. А и да не забравяме, че той на практика играеше без треньор. Особено в пикът си.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 11 юли 2022 13:55

Всички играят и за статистиките. Нали това е идеята на спорта, иначе да си цъкат квартално. Едни налагат рекорди за други, които да гонят и подобряват. Точно дядо ти не играе за рекордите, затова иска да се връща на 3г извън корта и сумати операции. Вижда, че тура и конкретно тревата няма никаква конкуренция и ще се пробва с бастуна на Уимби 23...
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Тенис”