Бекъм няма да се радва, ако вкара гол на Юнайтед
15.02.2010 18:33
Фърги ми е като баща, признава бившият халф на англичаните
Полузащитникът на Милан Дейвид Бекъм се пошегува с положението, че за първи път в живота си иска Манчестър Юнайтед да загуби двубой. Седем години след като напусна "Олд Трафорд", за първи път халфът ще е изправен пред отбора, който го изгради.
"Не крия, че ми е много хубаво да играя в Милан, клуб, смятан за един от най-добрите в света. Готови сме за двубоя", заяви англичанинът.
"За мен това ще бъде много вълнуващ двубой. Всички там са добри момчета, имал съм дълго време тяхната подкрепа и ще се възползвам от възможността да им кажа "добре дошли" на "Сан Сиро".
"През тези седем години, откакто напуснах Манчестър Юнайтед, утре за пръв път ще играя срещу тях и ще направя всичко възможно Милан да спечели".
"Рууни е ключов играч в този отбор, а Фъргюсън ми е като баща. Мислех, че никога няма да напусна Манчестър, но ето, след седем години съм сменил вече три клуба и имам повече опит като човек и като играч".
"Ако Леонардо ме пусне в игра и успея да вкарам, няма да се радвам, защото изпитвам голямо уважение към феновете на отбора на Фъргюсън", допълни Дейвид
Бекъм няма да се радва, ако вкара гол на Юнайтед
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- battlestar31
- Контакти:
- battlestar31
- Контакти:
Re: Бекъм няма да се радва, ако вкара гол на Юнайтед
Аз обаче ще се зарадвам ако вкара на юнайтед 

battlestar31 написа:Аз обаче ще се зарадвам ако вкара на юнайтед
Ооо и питаш

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
със сигурност ако има шанс да вкара ще го направи.форца милан.
- Lord of memory
- Контакти:
Той едва ли ще влезе като титуляр въобще двата мача, така че ви е слаба надеждата.
Смисъл, не виждам Леонардо да се излъже и да пусне 12ти играч за Юнайтед.

GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:Той едва ли ще влезе като титуляр въобще двата мача, така че ви е слаба надеждата.
Е,какво,мислиш,че ще играе симулативно ли?И като толкова много го обичате,защо беше целен с обувки и изхвърлен от отбора ви?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Lord of memory
- Контакти:
Защото не спазваше дисциплината и се помисли за големия велик играч (оспорваше решенията на Господ) и както не малко други звездици той си отиде а Юнайтед стана по-силен, но това не променя статута му на легенда и много ясно че е невъзможно да играе супер концентрирано в тея мачове за вас и затва общо от двата мача, очаквам да играе около 25 минути.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- football.total
- Контакти:
acmilan написа:Lord of memory написа:Той едва ли ще влезе като титуляр въобще двата мача, така че ви е слаба надеждата.
Е,какво,мислиш,че ще играе симулативно ли?И като толкова много го обичате,защо беше целен с обувки и изхвърлен от отбора ви?
Ами много просто защо - за да стане великия футболист който е в момента. Не ти ли е известно, че за да си голям на терена трябва да си голям и извън него. Да имаш характер. Остави ги на СЪР-а тези неща кой да цели с обувки, на кой да вика итн. ФАКТ е че през последните години Юнайтед създава великите футболисти на своето време - справка Бекъм, който е футболна икона на последните 10 години, както и Роналдо. Сега идва ред на Руни който ще стане футболна икона в близките година две. ФАКТ е че нито един от тези големи футболисти напуснали Юнайтед не са казали и една лоша дума за клуба или за СЪР-а. Бекъм постоянно повтаря как Юнайтед му е на сърцето, а Роналдо също би искал да се завърнe в Театъра на Мечтите. Така че не им обръщай много много внимание на тея неща кой кого целил с обувки итн.
А за довечера мача е X.
Lord of memory написа:Защото не спазваше дисциплината и се помисли за големия велик играч (оспорваше решенията на Господ) и както не малко други звездици той си отиде а Юнайтед стана по-силен, но това не променя статута му на легенда и много ясно че е невъзможно да играе супер концентрирано в тея мачове за вас и затва общо от двата мача, очаквам да играе около 25 минути.
Е не...

...По темета-разбира се,че няма да се радва ако вкара гол.Все пак Ман Ю е отборът който го направи това което е в момента...
- battlestar31
- Контакти:
Lord of memory написа:Защото не спазваше дисциплината и се помисли за големия велик играч (оспорваше решенията на Господ) и както не малко други звездици той си отиде а Юнайтед стана по-силен, но това не променя статута му на легенда и много ясно че е невъзможно да играе супер концентрирано в тея мачове за вас и затва общо от двата мача, очаквам да играе около 25 минути.
Ти найстина ли вярваш на тея глупости дето ги говориш

Бекъм съра го изгони като мръсно коте след един мач срещу арсенал загубен като го оцели със обувка и му сцепи веждата
аз ако съм на бекъм ще ви разкова

След като Бекъм напусна юнайтед 4 години не видя титла

Много силни сте станали