Руи Мигел

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Руи Мигел

Мнениеот cska_vd » 16 фев 2010 10:50

Според мен а и с тези който си говорим за ЦСКА сме на 1 мнение че Руи Мигел колкото и да е чудно започна да бележи ... въпросът ми е дали с Руи Мигел няма да стане като с Маркиньос ...
Преди време Марко го овикваха .. та чак в Ловеч щяха да го бесят .... дайте мнения ..

redpride
Контакти:

Re: Руи Мигел

Мнениеот redpride » 16 фев 2010 11:06

Руй Мигел игра в контролите като лъв, но си оставя посредствен футболист. Яд ме е, че изяде мястото на Д.Илиев, но треньора решава. Не разбирам и защо оставиха Н.Манчев, той не е допринесъл с нищо за отбора, твърда резерва. Същото се отнася за Маркиньос-непотоянен и той ще топли пейката ако Панку е здрав. Дано Р.Мигел да докаже, че има място в отбора, защото досега не успя, а шансове имаше много!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 фев 2010 11:08

Миги(Руй Мигел) отърва кожата и не го сложиха в ''черния списък''!Сега ще видим какво ще направи пролетния полусезон!Докато не вкара ПОНЕ 4,5 няма да го призная!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 16 фев 2010 11:16

redpride написа:Руй Мигел игра в контролите като лъв, но си оставя посредствен футболист. Яд ме е, че изяде мястото на Д.Илиев, но треньора решава. Не разбирам и защо оставиха Н.Манчев, той не е допринесъл с нищо за отбора, твърда резерва. Същото се отнася за Маркиньос-непотоянен и той ще топли пейката ако Панку е здрав. Дано Р.Мигел да докаже, че има място в отбора, защото досега не успя, а шансове имаше много!

[offtopic]Марко е плеймейкър а Панку е Нападател. Не го разбрах тва че ако Панку е здрав марко ще е на пейката ...[/offtopic]
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 16 фев 2010 11:41

Аз мисля че ще е нещо като Тимонов от лятото - силен в контролите слаб в официалните мачове.Според мен няма място в отбора.И незнам какво съжалявате толко за Д.Илиев - да млад е но не мисля ,че може да помогне кой знае колко за спечелването на титлата.От лятото ще се върне но не мисля ,че на този етап ни е нужен!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 16 фев 2010 12:01

cska_vd написа:Според мен а и с тези който си говорим за ЦСКА сме на 1 мнение че Руи Мигел колкото и да е чудно започна да бележи ... въпросът ми е дали с Руи Мигел няма да стане като с Маркиньос ...

Не като с Маркиньос, по-скоро да не стане като с Масена Моке.... :lol:

Помниш ли как на една подготовка Моке се скъса да вкарва а после...едно нищо в първенството. :evil:
Тогава излезе лафа, че сигурно е имал брат-близнак и са се сменили след подготовката... :lol:

Тъй като Мигел не играе нищо по принцип в първенството, ако има брат близнак - след седмица може вече да идва :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 фев 2010 12:03

Руи Мигел игра толкова,колкото му трябваше,за да си обезпечи място в ЦСКА през пролетта.Сега вече може да легне и да си почине,че много се умори!Като се знае по колко,горе-долу,вкарва на полусезон,май си изгърмя патроните на контролите.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 16 фев 2010 12:19

Не става

bluelife
Контакти:

Мнениеот bluelife » 16 фев 2010 12:27

Абе за вас става. То ако има някой свестен без това го разваляте.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 16 фев 2010 13:22

...ако му тръгне играта....и направи добър полусезон,след това задължително ще го разкарат някъде в Румъния(там са на мода португалските футболисти,има по 7-8 в отбор),Полша, Украйна,Азербайджан,за 500-600 000 Евро....не е лошо като идея да си избият парите и с малка печалба даже....спор няма за ЦСКА качества няма.

Върни се в “ЦСКА”